Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angyalföldi partizán

0 bejegyzést írt és 539 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem a kézilabdát és teli pofával tudok szurkolni a magyar csapatoknak akkor is, amikor bénák, vagy szerencsétlenek. Néha fizetek is azért, hogy élőben lássak jó meccseket, most is kilesek a magyar rendezésű EB-n pár meccsre. Elég sokszor láttam már edzősködi Mocsai Lajost…..
angyalföldi partizán 2014.12.19 20:31:56
@cönde: elvégezted a házmester képzőt vagy mi a fasz?
eszem megáll,ennek ez az élete,hogy figyeli a kommentezőket.szép ,tartalmas életvitel,biztos a kovi70 apukája lehet.
Kívül tágasabb A meztelen város 2014.12.01 06:43:00
Nem messze Londontól van egy csendes település, ami szinte semmiben sem különbözik a többi agglomerációs kisvárostól, egyetlen, ámde annál jelentősebb kivételtől eltekintve: az itt élők előszeretettel élnek meztelenül. A hertfordshire-i Bricket Wood tipikus angliai…..
angyalföldi partizán 2014.12.02 10:54:23
Elképedve olvasom azoknak a tüntető társaimnak a bárgyú - önmarcangoló írásait, amelyekben azon siránkoznak a vasárnapi felemelő tüntetés után, hogy „Jaj mi lett a szegény Fidesz-székházzal?„ Semmi! Betört néhány ablaka, leszakadt néhány rozzant rolója, van pénze a…..
A tegnapi nap piszkosul felemelő volt. Tízezrek gyűltek össze, majd vonultak végig a fővároson, hogy tiltakozzanak a tervezett internetadó ellen! Közösen megtöltöttük a Hősök terét és világító telefonokkal fényt vittünk az éjszakába…. Ha korábban kérdezték tőlem,…..
angyalföldi partizán 2014.10.27 13:39:19
Itt a legújabb szlovák rendőrterror - szlovák rendőr ütött szlovák embert. Botrány! Nem voltak a helyzet magaslatán a rendezők és a biztonsági erők sem. Slovan Bratislava vs Sparta Praha - ma már hihetetlennek hangzik, de nem is olyan rég akár ötvenezer ember is összejött a…..
Balfasz Magyarok Fillérbaszás 2014.10.10 09:09:41
Nincs a kedves olvasónak valami ismerőse, aki megcsinálná helyettem ezt a blogbejegyzést a szaré’hugyé’? Mai témánk, hogy miért nem áldozunk a minőségre, avagy a balfasz magyarok fillérbaszása. A múltkor azon gondolkoztam, hogy összeállok pár haverral, és indítunk egy…..
angyalföldi partizán 2014.10.11 16:22:47
@Fánkevő Fáncsi: egyre mélyebbre süllyedsz.
Korábbi blogunkban összeszedtük, milyen témákkal szembesíthetik az európai képviselők Navracsicsot bizottsági meghallgatásán. Mint írtuk, szerepe a magyar alkotmányreformban, a hallgatók röghöz kötésében, vagy az egyetemek önállóságának felszámolásában…..
angyalföldi partizán 2014.10.04 11:27:36
@vénkujon: én 12.-én este fogok nagyokat kacagni.
 Elhangzott Romániában egy beszéd, egy olyan embertől aki 26 évvel ezelőtt hevesen és szenvedélyesen állt ki a polgári demokrácia, az alkotmányosság mellett. Bejelentése, „kinyilatkoztatása“ a „munkaalapú állam“ mellett, a liberális értékeknek az eltüntetésére, komoly…..
angyalföldi partizán 2014.07.30 19:48:27
@wolves84lb: te ilyenkor anyádat is vered? vagy alapból gőzől az a nagy fejed?
angyalföldi partizán 2014.07.31 22:02:00
@wolves84lb: nekem nem kell kukkolnom miket írsz,anyád két cumi közt mindig elmondja.
bár a fasz kiváncsi arra,miket hadovál a vénasszony.
mindegy,25 forintot kér csak a cidáért,belefér.
Hétfőn délután a Szent István-bazilika altemplomában örök nyugalomra helyezték Grosics Gyulát, az Aranycsapat tagját, minden idők egyik legnagyszerűbb kapusát. A közszolgálati televíziók a legendás Fekete Párduc sportolói és emberi nagyságának megfelelő terjedelemben…..
angyalföldi partizán 2014.07.04 10:59:08
@savrola: nem mi vagyunk szánalmasak hanem ez a pár mazsola.az általánosítás hiba,tévútra vezet.
angyalföldi partizán 2014.07.04 11:06:01
@Vizilabda: mondd ,hogy csak provokálni akartál,hisz ember ilyen hülye nem lehet,hacsaknem vizilabda nicknéven nem irogat.
ProgBlog EGYÜTTes győzelem 2014.07.03 18:37:30
„Meg kell gondolni, mit nyerhetünk azon, amit vesztünk!” Martin Hessler ezredes szavai A halál 50 órája c. filmből – 1965   Igen, a filmbéli német páncélos ezredes már 1944-ben is tudta azt, amire a mai magyar baloldali pártok még mindig nem jöttek rá: nem szabad valamit…..
