Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joshibarat

426 bejegyzést írt és 860 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1993-ban is rengeteg jól sikerült lemez látott napvilágot, aminek jelentős része (az akkoriban uralkodó zenei trendek miatt) sajnos nem kapott megfelelő figyelmet.  Az ilyenek egyike volt a Mud Slick nevű svájci együttes "Keep Crawlin' in the Mud" című albuma is. A négytagú formáció bemutatkozó…..
A '87-ben alakult Tennessee állambeli Tora Tora is azok közé az együttesek közé sorolható, aminek a nevét ma már nem sokan ismerik. Rövid távú karrierjük 1989-ben kezdődött, amikor "Surprise Attack" című első lemezük felkerült a Billboard 200-as listájának a 47. helyére. Ennek köszönhetően a…..
A Tangier nevű philadephiai együttest Doug Gordon gitáros alapította 1984-ben, zenésztársai pedig Bill Mattson énekes, Rocco Mazzella gitáros, Mike Kost basszus gitáros és Mark Hopkins dobos voltak. Az 1985-ben debütáló Tangier című lemezüket '89-ben a Four Winds követte, majd a '91-ben…..
B.u.é.k. mindenkinek! A Sertéskapitány idén is letámadja az agyatokat, ezúttal egy fiktív rádióadás formájában. A hírekben nemrég feltűnő részeg afgán randalírozó és a villamosvezetőnő verő férfi után itt a legújabb garázda bűneset:   </iframe  ..
52 éves férfi keresi megértő párját!   Néhány fontosabb tudnivaló magamról : - Lakóhelyemen szexuális ragadozóként tartanak számon a helyiek, ami szerintem baromság. (egyszerűen csak nem tűröm az elutasítást) - Nekem mindig igazam van és ezt neked is tiszteletben kell tartanod! - Van néhány…..
A 2016-os esztendőben is rengeteg színvonalas filmalkotàs jelent meg, ezért a blog csapata (én) összeàllított egy listàt a kedvencekből. Az alkotásokat kategóriàkba is rendeztük a könnyebb àttekinthetőség érdekében  : Thriller/Horror : Segítség, kiürült a söröskorsóm!!! (rendkívül megrázó…..
joshibarat 2017.01.09 09:47:58
@Tibi bácsi elintézi: Mindhalálig
Eladó ház Trutymákon : 1920-ban épült, 1 szobás kertes ház, iszapfürdővel és állatokkal sürgősen eladó!   Az ingatlan előnyei : - Önnek ezentúl nem kell villanyszámlák miatt aggódnia, ide ugyanis nincs bevezetve az áram. - Önnek nem kell többé kerítést javítania, vagy festenie, mivel kerítés…..
Bizonyára mindenkivel elõfordult már, hogy társalgás közben a kimondott szavak ès a mögöttük lèvõ gondolatok merõben eltèrtek egymástól. A következő szituáció egy kölökszentmártoni vegyeskereskedésben zajlik egy 40-es pénztárosnő és egy 50 év körüli férfi vásárló között. Gondolataikat zárójelben…..
SERTÉSKAPITÁNY BLOG Meserovat. 2016.10.04 13:28:48
Zacskó tábornok szédületes meséi : A kigáncsolt villamos   Kedves gyerekek! A mai estimese egy valódi bírósági jegyzőkönyvből lesz idézve. Vágjunk is bele a gyönyörű történetbe :   Bírósági Jegyzőkönyv   Helyszín: Bp. V. kerületi bírósága. Tárgy: Villamos gépjármű ellen elkövetett testi…..
Terminátor 10 : A disznóvágás   A nagysikerű sorozat legújabb részében a jövő gépei egy hőre lágyuló, könnyűvázas kiborgot küldenek vissza 1935-be, ugyanis ekkor töltik mézesheteiket John Connor dédnagyszülei.  Connor ezúttal is egy nyugdíjjas terminátort küld vissza a múltba, ahogy azt már…..
SERTÉSKAPITÁNY BLOG Hirdetés 2016.07.02 12:24:59
  Ezúttal a nagyszerű Lószerszám Bt. hirdetését közöljük oldalunkon. Nézzük, mivel kápráztatnak el bennünket :   " Cégünk immár több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik húskészítmények értékesítése terén. Legújabban érkezett különleges áruinkhoz ráadásul most áron alul juthatnak hozzá…..
Szarembersz vs Palacsinta néni (zalaegerszegi nyugdíjas leszámolás) Az igényes filmalkotás egy kisnyugdíjas néni kínkeserves küzdelmét mutatja be, másfél órában. Ellenfelei a már jól ismert szarember bandából állnak (többes számban - szarembersz), akik különféle, népszerű foglalkozásokat…..
