Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rising dead

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megjelenése idején és a teszt során ódákat zengtem a BD370-ről, ami egy-két apróságtól eltekintve nem volt hibátlan, de az árával és tudásával, mint az első BD Profile 2.0-t támogató eszközök egyike nálam bekerült a halhatatlanok csarnokába -- mint az ex-NBA-s Michael…..
Személyes kedvencem a David Fincher által kreált Fight Club, avagy magyar címén Harcosok Klubja, ami nem csak, hogy végre felkerült BD korongra, hanem épp most van a film megjelenésének 10. évfordulója és egyben a mai nap a Fight Club BD megjelenésének hivatalos időpontja is.…..
A héten a hazai LG képviselet egy sajtótájékoztató alkalmával az általunk tesztelt eszközök mellett bemutatta az aktuális újdonságokat is, melyek között egy alacsony árfekvésű Blu-ray asztali lejátszó is megemlítésre került. Aki kíváncsi a részletekre, ide kattintva…..
Egyik szemem sír, a másik is! Hol marad a karácsonyi Blu-ray robbanás?! Hol vannak a húzócímek?! Egyáltalán, hol vannak a jó filmek?! Nem hiszem el, hogy az Intercom csak ennyire képes, amikor a formátum szempontjából a legfontosabb hónap jön -- hiszen a karácsony alkalmával…..
Íme itt a Fórum Home Entertainment októberi listája, lehet ismét szemezgetni. Már csak azért is érdemes böngészni a listát, mert van régebbi 1-2 kiadvány, ami a "must have" kategóriába tartozik, mint például a sokak által kedvelt "A sziget"...de ennél többet…..
rising dead 2009.10.27 19:43:17
@muzsikpeti: Szívesen. Sokan vagyunk még így. Nekem a napokban sikerült beszereznem egy FullHD tévét, a filmek terén pedig van még mit pótolnom. Személy szerint a Mátrix-trilógia és a Batman: The Dark Knight újrakiadására várok BD-n. Ráadásul az elhalasztott megjelenésekről ugye ne is beszéljünk (Sziget, Batman első része, Farkasokkal táncoló stb.) Szóval várnunk kell, nincs más.
rising dead 2009.10.28 18:56:04
@muzsikpeti: A külföldi tesztek is agyondícsérik a rettenthetetlen valamint a transformers 2 képét. Az utóbbi érthető, viszont azon mindenki ledöbbent, hogy egy 15 évvel ezelőtt forgatott film transzfere milyen kifogástalan minőségű lett. Be is rendeltem már mindkét filmet, elvileg nov 4 a williamwallace-sztori, a másik talán nov11, tehát hónap közepére mindkettő bezsákolva. Egyébként milyen kiállításon láttad a képminőségüket az említett filmeknek?
Mármint kérnék, ha nem nőttem volna ki már "abból" a korból, amikor ajándékot szokás kérni. Ettől függetlenül  megajándékozhatunk másokat vagy magunkat egy-két jó Blu-ray filmmel...ráadásul úgy tűnik, lesz miből válogatni! Mielőtt megnéznénk a listát, a…..
rising dead 2009.10.21 21:22:37
@Mr. Ray: Pedig az én gyerekkorom alámondásos kalózfilmjeinek is megvolt a maga diszkrét bája. Kommandó Schwarzitól, Knight Rider első epizód alámondva, nameg a többi klasszikussá vált "múvi" :) Érdekes volt a VHS korszak. Mondjuk cseppet sem bánom a technikai fejlődés ütemét, a mai gyerekek előtt szélesre tárta a világot az internet.
Emlékszem, 2007 elején még tátott szájjal álltam és bámultam az LG hibrid lejátszóját, mely akkoriban képes volt a HD DVD-t és Blu-ray-t egyaránt lejátszani. Azóta persze sok dolog történt, a HD DVD eltűnt és a Blu-ray megerősödött, ráadásul most már minden gyártó…..
rising dead 2009.10.17 13:26:54
A netes áruházakat böngészve két érdekes tévét találtam:
32LH5010
www.digitalko.hu/index.php?lh=10&rendez=markanev, nev&marka=11&markanev=LG&o=0&oldal=3&epo=10&m=LG&n=32LH5010&k=LCD Televízió&id=672&kat=2
32LH7020
www.digitalko.hu/index.php?lh=10&rendez=markanev, nev&marka=11&markanev=LG&o=0&oldal=3&epo=10&m=LG&n=32LH7020&k=LCD Televízió&id=575&kat=2

Az LG oldalán viszont nincs infó ilyen készülékekről. Ez akkor elírás vagy valami rejtély?

