Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zitalein

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma tovább boncolgatjuk a nyelv és határátkelés kérdéskörét (a sorozatot Max kezdte a minap, posztját itt olvashatjátok el), ezúttal Tilmir svájci tapasztalatait olvashatjátok. Ami nekem külön tetszett, hogy sok saját példát hozott, folytassuk tehát innen a…..
A gépünk este 6 órakor szállt le. A közvetítő irodában a hölgy negyed 7-re kért nekünk transzfert. A csomagjaink a vártnál jóval hamarabb érkeztek meg, így már 6 óra 10 perckor, bőröndökkel a kezünkben álltunk és vártunk az eindhoveni reptér parkolójában az…..
Zitalein 2013.10.04 13:36:32
A Város Mindenkié tagjainak szinte mindennapos tapasztalata a hatóságok méltánytalan, diszkriminatív és gyakran tettleges erőszakkal járó fellépése. Ennek a gyakorlatnak a valóságát és kiterjedtségét az AVM Utca és Jog kutatása adatokkal is igazolta. Felmérésünk azt is kimutatta, hogy az ilyen…..
Zitalein 2013.08.24 10:21:06
@ksatriya: Biztos' az látszik rajtad, hogy sietsz a dolgodra, míg a hajléktalanon az látszik, hogy nem siet sehová, mintha eszébe se lenne munkából jövedelemhez jutni. Ezért gondolják talán a rendőrök, hogy potenciális bűnelkövető.
K report Ötletem van! 2012.01.02 13:48:00
Bizonyára mindenki, - aki mosogatógépet használ - találkozott már azzal a rettentő bosszantó jelenséggel, hogy a viszonylag könnyű ételtároló műanyag dobozokat a mosogatógép vízsugara felfordítja, extrém esetben a mosási program alatt ide-oda dobálja. Az eredmény: jó esetben…..
Zitalein 2013.07.17 19:48:03
Azért nem lenne értelme ilyesmit gyártani, mert mindenki megoldaná filléres helyettesítő eszközökkel. Én is hasonló megoldással tartom egyben a kontyomat, a gumira applikálva két hajtűt vagy két fésűt használok. (Mert olyan vaskos mennyiségű haj kerül a kontyba, hogy semmilyen csipesz nem tartja biztosan, ami igen, az meg már olyan méretes, hogy ormótlanul kiáll a fejemből.) Nekem is megfordult a fejemben, hogy talán lehetne keresni valami ötletes gyártót, aki képes lenne tömegtermeléssé konvertálni legalább a hajtűs változatot (miután a dupla-fésűs változatra már van példa, csak azt sem befőttes-gumival csinálják, hanem sok csilli-villi gyönggyel: biztosan ők is fölmérték a piacot, hogy csak ezt a bonyolult változatot lehet a népre jó pénzért rásózni, mert az egyszerű gumisat magunk is megcsináljuk), de a fönti érv miatt be kell látnunk, hogy nem ebből fogunk meggazdagodni. :\

Ehhez képest az is probléma, hogy a magunk számára találjunk megfelelő elasztikus szakaszt a cucchoz. Részemről beérném valami egyszerű, erős fekete anyaggal a boltokban kapható csiricsáré színű gumik helyett. (Apukám leselejtezett bicikli-gumi belsőjének darabjait is használtam már egy-két dizájnban, de annak iszonyatos szaga van, szerintem messziről is érezhető. Azt hiszem, muszáj lesz majd inkább befektetnem textilbevonatos gumigyűrűkbe.)

