Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pagodalom

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Manapság, amikor a neten bármilyen hosszú és távoli utazást, bármilyen extrákkal könnyedén le lehet szervezni otthon a fotelből, egy repülőjegy és egy repülőtéri autóbérlés intézése egy kis semmi, kezdő turistáknak való feladat, amihez elég, ha ismerjük az aranyszabályt: bármilyen irtózatos,…..
pagodalom 2019.03.03 12:15:39
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: A foglaláshoz elég, de a gépkocsi átvételéhez nem. Ez fel is van tüntetve, mindig küldenek is egy emailt, amiben részletezik, hogy mire van szükség az átvételnél. Amúgy az is fel van tüntetve, hogy cégenként más a gyakorlat. Itt a levélíró egyszerűen nem olvasta el és most hisztizik.
pagodalom 2019.03.03 12:57:57
@Balatoni Gyerek: @Sipovicsné Zahedli Krisztina: A foglaláshoz elég, de a gépkocsi átvételéhez nem. Ez fel is van tüntetve, mindig küldenek is egy emailt, amiben részletezik, hogy mire van szükség az átvételnél. Amúgy az is fel van tüntetve, hogy cégenként más a gyakorlat. Itt a levélíró egyszerűen nem olvasta el és most hisztizik.
Szerző: Lukácsi Kriszti Az elején szeretném leszögezni, tegnap délután a horvátoknak drukkoltam. Hogy miért? Mert amit ők tettek ezen a VB-n, ahogy eljutottak a döntőbe, egy kicsiny európai országként, ahol töredékét költik focira, mint nálunk, az valami csodálatos. Hollik István ismét azt mondta,…..
pagodalom 2018.07.16 21:15:56
@Weißkopf: ez 5. A többi 18? Amúgy ezekből is legalább 3 bizonyos fokig - igaz európai - bevándorlási háttérrel rendelkezik.
pagodalom 2018.07.16 21:17:42
Mondjuk elég hülyén nézett volna ki a válogatott fehér nélkül. Nyilván talált volna feketét minden posztra. @Weißkopf: ez 5. A többi 18? Amúgy ezekből is legalább 3 bizonyos fokig - igaz európai - bevándorlási háttérrel rendelkezik.
Aki már járt városi kisgyerekkel állatkertben az tudja, hogy hiába viccesek a majmok, hiába klassz a fókashow, hiába láthatóak élőben koalák vagy nagy mázli esetén pisilő elefánt, a legnagyobb örömet messze a kiskecskékkel és barikkal teli háztájit imitáló kisállat simogató jelenti, ahol kézből…..
Potrien Ursula, Celine Dion, az asszisztens, Hókuszpók és a többiek – mindannyian egy svájci hotel alkalmazottai, melynek hétköznapjaiba Ütvefúró segítségével tekinthetünk be ismét. Nem mellesleg az is kiderül, milyen feltolni egy kétméteres rámpán egy megpakolt, egymászás…..
pagodalom 2018.06.29 22:46:42
Libertarian Felelősség nélkül 2018.04.11 06:00:00
Először a Cambridge Analytica botrány kapcsán tűnt fel a jelenség, nevezetesen, hogy az amerikai választókat, szegényeket, megvezették. Nem azért győzött a cirkuszi orángután, mert ami hülyeséget mondott, az tetszett a népnek, neadjisten ráérzett az ún. néplélekre, mint a mi…..
pagodalom 2018.05.26 19:57:03
@Sir Gombóc: a választók
Bizonyára Ön is, mélyen tisztelt Olvasó, áltélte már azt az elképzelhetetlen horrort, amit a magyar utakon tapasztalhatunk: balesetből származó roncshalmazok minden utcasarkon, letarolt óvodáscsoportok hullahegyei az út szélén… még jó, hogy szeretett gondnokuk, a nanny state Magyar Állam kiemelt…..
pagodalom 2018.05.26 19:46:24
@Happy Hepar: @röf: Ausztriában éppen elbújnak.
Reflektor Bősz Anett védelmében 2018.05.22 08:00:00
Fel lehet tenni a kérdést, hogy mennyit ér a Liberálisokkal kötött szövetség, de ha valaki szerint egy lyukas garast se, akkor vagy ne kössön velük szövetséget, vagy tartsa magát ahhoz, amit annak megkötésekor ígért...
Az úgy volt, hogy hattól már lehet sejtetni dolgokat, héttől meg kezdődik az egész választási hercehurca tévés szempontból izgalmas része, az erre az egy estére kurva drágán lefejlesztett és haveri cégen át megmutyizott szoftver élő tesztelése, ami magában hordozza a bakik csíráját és a felhőtlen…..
