Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bvisual

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fényfestésről volt már szó az oldal hasábjain legalább négyszer ...1,2,3,4... most pedig megemlékeznénk a leghíresebb fényfestőről is: A LIFE magazin fotósa meglátogatta a mestert még 1949-ben. Mutatott neki pár fotót, amin műkorcsolyázók dupla Lutzokat és Rittbergereket…..
bvisual 2009.07.09 11:53:28
Új rovatunkban nagy szerepet kap a zene, a hazai underground lemezlovasai készítenek majd szabálytalan időközönként egy-egy exkluzív mixet, várhatóan mindenféle stílusban. Sorozatunk első részében a prominens hazai online elektronikus zenei magazin, az Impulsecreator lemezlovasa…..
bvisual 2009.06.03 12:13:01
Hogyan harmonizálhat a betondzsungelek unalmas irodáinak szürke hangulata a természet festői szépségeivel, változatos formáival? Iwan Baan sztárépítész nevéhez sok meghökkentő épület köthető, ötletessége már-már súrolja a képzelet el nem érhető határait. Iroda az…..
Véleményem szerint a coca sokkal jobb, azon belül is a dobozos a legjobb. Más az íze. A nagy palackoknál is csak az eleje jó, a vége szar. Sőt, országonként is más az íze, állítom (nyilván közrejátszanak a helyi körülmények, mint pl. alapanyag), de szívesen végeznék egy ilyen…..
bvisual 2009.05.11 12:29:51
@vagodeszka: való igaz, a kis üveges viszi a prímet, de azzal csak vendéglátó helyeken találkozom, így ha megszomjazom erre az oly káros kólára, akkor a jól lehűtött dobozos mellett döntök :)
Valahogy így is lehetne az egészséges tejivást reklámozni, ahogyan Andrey Razoomovsky a fényképeit manipulálja. Mindenképp figyelemfelkeltő, sokan meg is néznék, bár hogy tejet igyak sör helyett, ez kissé kevés ahhoz, de ha ilyeneket látnék a plakátokon, akkor lehet, hogy mégis…..
bvisual 2009.05.04 18:33:10