Neked meg azt javasolnám, hogy keresd meg az üzletben a legtartósabbnak kikiáltott gumikesztyűt, olyat, aminek jó hosszú csukló-része van: onnan lehet elkezdeni szeletelni belőle keresztirányú csíkokat: nagyobbacska gyűrűk lesznek belőle, amik elasztikusak is, meg épp annyira tartósak is, mint maga a gumikesztyű (ez valamivel erősebb anyag, mint a befőttes gumik anyaga, illetve a csíkok szélessége is opcionális). A drót tekintetében: lehet kapni ruhaszárító kötélnek árult, műanyaggal bevont drótköteget (belül sok vékony acéldrót fut a szálban): mostanában ezzel is kísérletezgetek ékszerkészítés címén. Egyelőre nem túl jók a tapasztalataim, mert a drótszálak benne acélból, de legalábbis valami nem túl puha fémből vannak, így hajlamos visszarúgni magát az egyeneshez közeli alakba: lehet, hogy a vízsugár tolóereje hatására is visszaegyenesedne, ha kampót hajlítanál belőle. (Egy ékszerben sikerült tartósan meghajlítanom, de nem S-alakban, csak "szögesen": ehhez fogóval erősen össze kellett csípni azokon a pontokon, ahol hajlítani akartam.) Minden esetre karcolást nem ejtene a rácson, mert jó puha műanyag bevonat van rajta.