Azt javasolta, hogy jelezzem az orvosi kamara felé, hogy nem volt hajlandó ellátni gyermekemet, mi több, elküldte őt a rendelőből. Tisztelt Praxis blog!   Nem egészen vagyok tisztában az iskolaorvos jogaival, ezért fordulok önökhöz. Lányomnak, aki jelenleg tizedikes, le kellett…..
Nincsenek nagy igényeim a hazai tévéműsorokkal szemben, már régen megtört a magyar televíziózás, szóval annyira nem is csodálkoztam azon, hogy a Szente Vajk vezetésével érkező Honfoglaló című vetélkedő (premier december 25 19:30, Duna TV) úgy néz ki, mint egy 1986-os cseszlovák tévéműsor kulisszája,…..
pagodalom 2017.12.23 10:55:32
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
pagodalom 2017.07.18 20:27:28
Az első három rész után az év eddigi legjobb és legfontosabb sorozatának neveztem A szolgálólány meséjét (The Handmaid's Tale), és ezt most, hogy véget ért az évad, simán fenntartom. Az utolsó, tizedik rész csütörtökön került fel az HBO GO-ra, Magyarországon egyelőre csak itt lehetett megnézni a…..
pagodalom 2017.06.18 00:48:34
@w9alaki: szerintem pl. Iszlam fundamentalista vilagrol nem is engednenek sorozatot forgatni. Ez van.
JogÁsz Szöveg(nem)értés 2016.12.10 21:02:02
Kétségbeejtőek a PISA felmérések eredményei: óriási baj van diákjaink szövegértésével. De még talán ennél is nagyobb a baj, amikor egy magasan képzett bíróról derül ki ugyanez. Ha ez a bíró a saját „munkaeszközének”, a Btk-nak a szövegét sem képes helyesen értelmezni. Ez történt a Szegedi…..
Sokan, sok elképzeléssel előálltak már azzal kapcsolatban, hogy lehetett válogatott az „örök tizedik” Haladás két védője, Guzmics Richárd és Devecseri Szilárd. Most a mifocink.com felfed egy eddig elő nem citált kapcsolatot a Haladás és Egervári között. Lothar Matthäus…..
Belsőség Heti merítés 2013.05.12 09:49:02
Calibra DTM Edition A jó példányoknak megkérik az árát. A 200 ezer forintos kategóriát én messze elkerülném, mert azokkal biztos csak bosszúsága lesz az embernek. Persze ez nem azt jelenti, hogy amit sok pénzért hirdetnek, az garantáltan jó. Érdemes külföldön is szétnézni,…..
Joxer szerint elég sokan ragadtak bent előfizetéssel a tavaly év végén bajba került National Geographic Kids magazinnál. Azóta eltűnt a kiadó és a magazin oldala is, úgyhogy bizonyára nem a kártalanításukon dolgoznak: A National Geographic Kids 2006 májusában jelent meg…..
Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere saját kezűleg csavarozta fel az utolsó névtáblát abból a 806-ból, amelyet az elmúlt fél évben cseréltek le a városban, aztán büszkén odaállt elé, a képeket pedig ő maga rakta ki a Facebookra. Persze, értjük, csavarozás meg…..
Sajátos tömegcsalogató eszközt vetett be a tavaly év végére kizárólag EU-támogatásból kiganajozott Lukács fürdő. Anita szerint becsúszott pár anomália, mint például a törpékre tervezett öltözőmagasság, a zárhatatlan szekrények, a koedukált öltöző és zuhanyzó,…..
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
„- Hogy van a feleséged? – Beteg. – És veszélyes? – Ilyenkor nem, csak ha egészséges.” Ilyen és csak ilyen vicceket közöl már jó ideje az V. kerület lapja, a Mai Belváros. A címlapon egy Rogán-portré, a hátoldalon pedig szép rózsaszín keretbe foglalva egy nagyadag…..
A KARD A Terem sarkából 2013.02.18 16:34:15
Nem mondanám, hogy ízlésünktől távol álló lenne egy kis radikalizmus, a begyepesedett, a világot félreértő törekvésekkel szembeni lázongás éppen ezért szívünknek kedves. Mégis a lázadás különféle performance-ai utáni lelkesedés idővel csökken, és egyre inkább ott…..
Január végén a polgármestereknek kifizetett jutalmak ügye egészen a miniszterelnökig, Orbán Viktorig jutott, aki azt kérte a polgármesterektől, hogy fizessék vissza vagy ajánlják fel a jutalmukat jótékony célra. A feladattal megbízott Kocsis-Kubatov párosnak 114 polgármester…..
A közösségi közlekedés jobbításáért tenni igyekvő civilek 2000-ben megalapították a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesületet (VEKE), amely paraméterkönyvet, előkészítő tanulmányt, javaslatokat készített elsősorban a budapesti tömegközlekedés javítása érdekében.…..