Ti Blu-ray filmek nézéséhez és Playstation3 mellé melyik tévét ajánlanátok az alábbiakból (melléírtam a két fantomtévét is, plusz kinéztem egy TM 200Hz-es LG-t is)?
32LH5000/5010
32LH7000/7020
37LH5000

Köszönöm előre is a tanácsokat!
Egy UEFA kellett hozzá, hogy valaki ki merje mondani: nem vagyunk elégedettek Szöllősi György munkájával. Bravó! Ha Platini csak annyit ért el, hogy újra van sansza kelet-európai kiscsapatnak BL-főtáblára jutni, és Szöllősi György arca visszaszorul, akkor sebtiben tisztikeresztet…..
rising dead 2009.10.01 17:24:23
@Zigi: Ahhoz Szőllőszem túlságosan fényesre nyalta már a nagyvezér tomporát. Hisz együtt voltak nyáron nyaralni, a háza egy köpésnyire van a "főnök" palotájától Felcsúton, megjegyzem nem véletlenül vett ott kecót Györgyünk, nomeg a megrendelésre írt blogbejegyzéseket se feledjük el (Ep választás előtt egy jófajta Bölönivel kapcsolatos írásban végigzongorázott mindent amit a főnök kívánt). Szóval Szőlőt és a vele kapcsolatos dolgokat ismerve nemhinném, hogy Kósa kifúrhatná.

Ugyanakkor kíváncsi lennék ennek az UEFA-val kapcsolatos dolognak az igazságtartalmára.
Leszögezem az elején, hogy Robertóval jó barátok vagyunk. Órákon át ültünk a tóparton nyáron, vártuk a giga-harcsát, vagy pergettük végig az árnyas vizet szebbnél-szebb Meppsekkel, csukát lesve.  Szóval megvagyunk a magunk módján, arról igazán nem mi tehetünk, hogy…..
Miről is szólhatna másról, mint a raliról? Bevallom, unottan kattintottam rá a Maybe által átküldött linkre, mivel szinte naponta találkozom a ezalegjobb, tutikirály-klipekkel. Aztán beúsztak az első vágóképek és végig kellett néznem. Tökéletes összhang a zene és a kép…..
A BMW E60 M5 kétségkívül egy ikonikus penge verda. Vegytiszta vérvonallal, erős motorral, játékos futóművel. Az M divízió még rossz autót nem csinált és egy-egy példány birtoklása bizony a tulajdonos társadalomban elfoglalt pozícióját is jelzi. Ám előfordulhatnak olyan…..
Pár héttel ezelőtt megjelent egy cikk, abban megpróbáltam beszámolni az új E-osztály tengernyi különleges szolgáltatásáról, zanzásítva volt egy pöttyet. A kábé háromórás agytágító után - mint minden sajtótájékoztatón - ebéd következett, amelyet ott, helyben, azokban…..
Belsőség A nem létező autó 2009.03.12 21:11:00
Döbbenet 1. TéZé még be sem ért a szerkesztőségbe, mikor este felhívott: az új Focus RS zseniális autó. Másnap kivirult arccal ért be, amit nem értettem, hiszen van neki rendes, hátsókerekes gépjárműve, mégis lelkesedik egy olyan sportautóért, aminek hajtott kerekei egyben…..
Belsőség Válságmentes övezet 2009.03.12 17:56:00
Gyulavitéz egyik barátja, Marjai Péter Genfben járt, és leírta, milyen volt a szalon látogatói szemmel. Nem sajtónapon volt ott, hanem a hús-vér érdeklődők látogatói napján, és megírta nekünk, hogy mit látott. Illetve, annak egy részét, azt, amit érdekesnek talált, hiszen…..
rising dead 2009.03.12 20:37:03
@Ada: Ezekben a fejlesztésekben még nincs benne a válság hatása, jóval előbb kezdték ezeknek a gépeknek a fejlesztését, mint a krízis. A jelen gazdasági helyzet gyümölcsét a fejlesztések terén majd másfél-két év múlva fogjuk learatni.