Egyelőre több ötletem nincs, de még agyalok...
Miután Ágnesnek elege lett abból, hogy egy helyben topog, gondolt egyet, kiadta házát és nekiindult. Angliai munkahelyén meg kellett küzdenie a diszkriminációval, a sokkoló közös szállással, de sikerült túljutni a nehézségeken. „Gondolkodtam, hogy írjak-e egy posztot…..
Zitalein 2013.07.10 08:26:35
@orange85: Jah, akkor már értem! Nem tudtam, mér' jó nekik, hogy felmásznak a legtüskésebb bokor (egres, büszke, piszke) tetejébe, aztán ott lógnak egy levélen napokig). Biztos olyankor tantráznak. Mazo-eremita módozatban. (Először, amikor láttam mászni a csigát a tüskék között, elvettem onnan azzal, hogy "rossz bokrot választottál, kisöreg", de másnap láttam, hogy mégiscsak felkecmergett a tetejébe.)
Ma három az egyben napot tartunk, azaz egy történetben tulajdonképpen hármat mond el Roland. Mindháromnak más a végkicsengése, és mindháromnak megvan a maga tanulsága, kezdve attól, hogy mennyire vigyázni kell a szállásközvetítő cégekkel egészen odáig, hogy lehet-e elégedett…..
Zitalein 2013.04.14 14:35:58
@Sanz: Én is azon képedtem el, hogy milyen könnyen hagyta ott a karbantartói melót, amit állítólag szeretett, azért, hogy később újra vendéglátózhasson, amit állítólag nem szívesen csinál. Ez így, ebben a formában elég nehezen hihető.
Határátkelő Az utópia csapdája 2012.10.17 07:01:00
Nagyon izgalmas írás következik, hiszen Balázs segítségével megjárjuk benne Ausztráliát és Norvégiát (az út során lesz majd másfél méteres gyík és kedves biztonsági őr is), de engem nem ez fogott meg benne a legjobban, hanem az, ahonnan az egész kiindult. „Egyik délután…..
Zitalein 2012.10.17 11:10:04
@xlngx: Azt a rengeteg lehetőséget alkalom adtán közre is adhatnád, ha nem titok. (Csak akiket tegnap felhívtam nemzetközi munkaügyben, a köv. válaszokat adták: anglia, gyári szalagmunka -- erős férfi vagyok-e -- ha nem, akkor nem kellek; dánia, agromeló -- tudok-e tehenet fejni -- ha nem, akkor nem kellek.) Már régen belefáradtam a hiábavaló keresgélésbe, de ötleteket még mindig szívesen fogadok: mérnök már valószínűleg nem, újságíró azonban még lehetek (legalábbis nem használnék annyi fölösleges névelőt, mint a cikk szerzője, illetve a "hadd játsszanak" kifejezést képes vagyok kettőzött sz-szel leírni), bár közgazdász már elég régen voltam...
Zitalein 2012.10.17 12:30:27
@xlngx: Én meg épp eleget dolgoztam mérnökök között ahhoz, hogy tudjam: ők tényleg csak kényelemből ülnek még mindig a magyar kanapén -- illetve nincs túl kirívó eltérés az itthoni vagy külföldi fizetésük között. @Megmondó1: Könnyű ehhez hasonló szakképesítés birtokában leszólni mindenki mást, amiképpen engem sem szoktak érdekelni a fenti okok miatt a külföldi mérnöki karrierekről szóló élménybeszámolók.
Nyelvész melók jobban érdekelnének. -- Nah, nem mintha az adott országban akarnám eladni nekik a saját nyelvüket, sokkal inkább a magyar mint anyanyelv hasznosítási lehetőségeiről szeretnék olvasni, például magyar beosztottakat adminisztráló személyzeti osztályon, call-centerben. Utóbbi esetben sajnos mindig elég gyanús hirdetésekkel találkozom: nem fér a fejembe, miért keresgél például egy cég és annak leányvállalata Budapesten anyanyelvi szinten németül beszélőket, miközben németországi munkahelyre toboroz anyanyelvi szinten magyarul beszélőket. Lehet, ők is szervkereskedők? Komolyan érdekelne, vannak-e a call-center bizniszben tisztességes játékosok.
Zitalein 2012.10.18 01:36:23
@xlngx: Mivel a múltban is mindig kiszolgáltatott munkavállaló voltam (aki helyett bármikor találnak csereelemet az utcán is), és a jövőben se számíthatok biztos egzisztenciára, számomra semmilyen tanulsággal nem szolgálnak a cikkben is említett lezsírozott helyekről szóló beszámolók, sem pedig a mérnökök beszámolói, mivel az ő esetükben éppen hogy a specializált szakember hiányától szenvedő munkáltató a kiszolgáltatott, akinek a mérnökember nyugodtan diktálhat, miközben (+mert) a keresményéből a világ minden táján kényelmesen megél. Ilyen sztorikra nem vagyok kíváncsi, mert a magam számára semmilyen építő jellegű tartalmat nem tudok leszűrni belőle: max. azt, hogy miért nem álltam inkább mérnöknek vagy befolyásos firkásznak... Ezekkel nem sokra megyek, mert ezeknél az eshetőségeknél még a lottóötösöm is esélyesebb -- akkor már jobban izgatnak a szakmaváltók, újrakezdők, mindenlébekanalak kanyargós történetei. Ezeket meg a mérnökemberek szólják le előszeretettel, mondván, hogy nem kíváncsiak az alulképzettek nyomorára. Nos, én meg a lekezelők életére nem vagyok kíváncsi -- éltem velük eleget.
Kyuss, Red Fang, Isten Háta Mögött, Down, Karma To Burn, Kylesa, számomra mind alap stoner banda. Ezek azok, amikre azt lehet szerintem mondani, hogy IGEN eredetiek, és kegyetlen ütősek. Bóklászom a neten, nézem a youtube videókat, amikor egyszer csak felugrik egy kis ablak, ezzel a…..
Végre rájöttem mi az a Killbot. Az egy dubstep formáció melynek J Devil az egyik fontos tagja! Kellet egy kis idő míg rájöttem. Rengeteg számhoz mondja Jonathan,hogy "Ezt a Killbot készítette" tehát gondolom az már fent is lesz az első albumukon. És amint megtudtam,hogy a Killbot mi…..
Amerikai metal banda Korn első turnéja Indiában mára lerövidült két koncertre miután a Szept.7-i Mumbai városában megrendezendő koncertet törölték "eső és biztonsági aggályok" miatt. A Path of Totality turné a zenekar legújabb stúdióalbuma, azonos nevű koncertsorozata,…..
Az MR2 az Index és a Reflektor után szintén egy nagyon érdekes interjút készített James 'Munky' Shaffer-rel. Köszönjük Reszegi Lászlónak, hogy szólt róla, hogy létezik :) PR: Úgy tudom, hamarosan ismét apa leszel.Munky: Igen, novemberre várjuk a gyerkőcöt a feleségemmel, fiú…..
Felkerült egy két interjú mostanában a netre, amiről nem szóltunk semmit eddig. Ilyen például az az indiai interjú amit a Gibson Guitar-nak adott Munky: A Korn adott egy különös morált az embereknek a zenében. A sértődött, sötét vizuális képek, tárgyak, dalok... Hogyan…..
Zitalein 2012.08.29 04:14:17
Csakis a Reflektort engedték be a buszba, és Jonathan egy jót is beszélgetett a stábbal. Keserű szájízzel, de büszke vagyok a Reflektorra mert jókat kérdeztek, nem az alap dolgokat. Megtudtuk például, hogy Jonathan aszmás, továbbá, hogy fia, Nathan LMFAO-t hallgat. Nagyon jó…..
Zitalein 2012.08.16 00:49:26
@Smahlt: Nekem úgy rémlik, hogy ez le van írva róla a wikipédiában is (csak most lusta vagyok utánanézni, hogy melyik nyelvűben olvastam -- aszittem, @polskigyerek, hogy a magyart legalábbis frissítgeted társszerkesztőként), de sztem mostanság már csak a népszerűség növelését szolgálja ez a hír róla: az RTL-klubos interúnak csak a magyar szövege szól erről ilyen drámaian (nyilván kell nekik az élet-halál küzdelemről szóló dráma egy ilyen bulváros műsorba), miközben JD azt mondja csak a kérdésre válaszolva, hogy "my asthma is fine", aztán nem is beszél róla tovább, csak magáról az oxigénszipkázásról esik szó (mármint, az eredeti beszélgetésben -- hogy aztán ebből mit alkotott a retekklub, az más tészta).

