Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erdős Pál Attila (sodrelap)

2658 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Testgyakorlás (É201) Fényesre csiszolt elme…(É202) Férfiak házasodjatok! (É203) Hiba (É204)..
2648.,Szeretem magam…(É195) Világvége (É196) Betörő a lakásomban…(É197) Facebook (É198) Isteni érzés (É199) Az újságírónak joga van…(200)..
Hordószónok     Donald Soper tiszteletes szónokolt, ám közbekiáltott egy vén csavargó: − Nos, jó kétezer éve találtátok fel a kereszténységet, és hogy néz ki a világ? Lepra hely, az biztos. Mire Soper is vissza – ordított: − Kétezer éve feltaláltuk mi a szappant,…..
Helyettesítettek     Egy telefonáló érdeklődött, beszélhet – e velem, s élcelődött az óvodás fiammal (kit kértem, vegye fel gyorsan a készüléket, mert el kell rohannom a „cévére”), hogy hová bújtam el. Miután Attila közölte, hogy „Apukám rötyin van”,…..
Gyermekkorom jelzései… (A fotón, a szerző: Erdős Pál Attila 15 éves korában)   Gyermekkorom gyengéd, finom jelzései csendben mind ott maradtak vándor életem helyszínein (noha Pesten töltött első négy évemre, vajon miért? J, nem emlékszem), ahogyan is a friss virág…..
Förtelem   Általában a gyöngék a durvábbak, így többé – kevésbé szelídségre valamint meghittségre csak az erősebbektől lehet számítani. Minő förtelem…   (Erdős Pál Attila)..
Hosszú házasság   (A fotón Erdős Pálné és a szerző: Erdős Pál Attila) Tán negyvenévi hosszú házasság után akár azt is bevallhatnám, mégis mit érezhet egy házaspár… Mintha a két ember úgy igazán egyszerre akarna szólóban és párban táncolni. Így lehetsz…..