Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zekkk

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többféle ablaktípus létezik, mindegyik más-más tulajdonságokkal és megjelenéssel.Főbb típusok:műanyag nyílászárókfa nyílászárólfém (acél és alumínium) nyílászárókvegyes alapanyagú, úgynevezett szendvics nyílászárókMűanyag nyílászárókNapjaink legelterjedtebb…..
Nyílászáró csereSokakban felmerül a kérdés mikor jön el az ablakok kicserélésének ideje. Ezt a kérdést érdemes alaposan megfontolni, hiszen nem kevés pénzbe kerül egy ilyen csere.Lássuk először is a három legáltalánosabb okot:A régi (általában fa) nyílászáró ronda,…..
Nyílászáró blog Alapok 2009.03.17 15:57:00
Miről is fogok írni:Miért cseréljekAblaktípusokSzigetelés feltételeiK tényezőProfilok - MárkákLégkamrákÜvegekEgyenlőre ennyi, ha ezekkel végzem, majd folytatom...
Dani fedőnevű munkakerülőnk nem csak azért kedves a szívemnek, mert két suliba is együtt jártunk, hanem azért is, mert elküldte a Flash Tron linkjét. Aki látta a Tron című, ősrégi számítógépes sci-fit, annak nem lesz új a feladat: egy fénymotorversenyben kell helyt állnunk.…..
A naív ügyfél tavaly decemberben megkívánta a T-Home tripla szolgáltatását, így lemondta addigi előfizetését és jelezte szándékát a megfelelő módon. Pár napon belül ígérték a szerződés kiküldését, ám végül erre csak 3 héttel később került sor, több órányi…..