Más interjúban is azt mondja, hogy nincs már semmi baja.
Ez itt van (a többi rész mellett):
youtu.be/jWtGUIeOerI
"I grew out of it (...) haven't any sympthomes at all (...) I don't have any problems" -- nem ezt mondja?
(Érdekes, ehhez nem vagyok lusta, hogy ezt nézzem :D -- pedig halálba idegesít ez a sok tikkelés -- asszem, inkább csak utálok olvasni, az lehet velem a baj... XD)

Van még egy interjú, amiben többek között erről a témáról is beszélnek (2 percnél):
www.youtube.com/watch?v=z-pO_nWBiz4
Itt is azt mondja, hogy nincs már ezzel különösebb baja, úh. valszeg csak élvezi az oxigénszipkázás adta örömöket ;)

Amúgy meg: igen, engem is rabul ejtett ez a sztori róla, amikor még éppen csak elkezdtem foglalkozni a KoRn témával (ebből is látszik, mennyire előtérbe van ez helyezve, hogy még egy kezdő ismerkedő is rögtön ezzel a témával találkozik elsőként Davis kapcsán), mert abban az időben egy darabig épp egy árva szót se bírtam kimondani (de még zörejt se, semmit), pedig az akkori melóm miatt beszélnem kellett volna folyamatosan órákig (próbáltam is -- látni kellett volna az ügyfelek arcát LOL). Mindig kell a halandóknak valami sztori egy sztárról, ami miatt képesek vele azonosulni, mert akkor majd nehezebben feledik. -- Ezt lehet jól eladni ebben az iparágban tudtommal... :\

Ide illik ez a mottó talán: "Who gives a fuck if my life sucks? I just know one thing I won't give up." -- Nekem a KoRn leginkább erről szól, de tényleg bocsi, ha sok voltam. :S
Zitalein 2012.08.16 10:29:20
Egyébként jár erre valaki olyan, aki nálam jobban ért angolul? Mert vannak azért Jon bácsinak az asztmánál is érdekesebb sztorijai, csak ezeket leírva még nem láttam, az elhangzó dolgokból meg nem mindent értek. Pl. a Loveline-os interjúk egyikében a halottkém időszakról sztorizik, de háttal van a kamerának, így teljesen esélytelen, hogy kivegyem, mit is mond, mivel nem látom a szájmozgását:
www.youtube.com/watch?v=EbDEV8wwpAw