A vetélkedő avagy Petya, Pötyi, Ica, a tökös, a ravasz, a török, meg a többiek. (Vas megyei gasztro akció film) Filmünk főhőse, Petya egy napon komoly dilemmával kerül szembe. Választania kell két barátnője közül, akikkel párhuzamosan kavar. Mindkettőjüket másért szereti, Icát pl. azért mert jó…..
A csecsemőterror. (Rátótcsikótojási western film) Az idei év talán legfontosabb filmalkotásának két érdekessége is van. Az egyik az, hogy alattomos, vadparaszt csecsemők a főszereplői, a másik pedig a filmrendező személye, aki maga is pólyás baba. Durva mi? Jóhogy az. Az elgondolkodtató filmet…..
Gyuri és a vizes lavór, avagy az özönvíz igaz története. (Zebratepertői makettkaland) Történetünk egy gagyi makettvárosban játszódik, amit egy mocsárbéládi tanyán tákolt össze egy Józsi nevű faszi. A makettvilág lakosait gyurma figurák alakítják, a műanyag állatokat egy három éves kisgyerek adta…..
A zseniális operatőr. (Állati jó dokumentumfilm) Ennek a szenzációs dokumentumfilmnek már a háttértörténete sem mindennapi. 2015-ben ugyanis a cinkotai dzsungelben élő indián törzsnél olyan videókazettát találtak, mely egy lezuhant utasszállítóról származik. A kazettán található riportfilmet egy…..
Takony apó süteményes receptjei. Ezzel a 2016-os recept kiadvánnyal máris egy korszakalkotó művet vehet a kezébe az inyenc olvasó. A kiváló összeállításban rendhagyó sütemény receptekkel találkozhatunk, melyek mind eltérnek a tradicionális konyha jól megszokott kínálatától. Néhány nagyszerű recept…..
A vak salakmotoros (Utólag szinezett, feliratos, dél-afrikai-román akció dráma) Kommersz Tóbiásnak, a népszerű polihisztor művésznek sajnos nem sikerült anyagi támogatást szereznie legújabb filmalkotásához, ezért egyedül próbálta meg ellátni a direktor, a vágó, az operatőr, a főszereplő, a…..
joshibarat 2016.05.10 15:57:11
@Tibi bácsi elintézi: Finom alkoholt.
Intim Károly : A moslékarcú királylány és a krumplitökű herceg   A megható történetben két összetört szív egymásra találását követhetjük nyomon. A romantikus mű még a Nyú Jork Tájmsz egyik szerkesztőjét is megérintette, aki a következőket nyilatkozta a könyvről : " Ez a csodálatos alkotás még a…..
Rambóember visszaüt 3. (Színes, alámondásos ceglédi bolsevik-thriller) A híres rendező - Mel Gibbon monumentális filmeposza immár a harmadik, befejező részéhez érkezett. A már jól ismert főhös, Izom János ebben a részben nagyon begorombul. Mondhatnánk, hogy nem szarral gurigázik, de ez téves…..
Fejberúgott leguánok (színes, vietkong bábfilm, legnagyobb kedvenc) A nagyhatású filmben gumi leguánokat láthatunk elhaladni 2 megapixeles webkamera előtt. A megdöbbentő alkotást tehát forradalmi képfelvevő technológiával rögzítették, a leguánokat pedig kézzel mozgatják. Zseniális! A kiszivárgott…..
The Mother Road Gatyarotty! 2016.04.06 15:18:23
Chris Holmes : Shitting Bricks (2015)   A W.A.S.P. volt gitárosának legújabb albumát főleg a Nitrogods, a Nashville Pussy, vagy a legutóbbi Zodiac Mindwarp kedvelőinek ajánlanám. Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy a lemezen egytől egyig törvényenkívüli, szennyes rockmuzsikák sorakoznak...
Megérkezett végre az a lemez, amit talán a legjobban vártam 2015-ben. Valamikor Májusban olvastam róla, hogy John Coraby (Motley Crue, Scream, Union, Voodooland) Guns N’ Roses tagokkal fog idén közösen albumot megjelentetni. Aztán kiderült, hogy Richard Fortus és Dizzy Reed mellett ráadásul olyan…..
Eric Sardinas a modern blues rock egyik legkarakteresebb gitáros - énekese. Extravagáns megjelenése és mérfölldekről is felismerhető rekedt énekhangja élesen megkülönbözteti őt a műfaj átlagos képviselőitől. 1970-ben, Floridában született, gitáron 6 évesen kezdett el játszani, majd később ennek a…..
  A blogot anno azért indítottuk el Ricoval, mert meg szerettük volna mutatni valakinek, milyen zenét hallgatunk, melyik tetszik és miért. Ez nem mostanában volt. Azóta melegebbek lettek a nappalok és szárazabbak az éjszakák. Mindent meghallgattunk, ami jött. Itt kötöttünk…..