Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p4r4j35u5

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krumplishal Bud Spencer és 1956 2012.10.23 00:02:00
Talán van aki még nem tudja, hisz mindig vannak új rajongók, de Bud Spencer - még Carlo Pedersoliként - 1956-ban vízbe szállt Melbourneben az olasz vízilabda csapattal. (1956. december 3. 21.30. HUN-ITA 4-0) Az olimpia mégsem erről a meccsről lett híres. A magyar csapat ezen a tornán…..
Véget ért az ötévados kaland, a nálunk Totál szívás címmel vetített Breaking Bad olyan sorozatzáróval búcsúzott, amiben senki, semmi kivetnivalót nem találhat. Nesze neked, Dexter, ugye. Spoileresek leszünk. Spoilerek jönnek, csak az olvasson tovább, aki már látta a…..
Aaron Paul nagyszerű színész (aki nem látta a legutóbbi Breaking Bad-epizódot, nézze meg, oszt rájön, itt a harmadik Emmy-díja a csávónak), és emellett nagyon rendes a rajongókkal is. Egy éttremben kajált, és amikor megtudta, hogy a pincér nagy Breaking Bad-fan, egy szalvétára…..
Naiv ügyfél nem nagyon foglalkozott vele, hogy a Raiffeisen hozzácsapott egymilliós hitelkeretet a számlájához. Viszont mivel ezt az első adandó alkalommal nem mondta le 2300 forintért, a következő levonás már 19800 forint vont a nem kért és nem használt, gyakorlatilag nem létező…..
Bear Grylls producerét megmarta egy kígyó a hivatásos túlélőember új műsorának forgatásán, de nagyon. Annyira nagyon, hogy az esetről készült képet csak az ugrás után mutogatjuk. Tessen kétszer is meggondolni az egérgomb buherálását. Mi szóltunk. Itt a láb, amit…..
Újabb tizenegy új egyirányú utcában tette lehetővé a kétirányú kerékpározást a főváros. A BKK közleménye szerint mostantól a következő, jórészt újpesti utcákban tekerhetünk szembe a forgalommal. IV. Bőröndös utca (Szabolcsi Bence tér – Járműtelep utca között)IV.…..
Az első évad gyermekbetegségeit kiválóan lehántotta magáról a Falling Skies tavaly nyári második etapja, az évad végi cliffhanger meg alaposan odavert ugye, mert behozott még egy idegen fajt, helló. A harmadik évad, legalábbis a videó alapján pont olyan jó lesz, mint a második,…..
Amilyen jó zenék kerültek be az eheti klipmegosztásba, annyira középszerűre sikerült a legtöbb hozzájuk forgatott videó. Nick Cave és a Bad Seeds persze kivétel, de Dizraeli klipje is rendben van, kár hogy nem értjük a történetet. A Szigeten forgatott a Dope D.O.D., a Two Door…..
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
Csak idő kérdése volt, mikor szólal meg valamelyik Terra Nova-szereplő, és küldi el az anyjába a Fox-ot. Nos, eddig kellett várni, Jason O'Mara a TCA-turné CBS-napján vett egy nagy levegőt, és ugyan a Vegas című sorozat panelében ült, de elmondta, mi a véleménye a Terra Nova…..
Naiv ügyfél évek óta rendületlenül kapja a leveleket a szcientológusoktól, mert egyszer véletlenül elvégzett náluk egy kommunikációs tanfolyamot: Elkövettem egyszer, még régen 20 évesként azt a hibát, hogy egy ismerősöm nógatására elvégeztem egy kommunikációs…..
Az Atletico Madriddal Kolumbiában turnézó csatár olyat ollózott, hogy ilyet még nem láttunk...
comment:com A nap képe(i) 2012.04.10 10:00:00
Kétség nem férhetett hozzá, hogy a múlt heti Big Bang Theory-ból kell válogatni. ..
A deadline.com infói szerint a Terra Nova producerei komoly tárgyalásokba kezdtek a Netflix nevű céggel a sorozat folytatását illetően. Az eredetileg online DVD-kölcsönzőnek induló Netflix idén beszállt a sorozatbizniszbe, Lilyhammer címmel egy dramedy-t forgatott, dolgoznak a House…..
Miután elég felháborító módon az első évad utolsó részére sem derült ki semmi a Coriolanus nevű világméretű összeesküvésről és még a black boxot is összetörték, a Hacktionről lemondott a jónép. Pedig addig sem szaggatta szét az AGB nézettségmérőit.Ahogy azt már…..
p4r4j35u5 2012.02.20 22:25:12
@Gumi: Hú arra a Linda részre emlékszem, abban üldözték a gyilkost egy zsiga ezerkettő szolgálatival: "Főnök megadta magát a technika az Istenhegyin" :)
Nagyszerű hírt közölt a Hollywood Reporter: az ITV Studios America és a HDFILMS bejelentette, hogy remake-t terveznek az 1970-es évek kultikus űroperájából, az Alfa Holdbázisból. Az eredetileg Space: 1999 címre hallgató, két évadot (48 epizódot) megélt sorozatot Gerry és Sylvia…..
p4r4j35u5 2012.02.10 22:56:17
@spontan: jesszus még rá se kattintottam már tudtam hogy ez lesz az, nem tudom meddig nem tudtam aludni ezek után :)
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
A Magyar Rádióból elküldött szerkesztő mától a hvg.hu csapatát erősíti, ő lett a gazdasági rovat vezetője. Bogár a comment:comnak úgy nyilatkozott, hogy a gazdasági tematika megerősítése lesz az új feladata a portálnál. A hvgl.hu nemrég bekebelezte a Hírszerző…..
p4r4j35u5 2011.08.25 16:49:03
@Andal: avagy Zsolt a fákját...
 Ugyan a hír már pár hetes, mégis megéri foglalkozni vele, mert az Androidos társadalom talán egy kicsit érdemtelenül elment mellette, valamint mert a héten új aktualitást is kapott. A Neverhood nem mai játék, 1996-ban jelent meg az igen speciális, gyurma(!) elemekből…..
Mivel nem mi vagyunk az MTI, így ha nem is elsőként, de bemutatjuk az RHCP új dalát, melynek címe: The Adventures of Rain Dance Maggie. Első hallásra nekem túlságosan populáris, már-már azt is mondanám, hogy unalmas és az is idegesít kicsit, hogy teljesen alkalmas a rádiókban való…..
comment:com Badass motherfuckers 2011.07.01 13:00:00
Itt az első ütős promó a Sons of Anarchy új évadáról, a Red Hot Chilli Peppers Dani Californiacation című nótájára hangolva. A premierre szeptemberig kell várni, de legalább másfélórás lesz. Yeah. ..
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
p4r4j35u5 2011.03.26 14:23:30
A Firefly című, rövid élete (14 epizód) ellenére hamar kultstátuszba emelkedő sci-fi rajongói most örömködni fognak egy sort, de korai lenne elővenni a Mal-jelmezt a szekrényből, mert a Blastr.com-on megjelent infó egyelőre csak nagyon-nagyon halványt esélyt jelent a sorozat…..
Christian Slater, Odette Yustman és Bret Harrison a főszereplője a hackerekről szóló mókás sorozatnak, amiben egy biztonságtechnikai cégnek az a dolga, hogy ügyfelei rendszereit tesztelje. A promó nagyon jó, Michael Rosenbaum belépője meg mindent visz. Tavasszal jön a Fox-ra. ..
p4r4j35u5 2011.01.14 14:40:48
@kicsitian_real: de azért tolsz majd hozzá feliratot? :)