...Ha már a szájmozgásnál tartunk: egy másik részben arról is mesél, hogyan lett ilyen jellegzetes XDDD a fogsora, de itt se tudom teljesen követni a sztorit (valami olyasmi, hogy ütközött a mikrofonnal):
www.youtube.com/watch?v=rV11XSbMsRQ
Szvsz ezek a történetek aktuálisabbnak tűnnek, mint az asztma-téma, ezért itt kíváncsi lennék a finom nyelvi rétegek értelmezésére is: vajon hogyan fogalmaz, amikor mondja, hogy "I can't get that fixed" -- hogy most ez zavarja, vagy direkt nem javíttatja ki. (Gondolom, futná azért fogorvosra neki: gyerekkorunkban az uncsitesómnak egy közös bicajozásunk alkalmával törött le az elülső foga, de azt olyan jól kijavították, hogy később a csaj még címlapos fotómodellként is funkcionált. :D)

Szóval, igazán kár, hogy az újságírók legtöbbször nem kutatnak tovább a wikipédia második soránál, mert ebben a bandában olyan sok sztori rejlik, hogy képzett storimasta létemre még én is jóllakásig csámcsoghatok rajta. :)))
Zitalein 2012.08.24 01:16:55
@Polski gyerek: Pedig a 'rosebud' témára is kitérnek, de azt én inkább nem is akarom érteni. XD
Ahogy a képen látható, jól megy a "Korn: Live At Hollywood Palladium 2012" DVD készítése, Már a borítók is megvannak. A CD dizájn egy kicsit kiábrándító, nem ezt vártam. Vannak azért sokkal jobb Korn lemez kinézet (pl. Follow The Leader). Ez inkább a Deuce DVD-re hasonlít. Bár…..
Hamarosan, magyar idő szerint 21:40-kor elkezdődik a már fél éve várt magyar KoRn koncert. Gondolom az olvasok nagy százaléka kiment (köztük szerkesztőtársam Children is aki ha minden jól megy még interjút is tud összehozni), de aki úgy járt mint én, nevezetesen itthon maradt, az…..
Zitalein 2012.08.10 10:58:34
Szóval, csak annyi a baj a Téglával, hogy hosszú? A legnagyobb haszna sztem fesztiválon, hogy a PF legalább lassú éneket írt bele, ami könnyebben énekelhető a nem angol anyanyelvű fesztiválozók számára, mint KoRn saját számai (amik közül a legtöbbnek a szövegét valszeg csak maga JD tudja végig, de még ő se mindig :D -- csodálkoztam is, hogy nem emlékeztél meg a woodstockos Falling Away éneklésről, ami anno elég egyedire sikeredett :D :D :D) -- főleg, hogy közben szájbarágósan mutogat mindent, így még az is bekapcsolódhat az éneklésbe, akinek amúgy nem állt szándékában (mondjuk, azt kétlem, hogy egyáltalán léteznek ilyen emberek).
Sztem sokkal jobban lehet rá bulizni, mint a PoT számokra, amiket annyira egysíkúvá tesz a dubstep, hogy hiányzik a kezdetükkor az egyedi jelleg, így nehéz felismerni a közönség soraiból, hogy most mit is kellene énekelni (vagy tényleg vannak, akik nem akarnak??? én a Metallica részt nem is bírtam kivárni, már az instrumentális felvezetésnél rákezdtem a darkness imprisoningre, annyira szeretem... :D úgy rémlik, pár évig én folyamatosan csak Metallicát hallgattam valaha -- szóval, alapvetően ezért szerencsés dolog klasszikusokat előadniuk sztem), főleg, ha a turné gerincét képező anyaguk úgy megy, mint a mostani Way too far...

