Regisztráció Blogot indítok
Adatok
officegirl

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#semmibaj #semmibaj 2017.05.21 14:09:09
Hányadszorra már. És mindig ebben kerestem megváltást. Találtam-e? Még élek és itt vagyok. Itt... Előrébb? Nem tudom. Okosabban, tapasztaltabban? Igen. Több prekoncepcióval, rossz mintával, nehezítéssel? Igen. Üdv a pokolban. Semmi baj...
Boros és Bochkor majdnem felgyújtotta a Bumeráng-stúdióját, igen ez van, ez a mai celebhír, krampampulit készítettek, de a helyzet fokozódott, a padlószőnyeg meg lángra kapott. Mindez persze élő, egyenes adásban. Lehetne persze több is, lángoló mikrofon, meg ahogy Bochkor Gábor…..
 Bejelentették a 31. Arany Málna jelöltjeit. Minden évben az Oscar ceremónia előtt egy nappal adják át ezeket a díjakat, illetve csak adnák, mert a nomináltak nem jelennek meg a rendezvényen egy-két kivételtől eltekintve. (Legutóbb azért Sandra Bullock tiszteletét tetté és…..
Az elmúlt hetekben folyton ugyanabba a hirdetésbe botlottam a 47-es villamoson. Erre gondolok: Hogy lélekmelengető-e, azt nem tudom, szerintem a hatályos jogszabályok nem is engedélyezik ennek a szónak a használatát, de tény, hogy karácsony környékén az osztrák főváros a legjobb…..
Na, jórég nem jelentkeztem már, de mostanában akkora unalom és letargiában volt itt az irodában, hogy totális alkotói válságba kerültem. Nem, nem azért nem írtam, mert az előléptetésem miatt nem volt időm - a helyzet az, hogy az a múltkori poszt valójában egy vicc…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
officegirl 2010.11.08 16:02:30
A legutóbbi South Park-epizódban az egyik kispöcs, Stan egy regressziós álomterápia jóvoltából Mr. Mackey, az iskolai pszichológus egyik gyerekkori traumájának részese lesz, ne tessék kérdezni hogy, a lényeg, hogy az Eredet című filmben látottak segítségével. Jó kis epizód…..
officegirl 2010.10.25 12:41:43
A tegnapi önkormányzati választások úgy látszik a királyi tévé webmestereit is önkívületi állapotba kergették, mással nem is tudjuk magyarázni az alábbi képen látható izé, tévedést. A kép klikkre nagyobb lesz, tessen csak bátran izgatni az egérrel. A találat asdf érdeme,…..
Bigyóblog Egy ötletes csók 2010.08.28 17:07:00
Nekem a Lego alkalmazottak névjegykártyája a kedvencem, bár azokat soha nem adnám ki a kezemből, ha én dolgoznék a Legónál. De ez is nagyon ötletes, egy sminkes névjegykártyája ilyen legyen.Via Ads of the world..
Jó hírünk van a CBS procedurális sorozatdömpingjét kedvelő nézőknek: tegnap ugye írtuk, hogy a CSI és a CSI:Miami showrunnerei újabb, négyéves szerződést írtak alá a CBS-szel, ma pedig arról számolhatunk be, hogy az eredeti Helyszínelők szereplői közül Erik Szmanda (Greg)…..
Jó nekem munkahelyi népszerűség 2010.04.12 08:06:03
ha nagyon teátrális akarnék lenni - és miért ne akarnék, hiszen kellően hatásvadász -, akkor egy Buddha idézettel festeném fel a helyzet hangulatát, miszerint:"A győzelem gyűlöletet nemz, mert a legyőzött boldogtalan."régi, szocialista állami vállalati környezetben…..
Jó nekem én 2010.04.10 22:10:00
ha 18 éves koromban mutattak volna nekem egy villanásnyi képet a mostani életemből, elégedett lettem volna vele? vajon motiváló hatású lett volna a megvalósítására, vagy netán elkerülésére?nem tudomde egyik ez-idáig elkövetett hibámat se cserélném el semmire. biztos vagyok…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.02 09:35:00
Ők szerepelnek majd a The Real L Word című, leszbikusokról szóló reality-ben.S. Epatha Merkerson 16 év után otthagyja a Law&Ordert. Belefáradt, mint mondja. No shit!America's Next Top Model Vampires.Amanda Seyfried tökös csaj, a lábára azt tetováltatta, hogy minge, azaz…..
Bigyóblog Geek párnák 2009.05.13 10:33:00
Mindnenki kiválaszthatja a neki tetszőt. Jó éjszakát! Nektek melyik tetszik? Via Thenextweb..
officegirl 2009.05.13 10:39:24