Fenyegeti-e a társadalmakat egy újkori fasizáció? Beszélhetünk-e a kapitalizmusról demokrácia nélkül? Mi történik ma Magyarországon? "A demokráciát ma kinevetik az emberek és el kell ismernem, bizonyos mértékig megértem őket" - nyilatkozta Tamás Gáspár Miklós, akivel Jaroslav…..
angyalföldi partizán 2014.05.25 07:16:50
A világ még nem készült fel tündérország pocakos focihuszárnak magasan szárnyaló, turulmadaras, kétharmados, stadionalapú jobban teljesítésére. Az a kétmillió rezsicsökkentési örömtáncot járó, trafikban vásárló, nem magánnyugdíjas, nemzeti egységes választó ért…..
angyalföldi partizán 2014.05.16 08:57:41
@Dr.Korász: én szeretem ezeket a posztokat.
amúgy Béla vagyok,87 éves volt munkásőr + mongol idióta.
Matolcsyék teljesen ellenőrizhetetlen módon osztogatnak százmilliárdos összegeket hegedűre, ingatlanokra, festményekre. Az Index ezt nyilvánosságra hozta. Ön kit perelne be? Egy hete hozta le az Index, hogy az MNB százmilliárdos nagyságrendű pénzt költhet el, még a saját…..
angyalföldi partizán 2014.04.22 20:22:31
@Vombatus Ursinus: tedd Kaya Ibrahim mellé.
Papírforma-interjúnak indult, durva újságírói felsülés, politikusi megdicsőülés lett belőle: sose gondoltuk volna, hogy Kálmán Olga egyszer majd Schiffer András bokáját nyaldossa. Pedig a zöld csávó csak korrekten elmondta, milyen kérdéseket tart fontosnak, amikor pedig a mást…..
angyalföldi partizán 2014.04.09 11:16:00
@dr kíváncsivagyok: nagyon nehéz lesz neked ez a 4 év. a már régóta tartó szellemi leépülésed fel fog gyorsulni ez idő alatt,de én vidáman fogom olvasni a behányásaidat.minél jobban hülyülsz ,annál jobb a kedvem kis demencia huszár.
  A vasárnapi választás fő kérdése, hogy marad-e Orbán Viktor kormánya és az előző 4 év kormányzási gyakorlata, vagy kormányváltás lesz Magyarországon. Vajon folytatódik-e a trafik- és földmutyik kora, milliók további elszegényedése, a fiatalok tömeges külföldre…..
Kétrészes választási elmélkedésünk első részében a rendszerváltás óta eltelt kormányok teljesítményéről emlékezünk tanulságképpen, néhány mondatban. 1990-1994-ig MDF-FKGP-KDNP kormány: A rendszerváltás utáni első kormány, óriási kihívásokkal és örökölt…..
Az, hogy Orbán baloldali ellenfeleinek politikai összefogása ez év januárig húzódott, rányomta a bélyegét a kampányüzenetek, bennük a rövid kampányfilmek elkészítése idejére, értve ez alatt, hogy a baloldal időt vesztett. Csak a választási kampány hivatalos kezdete után…..
Olvasom, hogy a legújabb Medián-felmérés szerint gyengült a Fidesz, erősödött a Jobbik, miközben stagnál a baloldali összefogás. Mióta tudjuk, hogy a Századvég is rengeteg közpénzen méri a közvélemény pulzusát, az ember fenntartásokkal próbál értelmet keresni ezekben és a…..
A Magyarországi Zsidó Hitközösségek Szövetsége (Mazsihisz) a február 9-ei közgyűlésen döntött arról, hogy a jelen körülmények között nem kíván részt venni a Holokauszt-emlékév kormányzati programjaiban. A szervezet továbbá egy határozatot is megfogalmazott, amelyben arra…..
angyalföldi partizán 2014.02.21 19:35:21
ProgBlog Mi lesz másnap? 2014.02.17 16:02:56
Végrehajtjuk a feladatot. Nem tehetünk mást. Azután… – Nem – vágott bele Evi. – Addig. – Azután – ismételte makacsul Ope. Die értetlenül nézte őket. – Mi ez? Miről beszéltek? – Ugyanarról, Die – Mat hangja tárgyilagos volt. – Csak addig szolgálják a…..
Orbán unalmas, ami a tömegkommunikációra épülő korunkban a politikusnak is a halála. Azoknak, akik az átlagnál intenzívebben kísérik nyomon a politikát egyre torokszorítóbb érzés, hogy a nagy plagizátor, a nép felkent majma ásítóan unalmassá vált az utóbbi hónapokra.…..
angyalföldi partizán 2014.02.16 13:45:19
@Hidvégi Mihály: erőt,egészséget Misi elvtárs.
attól tartok 2021-ben is azt fogjuk írni,hogy a vezérre majd csak ráborul a bili,de dátumot már nem teszünk hozzá.
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
angyalföldi partizán 2014.02.14 11:53:25
@dr kíváncsivagyok: te mit kurvaanyázol mindenkit,te proli pondró?
angyalföldi partizán 2014.02.14 12:05:29
@Amadeus62: saját frusztrációdat ne vetítsd a közösségre.helyesen a mondatod így hangzik:orbitális nagy szardarab vagyok és az életem is egy nagy kula,ha elmúlok irány a kuka.
Hiába is kapcsolgatjuk a rádiónkat, mindenhol az MTI előre felmondott, uniformizált híreibe fogunk ütközni. Hogy miért? Mert az állami hírszolgáltatás olcsó, ezért ezt veszik át közszolgálati mellett a magánrádiók is. A közszolgálati rádióhíreket pedig mint legutóbb…..