Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prosectura3

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már, hogy bérletet nem nyomtatott a gép, a problémára 2016-ban válasz is született, de a probléma azóta is létezik. Fizettem, nem kaptam semmit, de én bizonyítsam, különben ennyi? Így. 2019. július 15-én Újpest Központban tömbjegyet kívántam vásárolni. Az automatában a szokásos a módon…..
Prosectura3 2019.08.23 08:36:20
@Zabalint: vagy még valószínűbb, hogy tarhálni akar...
Ha a Thomas, a gőzmozdonyt Agatha Christievel keresztezzük, nem mást kapunk, mint ezt a hátborzongató történetet. 96 éve, pont a mai napon, egy hideg, norvég éjszakán a következő történt.....
Prosectura3 2017.09.19 09:28:09
Az újságlapot láthatóan kettéosztja egy vízszintes vonal - na alatta kezdődik egy új cikk - ami valószínű a vonatbalesetről szól - sajnos nem tudok norvégul. Felette az expedícióról van szó láthatóan.

@FlybyWire: hagyjad, a norvégok ebben is világelsők voltak, bármikor megelőzik a korukat nyolc évvel...

Azért érdekes, hogy pont Wiig nevét emelted ki, aki ellen eljárás indult - az itt leírtak alapján nem őt hibáztatnám, sokkal inkább a menetrend szerinti mozdony vezetőjét.
A mai bejegyzést ismét Mészáros F. Sándornak köszönhetjük, akinek két írását a közelmúltban olvashattátok (1,2). Ő nem csak a már korábban aposztrofált passzív dohányos Brezsnyevvel, hanem az akkori csecsen elnökkel is találkozott... nem mindennapi körülmények között...
Prosectura3 2017.04.26 11:48:31
@MaxVal BircaMan HJCD: nyugalom, miután "azóta fia, Ramzan, az ország Putyin-párti hadura".
1906. Metróépítés Párizsban. A Saint-Michel állomásra vezető alagút építési munkálatai a képen. Először felépítették a szerkezetet, aztán beásták a talajszint alá. A környék manapság ÍGY fest..
Az első randi mindig nagy izgalommal jár. Végre szemtől szembe találkozunk azzal, aki felkeltette az érdeklődésünket. Készülünk rá, mert jó benyomást akarunk kelteni a másikban. Amennyiben a randi helyszínéül egy olyan helyet választottunk, ahol fogyasztottunk előbb utóbb…..
Prosectura3 2017.01.25 09:57:23
@Transylvanianmixedgrill: Te voltál Habony Árpád?
Sok módszert kipróbáltál már a rezsiköltség csökkentésére, de egyik sem vált be igazán? Itt egy tuti ötlet a svédektől, amivel a téli hónapok nagy részében megúszhatod a fűtésszámlát, ráadásul decemberben sem kell az áruházakban zöldséget venned. Forrás: www.almaimotthona.hu Egy svéd házaspár…..
Viktória királynő uralkodása idején a hölgyeknél amolyan státusszimbólumnak számított a hosszú haj. Nem egyszerűen hosszú, nagyon hosszú. Legtöbbjük egyáltalán nem vágta le a haját egész életében. Természetesen szívesen fotóztatták magukat hajukkal, ezekből a képekből láthatunk most egy…..
Számos ikonikus látványosság van a világban, melyekre már jól megszokottként tekintünk. De vajon hogy néztek ki építésük alatt, mielőtt világhírűek lettek volna? A válasz itt van: 20 jól ismert épületet tekinthettek meg a Föld minden pontjáról - szigorúan befejezés előtt!…..
Prosectura3 2015.06.16 14:55:25
A Vissza a Jövőbe filmekkel kapcsolatban a főhős kocsiját mindenki ismeri. De mivel járt a negatív hős? Az amerikai autó történetében megérkeztünk a negyvenes évekhez, és egy olyan autót mutatunk be, ami érdekesebb, mint amilyennek elsőre látszik.  ..
Prosectura3 2015.06.03 09:37:57
@Sam. Joe: Köszi, így már értem.

