Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shipak

1 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fejlesztői csatornán megjelent előzetes használja ezeket a jópofa, ugyanakkor kissé idétlen animációkat...
„Hajnali négy körül már világos volt, hogy nem maradunk együtt. Visszakértem a gyűrűt. Úgyse viselte” - a haver véletlenül kihallgat egy beszélgetést, amit nem neki szántak. Kiderül, hogy a csaj már az összeköltözés óta fuldokol ebben a kapcsolatban. Mikor a párja…..
2011-ben a kis Europeum mellett csak egy bevásárlóközpont nyílt meg Budapesten: a KÖKI. Utóbbi október 14-én nyitotta meg kapuit. A Civertan.hu légifotói az építkezésről A KÖKI Terminál megépítése előtt elbontották a Kővári György tervezte régi végállomás épületet…..
Shipak 2011.10.15 10:19:11
@sweety: Shipak legelső írott megjelenése: ősi perzsa király volt...

Egyébként neveket kiforgatni, betük megváltoztatásával már óvodában sem volt menő.
Jelzi az értelmi képességet.

Kellemes hétvégét :)
Shipak 2011.10.15 10:34:31
@Gyurma73: Igen, ott nőttem fel, tudom. Ott volt egy lápos/nádas terület. A metró szervíz elvitte az első harmadát (feltöltötték), a Köki a hátsó részt. A kőbányai műkő gyár volt még ott ( köszörű köveket és porcelán korongokat gyártottak a magasfeszültségű tornyokhoz). A Spartacus pálya hátsó részénél folytatódott. A Westel torony is annak az erdőnek a része.
Mert nincs rá pénzem. Ez lenne az én földhözragadt, szigorúan megszorításmentes, egyúttal hatásvadász válaszom. De a kérdést nem én tettem föl, hanem Matt Kramer, a Wine Spectator rutinos tárcistája. Kramer arról lírizál, hogy életében először borokat adott el. Mint minden…..
Van néhány honfitársunk, akik úgy gondolták Tarlós polgármester úr a közgyűléssel a háta mögött kicsit elkapkodta a Moszkva tér átnevezését Széll Kálmán térre. 1951-ben a szovjetbarát városvezetés adta a Moszkva nevet, behódolva az idők szavának, ezzel is kifejezve…..
Shipak 2011.09.06 14:07:28
Shipak 2011.09.06 17:36:05
@mement: már megint vörös zászlóval fogunk takarózni :) - csak nehogy szúrja majd a za alfelünket :)
Persze mondhatjátok, hogy ez nem is Urbanista-téma, de egyrészt nagyon izgatnak ezek a dolgok, másrészt meg igenis városi terület ez is. Igaz Mosaburgot hiába keressük már  Magyarország térképén, de Zalavár még rajta van.Itt találták meg a közelmúltban Karintiai Arnulf…..
Pont egy éve, 2010. július 14-én jelent meg az Egy nap a városban blogon egy hasonló tematikájú poszt, úgy tűnik, minden évben ez a nap olvasztja egybe az izzó Napot a nagyvárosok aszfaltfoltjaival. Úgy értem, ma van gatyarohasztó meleg, na. És bár múlt héten már írtunk röviden…..
Petteri egy egészen őszinte last minute utat talált potom 140 ezer forintért. A hirdetés alján apró betűvel bevallották, hogy még legalább 90 rugót szeretnének legombolni igazából:Megtetszett egy reklámozott utazás. Utolsó perces foglalási lehetőség kereken fejenként 140 ezer…..
 Vannak szobái amelyek egész ízlésesen mutatnának egy régi kastélyban. Meg az is látszik rajta, hogy nem sajnálták bele a pénzt. A kapuja például - akár illik, akár nem - egy vagyont érhet. De akkor meg miért a telken spóroltak? Alapterület: 1230nm…..
— Rövidhír —HIP (Hungarian Independent Press), BrazzavilleA Nemzeti Együvétartozás Kormányának előterjesztésére a jövő januártól már Nemzeti Egység Gyűlésének hívott magyar országgyűlés elfogadta a médiaalkotmány hetedik kiegészítését. Az új jogszabály a…..
Mikor fogják kezdeményezni Gyurcsány előzetes letartóztatását?online surveys Kovács Tamás legfőbb ügyész mandátuma 70. életévének betöltésével december 13-án jár le, a helyét Polt Pétert veszi át.Gyurcsány kriminalizálása ellen egy csomó érv szól, tehát szinte biztos,…..
Úgy tűnik, nem mindenkinek egyértelmű, hogy ha bárhol ott kell hagynia az autóját akár egy percre is, akkor azt nem szabad nyitva hagyni, mert van, aki csak erre vár és már ki is pakolják az értékeket a kocsiból. De van, hogy ez sem elég. Feuer levelében azt írja, hogy az sem…..
20 evesen terhes lettem, volt nagy boldogsag. Mar az nem volt egyszeru, hogy akkor terhes vagyok-e, mert a teszt amit vettem eloszor negativ volt, majd ket nap mulva mar pozitiv. Gondoltam biztos mert meg korai, sebaj, menni kell a dokihoz. Anyukam javaslatara az o dokijahoz mentem, mar en is nala…..
... ami tképp második, csak első alkalommal még nem tudtam rászánni magam, hogy belekezdjek. Nemrég volt szerencsém belebotlani az index.hu főoldalán, az ajánlott blogok közt egy bejegyzésbe, amely Toller Lászlón, Pécs korábbi polgármesterén élcelődött. Már akkor…..
Shipak 2009.10.14 09:03:15
@há zé:

Mostanában egyre kevesebbet olvasom az index.hu cikkeit.
Miért?
Elsősorban nem a faragatlanságuk az ami taszít, azt a Bumerángban Bochkor Gábortól megkapom kávé közben, hanem hogy annyi fáradtságot nem vesznek, hogy egy helyesírás ellenőrzést ráengedjenek a 'műre', mielőtt publikálják.
Tele vannak elgépeléssel.

Visszatérve a MILF és Halász Judit egy mondtaban való említésére.
Hatásvadászat volt. Bakot lőtt.
Hatás volt. Lejáratta magát és persze az index.hu-t is.
Édes,annyi minden van e szóban, annyi érzelem.Annyi bűbáj, simogatás, érintés és lehelet.Egy boldog mosoly, kacagásra fakadás, félelem.Az oltalmazó kéz, nyakra csókot adó képzelet.Benne,mindennapok fáradt ránca, kitartás, küzdelem.Sarokról megforduló, visszanéző, s eltűnő…..