Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jilly (törölt)

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6 nap és a menny A nagy nap 2009.01.24 22:14:00
Kathlen a pénztárhoz sietett. Kifizette a kávét. Megcsörrent a telefonja.- Haló?!- Szerbusz Kathy, Ben vagyok! 10 perc múlva dél. Merre vagy? Ugye nem aludtál el?- Oh, Benny! - Kathy szemeit a plafonra emelte. unottan válaszolt - Itt vagyok a sarkon. Kávét vettem. Fél perc és…..
6 nap és a menny Időutazás 2009.01.24 21:26:00
Thomas egy sötét kabinban ült. Várt. Felizzot az ismerős fény. Thomas érezte, hogy szinte eggyé válik az üléssel. Hatalmas volt a nyomás, alig kapott levegőt. Érezte, hogy nem tudja megtartani a tudatát. Próbált nem elájulni...de lehetetlen volt. Fények kavarogtak minden felé,…..
6 nap és a menny Előszó 2009.01.24 18:13:40
Sok ember szeret olvasni. még neten keresztül is. én is ilyen vagyok. ha van egy jó könyv, akkor a világ végére is elmegyek érte. :Dnem vagyok kezdő. eddig már 3 önyvet írtam, és akinek megmutattam oda volt érte. most szeretném ha nem csak a kis család olvasná hanem a…..
Egyik órámon kimondhatalanul unatkoztam, és megirtam egy rövid kis elemzést a kiszemeltemről:"Nah most már sötétbarna haja van, majdnem fekete. a szeme kék. most ültettek el mögüle.  tudjátok, most hogy így van rájöttem, hogy egy csomó mindent tudok róla, anélkül, hogy…..
A legnagyobb kalandor Amerika 2009.01.21 01:02:00
Mint tudjátok régóta ki szerettem vna jönni. És mindig a lehetőségeken agyaltam. Azon, hogy vajon mennyi idő kell ahhoz hogy végre kimenjek.És mindig abban a tudatban voltam, hogy ha egyszer összehozom és sikerül kimennem, akkor tuti fel fognak fedezni és lesz egy rakat pénzem.Amig…..
Tudjátok sok minden történt hősünkkel időközben.Volt hogy nyaralni mentek egy országba és ő rögtön az első nap rosszul lett és kórházba kellett mennie. Természetesen semmi komoly baja nem lett. De azért gondolhatjátok...Egy másik kiruccanás során az autó ment tönkre.Egy…..
A legnagyobb kalandor A titok 2009.01.19 23:53:00
Kedves blogolók! ti is kiváncsiak vagytok a titokra, de nem tudjátok eredetiben megszerezni? kiváncsiak vagytok arra amit Katy megtudott? akarjátok tudni mitől lehet valaki sikeres és hogyan érheti el az álmait?!itt és most elolvashatjátok a titkot. :) készen…..
A legnagyobb kalandor A kezdetek 2009.01.19 23:40:00
Hősünk élete egy kis faluban kezdődött, 1994-ben. Nevezzünk a lánykát Katynek.Katy szülei nem voltak gazdagok de igyekeztek mindent megadni lányuknak. A fiatal hősnőről már az oviban kiderült, hogy nem mindennapi. Minden rendezvényen szerepelt és az ovónők el voltak ájulva a…..