Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totart

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az út szélén egy robogó van eldöntve letámasztva, mellette pedig a fűben fekszik a gazdája, akkor normális esetben gyanúsnak kellene lennie, hogy minden oké-e vele. Abdul elmondása szerint viszont az autósok rá se hederítettek, ha mégis, akkor a bámészkodáson kívül mást nem…..
Kedd reggeli találós kérdésünk: hogyan szaporodnak a metroszexuálisok? A válasz: brilliáns sajtóközlemények útján. A hazai celebvilág legtökéletesebb píáranyaga jutott kezünkbe minap, a "Tavaszi szépülés férfimódra" egy férfikozmetika, hazai férfihírességekkel…..
Subba Köszönik, Imre... 2008.04.16 14:17:00
Nem szeretnénk túllihegni a dolgot, nem is érdemes. Épp csak arra gondoltunk ma reggel, a friss bulváriát böngészve, hogy ha annyi milliónk lenne, ahányszor címlapon szerepeltették az utóbbi egy évben az egyre rosszabbul kinéző, haldokló művészt a témára szakosodott lapok,…..
totart 2008.04.16 14:35:34
9.
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
A megnövekedett sugárzás egyértelmű következménye ez a kissé lejárt szavatosságú hír: Bemutatkozott a Paksi Nyürge (MTI) Sajtótájékoztatón hirdették ki kedden annak a pályázatnak a végeredményét, amelyet a Paks várost jelképező kabalafigura megalkotására írt ki az…..
... perszehogy az újpesti babptistáknál volt: De tényleg, végignyálaztuk a youtube-ot és sehol semmi említésre méltó hazai csemege szilveszter/újév témában. Linkeljetek Béláim az úrban, különben becsukhatjuk a boltot...
Mindenki azt hiszi pornózni könnyű. Kell hozzá pár testnyílás, minimális motiváció, és bele is lehet vágni. Mi viszont nem is tudjuk kit röhögjünk itt ki jobban: a csajt, akit sehogy sem lehet beindítani, és még robot táncot is nyom? Vagy az idiótát aki öt perc után sem adja…..
Annyira erőből pénteki a hangulat, hogy egy játékkal fejeljük meg. "Ki nevet a végén" stílusú játék egy betörőcsaláddal! Szerezd meg a tejet, figyelj a dobásokra. Jó munkát! ..