Bár véleményem szerint marad a jelenlegi irány. Egy kis elektromos kisautó, egy kis hibrid, hogy a faölelgetők is boldogak legyenek, amúgymeg jönnek a turbós erőforrások és az űrtechnika az autókba.
Belsőség Kia Soul – kéne 2009.03.11 16:00:00
Észrevettem, hogy a családi Forester műszakija lejár, ezért azonnali telefonálásba kezdtem, ki csinálja meg egy nap alatt az amúgy remek állapotú autó műszakiját és zöldkártyáját. Lett is hamar vállalkozó, semmi trükk, elviszi, kész lesz. Oké, de mivel megyek haza és másnap…..
Belsőség Mozdony medium 2009.01.19 00:46:00
Mindegy, milyen oldalról, mindegy, milyen szögbõl nézzük, mindenhonnan ugyanaz a fölény sugárzik, talán már kicsit túl szájbarágósan prezentálva. Mintha az Audi még mindig fészkelõdne-helyezkedne a BMW és a Mercedes között, foggal-körömmel kapaszkodva kiharcolt helyéhez. A…..
rising dead 2009.01.19 14:19:29
@vadegér: Nem utáljuk mi egymást. :) Más nemzeteket az irigység előre visz, mi inkább visszahúzzuk a másikat.

totalcar.hu/nepitelet-nek adok igazat, felesleges szteretípiákat gyártani, csak azért mert te nem teheted meg azt amit a másik megtett.

Ottopappa szövege az adócsalásról és az adókerülésről igencsak demagóg. Téged szeretnek a politikusok. Semmi kreativitás, a könnyebb megélhetés keresése, az "élhetőbb" adóképzés. Ezek a törvények, FIZESS magyar! A magyar politikusok álma vagy.
rising dead 2009.01.19 15:14:54
@Bontószökevény: :)))))))

Igen, az a leginkább letolós autó, ráadásul tán pont ommm egy korábbi posztjában le is tolt pár Audit egy svájci kereskedés előteréből :)
rising dead 2009.01.19 19:53:20
@Krisi: " Mindenki itt isteníti a szlovák rendszert, hát akkor költözzetek ki a szlovákokhoz, fizessetek euróval, beszéljétek a szép szlovák nyelvet és éljetek boldogan. Szlovákiában."

Még jó, hogy szabad emberek vagyunk és nem te döntöd el, hogy ki élhet itt és kinek kell mennie. Picit fasisztoid ez a hozzáállás... ha nem vagy tátottszájú naíva akinek a zsebéből kihúzhat mindent a politika akkor ellenünk vagy, hazaáruló, fujj, menj innen... szerintem senki sem isteníti a Szlovák rendszert. Biztos vannak hibái... viszont élhetőbb mint a mienk és ahelyett, hogy tanulna belőle a magyar gazdasági élet inkább boszorkányüldözésbe kezdtek... ráadásul előttem már valaki tökéletesen leírta.. Ma magyarországon nagyjából 3 millió ember adózik jövedelemből. A dupláját kell eltartani belőle (nyugdíjas, szociális ingyenélő, politikus, rendőség, mentők és minden közszolgálati tényező). Hogy ki érdemli meg (nyugdíjas) és ki nem (politikus, szociális ingyenélő K. Gáspár vállalkozó...) az most más kérdés. Az arányok nem épp kedvezőek és miközben egyre több a nyugdíjas és a munkanélküli, egyre kevesebb a dolgozó ember... szóval bocs ha sokan megunták a szomszéd roma és a három házra lakó nyugdíjas meg a másik munkanélküli szomszéd eltartását is a növekvő járulékokkal.