Azért ma már ez nyilván nem is lehet tartható, hiszen nem csak egy modellt gyártanak egy adott évben.
II. Vilmos császár uralkodása idején, az első világháború előtti időkben készültek ezek a hihetetlen felvételek. Ilyen volt az élet a Berlin-Kreuzberg-i kaszárnyában. Láthatjuk a beöltözést, a kiképzést és a mindennapos teendőket. A fotós nevét is tudjuk: Waldemar Titzenhaler. A képek többsége…..
Baukó úgy osztja az észt, hogy a VV után ő is ugyanúgy szerencsétlenkedett pár hónapot a TV2-nél. Muhaha. Amúgy ezen a poszton feszkóznak: ..
csak azt nem, hogy a szavak embere Amíg elmegyek rántott húsos zsömlét venni, valaki összefoglalná dióhéjban, hogy mit mond a nő?  ..
Bő egy évtizeddel ezelőtt Robert Scople három év erejéig a Microsoft technológiai  evangélistája volt. Aztán 2006-ban távozott egy másik project kedvéért, majd végül a Rackspace-nél kötött ki, ahol jelenleg a startupokkal való kapcsolatokért felelős, de azóta is árgus…..
Prosectura3 2014.07.31 16:32:00
@BaT2: Én ezt pont androidban nem találom...
Azt nem tudom, WP-on van-e
Elkészültek a margitszigeti futókör tervei! Megkértük a tervezőket, hogy mutassák be a jelentősebb változásokat, melyeket egyrészt a szakma, másrészt pedig - a márciusi felmérésünk eredményeképpen - a lakosság javasolt. A legfontosabb, hogy a pálya szélesebb lesz, minimum…..
Az infláció mindenki számára közérthető közgazdasági fogalom: azt méri, hogy mennyivel kell többet vagy kevesebbet fizetnünk a szokásos dolgokért, nemde? Ez a mutató nulla közelébe ért, vagyis nem drágulnak a kiadásaink, hurrá! – De akkor miért élünk egyre szarabbul? Sajnos…..
Prosectura3 2014.03.20 13:34:01
@Bogas: Az is életszerű (és normális), hogy Neked ez komoly visszatartó erő (mivel a családod havi bevételének jelentős hányada a csekken szereplő összeg), míg annak, aki Ferrarival-Bentleyvel-Porscheval-Mercedessel-BMWvel követi el ugyanezt, mondjuk 2 napi keresete.
Miért van az, hogy egy adott büntetés közel sem egyformán érint mindenkit, és persze megint nem a gazdagokat szívatják meg rendesen, a közteherviselés apropóján?
Valenciában versenyhétvége volt, így érkeznek a hírek. Rögtön kettő, és az egyik jobb, mint a másik. Wéber Gábor, akit az F1-es tévéközvetítésekből mindenki ismer, most bebizonyította: nem csak beszél az autóversenyzésről, hanem jól is csinálja azt. Gábor megnyerte a Seat…..
Prosectura3 2010.09.20 09:07:32
@rush4you: ez a mondat (megszilárdította vezető pozícióját) nem Wéberre, hanem Micheliszre vonatkozott, és én sem értem - max azt tudom elképzelni, hogy a rookie-k versenyében őt követő sem szerzett pontot, és 1-el kevesebb verseny van hátra...
Hamarosan új Pannonia Allstars Ska Orchestra-lemez jelenik meg, amiből a Lángoló Gitárok olvasói természetesen kapnak majd ízelítőt, de ez egész pontosan csak négy hét múlva lesz. Addig a zenekar itt nálunk mutatja be négy részben a boltokban már régen kapható DVD-jük turnéfilm…..
Mit érdemel az a júzer, aki nem tiltja le a felugró hirdetésoldalakat? A magyar és a külföldi internetet exponenciális iramban szennyező Celldorado "ingyenes SMS-játékát egy N97-ért"! Naiv ügyfél ki tudja milyen tudatmódosult állapotban szopta be és rendelte meg tudta…..
CSütörtökön érkezem Pestre, Áginál fogok aludni, és gondolkozom, hogy meddig maradjak Pesten. Család is vár ezerrel, szal gondoltam húzok haza pénteken, de ha ráértek, és van kedvetek, pénteken bulizhatunk egyet Pesten, és akkor szombaton megyek haza. Szal feldobom szavazásra. Ha…..
Prosectura3 2009.09.16 13:46:40
Péntek reggel Mugellóban Michael Schumacher megkezdte a felkészülést visszatérésére egy 2007-es F1-Ferrarival.Az autót gazdag tulajdonosa adta kölcsön a német pilótának, a cég Kimi Raikkönen két évvel ezelőtti vb-győzelme után értékesítette. A szabályok szerint idén…..
Prosectura3 2009.07.31 14:41:56
@Toronydaru: Szerintem viszont nem jogos. A szabály az, hogy, év közben nem lehet tesztelni az autókat, arra viszont nem tér ki, hogy ha az egyik csapat valamelyik 3 éve visszavonult pilótáját szeretné indítani, aki 2 éve nem is vezetett forma-1-es autót, az hadd tegye! Ha MSC a szabályok betartása mellett nem tud biztonságosan elindulni a spanyol futamon, akkor ne ő induljon, hanem valamelyik tesztpilóta. Szerintem ők általában azért (is) szoktak ott lenni.
Ja, hogy nekik kisebb a marketingértékük?...
Prosectura3 2009.07.31 15:41:14
@Kox: Most viszont nem a McLarenről van szó, ők megkapták elég szépen a büntijüket, azt azért még ők is megérezték. Nekem csak azzal van bajom, ha valakinek nem kötelező betartani egy szabályt, ami mindenki más számára szentírás. Nem tudom, hohy most ez történik-e, mivel nem ismerem a FIA szabályzatát, nem tudom, hogy mi minősül tesztelésnek. Ha az, amit MSC csinál, annak számít, akkor legyen meg érte a bünti. ha nem, a Ferrari volt az okosabb, kihasznált egy kiskaput. Szerintem ennyi a sztori.
Hihetetlen! De tényleg. El vagyok dugva Skóciában, de közben mintha a világ közepén lennék. Mivel egy hotelben dolgozom, ahol rengeteg féle ember megfordul, csak kapkodom a fejem. S mindet én itatom. 4 napja indiaiakkal beszélgettem, 3 napja francia cserediákokkal, tegnap érkezett egy…..
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..