Gondolom, ebből lejött, hogy elég jól mulattam tegnap este. XD Különösen, mert Tankcsapda végeztével az elejéről senki se akart elmozdulni, mindenki úgy állt, mint a cövek, így heringesdoboz-feeling alakult ki, és a konci közben sokan föladták, akik ezt már nem bírták, inkább hátrébbmentek, így könnyen lehetett előbbre evickélni: ott azután akkora élmény volt énekelni, mintha én is a színpadon lettem volna. :D -- Amúgy irigyellek, hogy te otthon is tudod ezeket énekelni, mert én sehol máshol nem csinálhatom ezt, éppen csak KoRn koncikon, ezért felőlem akár már ma este visszajöhetnének, úgyis van ma egy szabad napjuk -- ne unatkozzanak! De legalább egy éven belül vissza kell valamivel jönniük, ebből nem kéne engednünk: hiszen KoRn dalokat énekelni alapvető emberi igény, népegészségügyi létszükséglet! :D :D :D
Ahhoz képest,hogy azt ígérték, változás lesz a dallistában, március óta alig változott valami. Bár a Helmet In The Bush-t kivették viszonylag hamar és nemrég a Lies-t is a Divine-ra cserélték, továbbá berakták a Kill Mercy Within-t és a Porno Creep-et (Ez csak átvezető ezért…..
Könnyen lehet, hogy a mai posztért kapok majd hideget-meleget, de mégis kiteszem Judit levelét, mert azt gondolom, a blog olvasói és hozzászólói (vagyis Ti) számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy igazi közösségként működtök. Márpedig itt most egy fiatal lány kér tanácsot,…..
Zitalein 2012.08.03 00:56:29
@Laczika72: Vesztére, ő nem a havi 600 ezret kapja, hanem az oktatást, vagyis használhatatlan, elavult tudást. A lóvén meg osztoznak az okosok. Ennek ellenére javasolnám neki, hogy fejezze be mégis, amit elkezdett az egyetemen: én se dolgozhattam egy percet se soha pénzügyi ügyintézőként, de -- amint az legutóbb aztahétmeganyolcszázát kommentjéből kiderül -- a szintén haszontalan diplomáimmal együtt ez a végzettség is jó lehet még valamire.

Egyébként lehetett már korábban olvasni itt egy sikersztorit éppen geológusról is, aki az egyik posztolónak az útitársa volt, ha jól emlékszem. (Csak éppen úgy szólt a fáma, hogy az az illető elég szívós volt a kinti karrierhez. Lehet, hogy a mai poszt szerzője nem az?)
Zitalein 2012.08.03 01:26:25
@Inked Miss Daisy: Némileg sorsszerű, hogy a városban, ahol felnőttem, éppenséggel működött is mg.-i technikum, de én azt hittem, azt úgyse becsülné senki -- vidéken legalábbis mindenki ért hozzá, ezért nem tűnt értékesnek az ilyen irányú tudás. Így hát, elkezdtem csupa olyasmit tanulni, amit utáltam és utálok ma is. Mivel tanulásra mostanában nekem már nem futi, dobhatnál priviben tippeket arról, hogyan érdemes mg.-i előképzettség nélkül állattenyésztéshez kapcsolódó álláshelyekre pályázni. (Egyáltalán hol lehet ilyeneket találni?) Vajon hogyan vehetném föl a versenyt azokkal, akiknek bezzeg van ilyen végzettsége, és szintén külföldi farmokra igyekeznek?
Zitalein 2012.08.03 14:44:53
@Inked Miss Daisy: Jó hír, hogy értékelik a nyelvtudást, de ez esetben lehet, hogy inkább Németországot kellene megcéloznom... :S Minden esetre hasznos volt rátalálni ezen a lapon a megfelelő keresőkifejezésre: "friendly farm" -- sztem ez a jelző mindennél fontosabb.
Remélem tudjátok ez mit jelent srácok! :D A KoRn Hungary is jelentkezett sajtó akkreditációért a Szigetre! Ez azt jelenti, hogyha meggyőzzük az illetékeseket akkor kapunk 2 sajtó jegyet aznapra vagy bérletet amivel bemehetünk bárhová! Ez szintén -remélem-tudjátok mit jelent! Bár…..
Zitalein 2012.07.30 15:31:41
Az élet értelméről is lehet olvasni itt:
www.shockmagazin.hu/portal/interju/korn-metal-filmzene

Hangolhatnának ennél is mélyebbre? (Egyáltalán lehetséges?) Magasabbra? -- Eszükbe ne jusson!!! XD

Segítő személyzet: egy vagon videóban láthatóak (kedvencem az alacsony kopasz fickó: főleg, mikor koncik közben berohan a mikrofonállványt visszaemelni :D).

