Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shadwell

2 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ez holnap lesz. Aki elsős vagy másodikos egyetemista, az ingyen bejöhet. Aki nem, az pénzért se. Legalábbis hivatalosan nem. De aki nagyon akar, az szóljon. Na meg úgysem maradtok le semmiről, mert írok róla beszámolót. A Szimplának meg természetesen hatalmas gratula a…..
Shadwell 2012.02.21 22:23:42
Szeretjük az ilyen meglepetéseket. Sugar Goebi nevű Kedves Olvasónk teljes hirtelenséggel betoppant a postaládánkba egy csomaggal, amibe 9 darab 1920x1080-as méretűre vágott fotónkat rejtette el. A képeket full képernyős méretükben letölthetitek innen. Goebi jól válogatott: a…..
Komolyan mondom, a legnagyobb jóindulattal ültem le tegnap este a tévé elé, és egyáltalán nem azért, hogy fikázhassam egy kicsit az Eurovíziót és Philipet, de ami az M1-en folyt a jobb sorsra érdemes Gundi vezényletével, az többszörösen is kiérdemelte a botrányos jelzőt. Ott…..
Shadwell 2012.01.29 18:42:02
@Reckl_Amál: Azért azt ugye tudjuk, hogy az Eurovíziós dalfesztivál nem(!) a dalokról és az előadókról szól, hanem pusztán szimpátia szavazás. Sok minden kiolvasható abból, hogy melyik ország melyik országra szavaz. Mi dacosan utálunk minden európait, ezért nem meglepő, hogy Wolf Kati hátul végzett... én utolsó helyre vártam, de azért a lengyelek besegítettek, igaz ők sem azzal a lendülettel mint régebben... Most megmondom ki nyerhet idén, nem is kell semmit hallanom... Német vagy francia. pont.
Milyen volt a 2011-es év a BKV életében? Lejtmenetek, építkezések, tervek az elmúlt esztendőből, időrendi sorrendben. Nem fonódó villamos, TW6000-esek, közterület-felügyelők, FUTÁR rendszer és Google útvonaltervező is jön. 2010.01.10: Január 11-től a közterület-felügyelők…..
Shadwell 2012.01.15 11:23:14
@Pinka-Panka: "Én is azt szeretném tudni, hogy azt a néphülyítő, Metropol újságot ki finanszírozza? - mert semmi szükség rá."

Olyanról hallottál már hogy "piac"?
Én meg is rendeltem az 50 darab ingyen Facebook-névjegykártyát. Az emailben érkezett számla szerint valóban nem csak a kártyák, de kiszállításuk is ingyenes. Kezdetnek timeline-os Facebook profiloldallal kell rendelkezni. A profiloldalunkon kattintsunk az About linkre, majd…..
interlace Valami 2011.11.28 19:56:00
sfaf dfgds g adsg dsg ..
  Felmerült kormánykörökből, hogy az Andrássy környékét sétálóssá kellene tenni az új múzeumi negyed kiépítésével párhuzamosan. Balázs Attila, építész, a Városépítő bloggere a sugárútról szóló posztjában elmerengett azon, hogyan lehetne átalakítani annak…..
Shadwell 2011.11.26 12:52:27
@Szőkeherceg-bombanője:

Mehelőztél...
Itt egész egyszerűen meg kell szüntetni a szervízutat.... és kész és jó... forgalmat nem akadályozza, az a pár audi meg ba tud állni beljebb is, és sétálni a nagykövetúr....
Shadwell 2011.11.26 12:57:45
@lavór:

:) Vicces figura lehetsz!
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
Az a jó a Magyarországgal kapcsolatos pletykákban, hogy azok akár igazak is lehetnek: mivel tőlünk nyugatabbra azt sem tudják, hogy létezünk, nem vesztegetik az időt hazugságok kitalálására, a körülöttünk lévő országok meg nem erősek a pletykagyártásban, így általában…..
comment:com Nyúlt-e az MTV? 2011.09.23 11:30:00
Pár napja került fel a youtube-ra egy olyan videó, amiben felteszik azt a költői kérdést, hogy a nézők szerint vajon hasonlít-e a Halas TV 15 éve futó ifjúsági műsorának, a Pontnak a főcíme az MTV-n október 3-án induló bulvárhíradó, a Pont előzeteséhez. Szenczi Lajos, a…..
Friss hírek szerint 2013/14-re mégiscsak átszabná a Főváros a belvárosi Széchenyi (volt Roosevelt) teret. Aktuális részletek egyelőre nem ismertek, a korábbi átalakítási tervek azonban park-kép szempontjából nem sok jóval kecsegtetnének. Erőteljes kövezés, mutatóba…..
Shadwell 2011.09.04 15:05:54
@yxcvbnma: Hát ha csak az autó szélvédőjén keresztül látod a világot, akkor valóban nincs alternatíva. Nekem is van autóm, de sok helyre, még munkába is kerékpárral vagy gyalog megyek, mert sokszor gyorsabb és stresszmentesebb...

Nem értem azt a hozzáállást, miszerinta az autó az megkérdőjelezhetetlenül a városhoz tartozik és mindent az alá kell rendelni....

