Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homoktövis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tombol a kánikula, és még előttünk a neheze: a következő napokban a 40 fokot is meghaladhatja a hőmérő higanyszála. A forróságot szinte csak a klimatizált helyiségekben lehet elviselni, csakhogy egy klíma rengeteg pénzbe kerül. Egy alapmodell nagyjából 200-250 ezer, ha pedig egy kicsit komolyabb…..
Túl sok mindennel foglalkozik, túl sok mindent próbál meg szabályozni, és túlságosan is a 2010-es évek elejének gondolkodását akarja konzerválni. Hosszú várakozás után tegnap végre megismerhettük az új alkotmány tervezetének szövegét. A Véleményvezérnek a részletek egy…..
Homoktövis 2011.03.10 18:23:47
@Tartós Béka: Én magyar vagyok. Lehetek emellett zsidó, katolikus, cigány, ateista, marxista vagy homoszexuális. Mit számít ez? Ez a hazám, itt élek és halok. Betartom az ország törvényeit, elfogadom ezt az alkotmányt is, de ne várd azt tőlem, hogy szeressem, és a magaménak érezzem, mert egy percig sem fogom. Sajnálom, hogy ez az alkotmány nem fog hozzájárulni az ország talpraállásához. Sajnálom, hogy egy jó kezdeményezés megint áldozatul esik a rövidlátó, önző érdekeknek. Sajnálom, hogy mi magyarok - zsidók, katolikusok, cigányok, ateisták, marxisták és homoszexuálisok - ismét elveszítettünk egy esélyt arra, hogy összefogjunk és maradandót alkossunk.
A szociális és családügyi miniszter az M1 - Szólás szabadsága vendége volt:Szűcs Erika szerint társadalmilag elfogadható és elfogadtatható, hogy a legmagasabb jövedelműek ne kapjanak családi pótlékot. A miniszter úgy fogalmazott: "elég világos üzeneteket kapunk, hogy…..