Elektronikus lesz-e az új album: sztem már efelől is jó pár helyen megnyugtatták a nagyérdeműt (valszeg hírét vették valahonnan, hogy az elektronikus kitérőjüknek nem volt felhőtlen a fogadtatása).
Bár, be lehet látni azt is, amiről Fieldy beszél, aki kertelés nélkül bemondja, hogy a technika, amivel manapság mindenki albuma készül, így is úgy is digitális, nem akar már senki visszafelé tekingetni:
youtu.be/qSH9afWkkEM
(7:30 után)
Ez a másik beszélgetés is tanulságos, ha valaki a digitális technikáról szóló nyilatkozatokra kíváncsi:
youtu.be/KaEA-bfZpa4
(Nah, vajon ki a kedvenc arcom ebből a bandából? -- Ki se találnátok...! XD)

Szvsz teljesen nyitottan kellene hagyni a kérdést abban a tekintetben, hogy milyen stílusú zenészekkel terveznek együttműködést a jövőben. Hátha még kiderül valami érdekes arról, hogy összejöhet még a régi Family is, esetleg (Munkytól éppen ezt kérdezték egy interjúban, aszonta, elképzelhetőnek tartja). Részemről a legjobban annak örülnék, ha újraéledne a grunge és legott befolyásolna mindenkit aki a zene világában él és mozog. De ez már lehetetlennek tűnik manapság, sajnos. :(
KORN   Apr 26 - Fort Myers, FL, United States - JetBlue Park at Fenway South Apr 27 - Jacksonville, FL, United States - Metropolitan Park May 2 - Brixton, United Kingdom - O2 Academy Brixton May 4 - Eindhoven, Netherlands - Klokgebouw May 5 - Paris - France Zenith May 6 - Cologne, Germany -…..
Zitalein 2012.07.14 03:34:06
@Polski gyerek: Korábban volt fenn egy szerbiai Fieldy-interjú, amiben kérdezték, hogy mit csináltak a konci előtt nap közben -- mondta erre, hogy sétálgattak a városban. (Már nincs fenn ez a videó a megosztó portálon.)

Ha már a megosztó portálnál és koncerteknél tartunk: valaki megint emberkedik a youtube-bal, ahol a napokban szedték le az eddig ott campelő Encounter-videót -- ami tegnap ismét fölkerült:
www.youtube.com/watch?v=ErAQ7dRz3vM
Andy Hall-nak adott interjút Ray és Fieldy. Szerencsére a fölvették és megnézhetitek: ..
Zitalein 2012.07.02 00:03:38
Head a Live-Metal.net -nek adott interjújában szépen hosszasan elmondta milyen is volt az egész és hogyanis történt ez a Korn-al való zúzás. A linkre kattintva elolvashatjátok az egész interjút angolul, de most egy kis részlet következik: "Fieldy (Korn basszerosa)…..
Zitalein 2012.05.29 02:27:30
@Zitalein: Elég tré a szervezése St.Pöltennek, csak júliusban, aug.-ban lehet majd megtudni, ki mikor játszik, de van egy fórumoldal, ahol a közönség próbálja kitalálni a napi beosztást: forum.frequency.at/viewtopic.php?f=25&t=18331 -- úgy látom, egyedül a Bush jelenléte tudna rávenni, hogy éppen itt nézzem meg a KoRnt 17-én, mert amúgy ugyanolyan indie és elektro a felhozatal, mint amit ígérnek Óbudán.
Ki ne szeretné a Kukoricát? Tagok 2010.03.30 18:37:00
Jonathan Davis (HIV) [Ének]1971.01.18. Jonathan zenei pályafutását ötévesen kezdte, amikor is elkezdett dobolni tanulni, de tudott zongorázni és skótdudán játszani is. A KoRn-etnikumnak számító skótduda tudományát nagymamájától leste el.     Mikor elváltak szülei, az…..
Zitalein 2012.05.17 14:02:16
@Polski gyerek: kíváncsi lettem volna én arra a válaszra, de valszeg még azt megelőzően írtad, hogy újraaktiváltam volna az ID-hez kapcsolódó postaládámat (olyan rég nem használtam sehol ezt az ID-t, hogy már nem is reméltem, hogy ez még sikerülhet). Bocs, én voltam hülye.