Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kcarnivore

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hápog cfvd 2015.03.06 08:50:47
fgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdff fgbdbdff  fffffffffffffffffffffffffffffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdff fgbdbdff  fgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdff fgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdfffgbdbdff..
Közel a felére csökken egy tengerparti nyaralás ára az iskolakezdést követően, így a társadalom csóró tagjai is nyaralhatnak végre. A szülők felöltöztetik gyerekeiket (télisapka, kesztyű, sál, nagykabát, mert a tengeren ilyenkor hűvös van), a korcsolyákat is becsomagolják…..
Elkészítette az Országos Jósiroda a 2010-es évre előrevárható világvégéket. Figyelembe vették Nostradamus, a Biblia, a Korán, de még számos szentírás és régit költő jóslatait, valamint külön konzultáltak az ortodox egyházzal is. Ioan Sicriu, a jósiroda igazgatója…..
Első alkalommal rendeznek keresztvető olimpiát a Vatikánban. XVI. Benedek, eredeti nevén Joseph Alois Ratzinger, német származású, 81 éves fiatalos lelkületű katolikus szellemi vezető, megőrizte testi rugalmasságát, és a bíborosi testület orra elé tolta a keresztvető olimpia…..
A híres-hírhedt amerikai verzió után, Geszti Péter újabb kulturális-közéleti akciója keretében ismert és kevésbé ismert magyar előadók rappeltek az '56-os forradalomról. Szerkesztőségünk három hónappal a boltokba kerülés előtt megszerezte a lemezt. Kritika.Amikor már…..
shitbreaker A boldogító nem 2009.01.24 17:25:00
Mától minden olyan, a házassági ceremóniáról készült videofelvételt újraszinkrozinálnak, amely már nem érvényes – hangzott el az albán parlamentben, a pénteki sűrgősségi tanácsülésen. Az új szabály Skender Gjon igazságügyi miniszter ötlete volt. Mint mondta, a…..