Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J3sus (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borítékolható módon sokan lekomcsiztak, mikor szóvá tettem, hogy a Fidesz eltörölné a miniszteri fizetések 15%-os csökkentésének lehetőségét, ezzel kvázi visszaemelnék azokat a 2009. júniusa előtti szintre, és ez mennyire szemben áll a Répássy Róbert által eddig…..
Ti mit csináltatok 2007.december 20-án? .... Nos, amíg a köznép bejglit sütött és/vagy ajándékot vásárolt, Gyurcsányék adtak pár közpénzmilliárdot a Mazsihisznak és a Mazsöknek. Egy csontváz a szekrényből ... nem az első, és nem is az utolsó: Ezen a napon kötött a…..
Birján egy 492 fős kisközség Baranya megyében. Egy igazi zsákfalu. És mellette fut a vadiúj M60-os autópálya. Birjánba a beruházás előtt egyetlen út vezetett a Pécs–Mohács között futó 57-es főútról. A polgármester szerint a sztráda építését irányító Nemzeti…..
Gördült egyet az MSZP-s kampány, lássuk, hogy mit főztek ki a boszorkánykonyhában:   Minden jó, ha jó a vége, ez egy csodálatos sikertörténet, csak még nem fogjuk fel a borsónyi agyunkkal, le is írták Nekünk: pénzügyileg mi vagyunk a legeslegeslegstabilabbak (költői…..
Magyarország, én így szeretlek: "2009. december elején jó idő volt és elmentünk a mélykúti krosszpályára edzeni egyet, aminek az lett a vége, hogy pereceltem egy nagyot. Agyrázkódást kaptam, elvesztettem az eszméletem, továbbá megsérült az egyik ujjam. Kijött a…..
Ugyan még csak első fokú, de nem nagyon számítunk enyhítésre, mivel hála az égen, a vádindítványnak megfelelő döntések születtek, így valamennyi vádlottat emberölés miatt ítélték el.  Szerdán a dr. Czibrik Attila  vezette bírói tanács előtt hangzott el az…..
Gyors post a kisember vs. Hivatal témakörben. Szeitz Ferenc két hete végrehajtási határozatot kapott: 30 napja van összepakolni, és elhagyni a helyet, ahol felnőtt, s ahol gyermekeit felnevelte. 16 év pereskedés után kipaterolták ingatlanából. – Egy szerencsétlen földhivatali…..
Áder János telefonos interjúja angol nyelven. Jánosunk júniustól Brüsszelben fogja képviselni Magyarországot. Az angolórákkal úgy néz ki, egy picit elmaradt, de még van két hete ... Mi szorítunk ... /a képviselőfunkyn láttuk/  ..
Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettest innen is csókoltatjuk! Képzeljétek, a jó Imrének isteni ötlete támadt! És állítólag teljesen önállóan ... A főpolgármester-helyettes ötlete ugyanis első blikkre valami eszméletlen, orbitális baromság. Második blikkre is:…..
Budapesti Rendőr-főkapitányság1139 Budapest, Teve u. 4-6.Tisztelt Rendőrség! Alulírott magyar adófizető állampolgár (10 millió honfitársa nevében) hűtlen kezelés, vesztegetés és bűnpártolás alapos gyanúja miatt feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettesek…..
J3sus (törölt) 2009.01.23 15:17:08
Az állami vagyon elherdálása nem új keletű probléma, már a rendszerváltás óta nagyban űzik, és úgy néz ki, sosem ér véget. És mivel a kormány 200 milliárdot kíván összeszedni, csak a szociális tárcánál 60 milliárdot tervez megspórolni, nem mindegy, hogy például 1 db…..