A város egy élettér, közösségi tér stb.. és nem arra "való", hogy az egyik perszonális teredből (otthon) minnél gyorsabban eljussál egy másik perszonális térbe (pl. iroda) egy mobil perszonális térben. (autó)

Ez egyszerűen döbbenet. Unokáink amikor a duna parton fognak sétálni vagy egy kávé mellett beszégetni el sem fogják tudni képzelni, hogy itt valaha egy autópálya volt... és nagyapáik mért voltak ilyen hülyék, hogy ezt elviselték... Mert ez lesz. A világ összes nagyvárosában (még amerikában is!) az autós közlekedés háttérbe szorítása a cél.
Sok szabály van a marketingben, de van egy, amit én kiemelten fontosnak gondolok, ez pedig a következő:Soha ne magadból indulj ki!Nem te vagy a vevőd, nem te vagy a megrendelőd. Azok az emberek, akik a pénzt hozzák neked, nem olyanok, mint te. Lehet, nagyon nem olyanok, lehet kicsit…..
Shadwell 2011.08.23 01:43:30
Appleblog Az Apple titka 2011.08.10 07:50:00
Érdekes cikk jelent meg az Intomobile-on, ami arra keresi a választ, hogy mitől olyan sikeres az Apple. Hosszabb-rövidebb kitérők után arra jut a szerző, hogy azért, mert egyszerűen jobb termékeket gyárt konkurenseinél. Azért ki is fejti ezt bővebben a lap. A bevezetőben a 2007-ben…..
Shadwell 2011.08.10 12:37:05
@Squid: P800-asnál nem a marketing hiányzott, hanem a használható GUI és logika.
Shadwell 2011.08.10 12:40:40
@rockjano: Teljesen egyetértek veled! És tapasztalatból is tudom, hogy a gépeimet az elmúlt 10 évben mindig féláron továbbpasszoltam 2-3 év múlva... A legjobb választás hosszútávon a Mac. A legnagyob grafikai stúdiók, zenei stúdiók, vágó stúdiók Mac-et használnak. Vajon miért?
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
Zsolt a München-Bécs-Budapest Railjet járattal utazott és megdöbbenve látta, hogy a vonat annyira tele van, hogy a lépcsőn is ülnek az emberek. Belföldre a járat csak pótjegyes, ami azt jelenti, hogy az elvileg extrább felszereltségű vonatra veszünk helyet úgy, hogy nincs pontos…..
A Kunigunda úti gyártóbázis megvásárlásáról írt alá szerződést a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), közölte Cserháti Ágnes szóvivő csütörtökön. Az épületegyüttes, és a további fejlesztésekre is lehetőséget biztosító ingatlan a…..
Shadwell 2011.07.29 09:40:35
@GGG77: A duna műszakilag??? Összevonás után az MTV (MTVA) informatikusok most fogják a fejüket, mert alig akad a Duna eszközein legális szoftver.... Enyit a Dunáról...
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
Shadwell 2011.07.27 10:19:19
@Krumpli Bogart: Fejőgép, ha havi 1500-3000 Ft mobilnet előfizetés "fejőgép" akkor baj van a családi kasszában...
Shadwell 2011.07.27 10:51:47
@Karmadealer: " fogalmuk sincs a csomagkapcsolt adatátvitelről, meg a többi hókuszpókuszról."

Ez sajnos így van és ez elég szomorú. Menj el pl. Belgiumba, vagy ne is' Észtekhez és ott készíts felmérést, 100-99 tudni fogja...

A "hokuszpókusz"-ról meg annyit, hogy ha lett volna már akkor neted, mikor már nekem telefonom, akkor ugyanezt mondtad volna a bobilról... De emlékezzünk, hogy a nyomdagépre is mondták már, hogy hokuszpókusz meg a sátán találmánya... ... a tudás nem lehet mindenkié... (hát' nem is lett... :( )
Budapestet sokféleképpen meg lehet ismerni. Felkutathatjuk a legjobb helyeket, amiket érdemes megnézni vagy kipróbálni. Kutathatunk a múltban is, könyvtárakban a legtöbb épületnek, térnek, formának megtaláljuk a történetét - ha ezeket megismerjük, új szemmel nézünk körbe a…..
Shadwell 2011.07.27 09:40:56
Internetet találtak egy kínai férfi végbelében az Észak-koreai hatóságok. Az ázsiai országba DVD-n próbálták becsempészni a világhálót. Akár nyolc évet is kaphat felakasztva és lefejezve az a kínai férfi, akit szombaton kapcsoltak le az észak-koreai nem annyira titkos…..
Shadwell 2011.07.05 16:52:38
@KolompárRómeó: Szövegértésből egyes! Leülhet!
Canon 60D   Be kell vallanom, szeretem ezt a kamerát. Már majdnem a kedvencem. A képe nem olyan szép, mint az 5DmkII ezért még mindíg ez a favorit, de a 60D-t egy álom használni. Miért? A kihajtható kijelző sokkal könnyebbé teszi az életet és a legjobb…..
Építős blog Zebra a hídon 2011.06.15 08:41:00
2011. június 14-én, nem sokkal negyed öt után átadták a Margit híd déli oldali járdáját. Ezzel egy időben üzembe helyezték a margitszigeti szárnyhídnál az új jelzőlámpát, mely az új felszíni gyalogátkelőhelyet biztosítja.A híd közepén korábban gyalogos aluljáró volt.…..