Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kékangyal

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú távon az egyetlen sikeres külpolitikai stratégia az, ha okosabbak, jobbak és gazdagabbak vagyunk, mint mások. Robert Fico ismét elemében van. Martonyi János pozsonyi látogatása után a szlovák kormányfő kijelentette, „ha a (kettős állampolgárságról szóló)…..
kékangyal 2010.05.18 09:05:59
Kedves Véleményvezér!

A kérdés feltevés ROSSZ! Mit kezdjünk Ficóval? Azt, amit egy hisztis gyerekkel. Nézzük levegőnek!

Milyen ideges lehet szegény. Azt hitte, hogy a nyelvtörvénnyel mattot adott! Pedig az csak egy sakk volt. A mattot mi adjuk be a kettős állampolgársággal.
Nem vette figyelembe szegény, hogy ők is az Európai Unió tagjai. Hi-hi-hi.

Komolyre fordítva:
Azt kellene elérnünk, hogy a szlovákok "hülyézzék le" le Ficót. Ehhez kiemelten kellene támogatani a szlovák-magyar turisztikai, valamint civil kapcsolatok kialakítását.

Körbenéztem egy picit, hogy idegenforgalmi látványosságaink honlapjai elérhetőek-e szlovák nyelven. Hát, az eredmény siralmas. Íme a lista: Budapest főváros, szentendrei skanzen, nemzeti parkok, visegrád, Szépművészet Múzeum, Állatkert, Bazilak, Pannonhalmi Főapátság angol , német esetleg francia nyelven. Szlovákul, románul, szlovénul, szerbül nem.
Találkoztunk-e már szlovák nyelvű étlappal bárhol? Hát én nem.
Ha egy szlovák turista az anyanyelvén megérteti magát Magyarországon, akkor nagy valószínűséggel jól fogja érezni magát és Ficó kakaskodását nem fogja komolyan venni.
A szlovákokkal kialakított testvérvárosi kapcsolatok is képesek rombolni Ficó és barátai egóját.

A szlovák-magyar kapcsolatok ápolására szánt pénzeket ezekre kellene fordítani.

A "Hülye szlovákok" helyett inkább a "Hülye Ficóék" alkalmazzuk.
Február 5.-én kerül a mozikba a Made in Hungária zenés film, ennek láthatjátok most az előzetesét. Fenyő Miklóst Szabó Kimmel Tamás alakítja, benne lesz Fenyő Iván, akinek tavaly majdnem ugyanekkor mutatták be a 9 és 1/2 randi romkomját. Történet: Mikor mindenki más…..
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
kékangyal 2009.01.19 11:54:38
@Moneymaker: Tetszik a hozzáállásod. De érdekelne, hogy miben látod a házasság értelmét? Csak azért mert valaki férjezett, az még nem jelenti azt, hogy másnak a tulajdona. Ok, ha gyerek is van, az más dolog. De csak addig, amíg azok nem válnak úgymond ivaréretté. (Kb.15-17 évesek nem lesznek). Egy gyűrű még nem jelenti azt, hogy a kapcsolatért semmit sem kell tenni.
kékangyal 2009.01.19 12:09:17
@deflorator: Bármilyen szerződés felbontható szerződésszegés esetén, ha nem tudnád. Egyébként a házasságban a feleknek 3 kötelessége van: jó barátságban lenni a másikkal, megérteni az érzéseit + jó szex. Mi van, ha valamelyik hiányzik? Ja, és nem minden házasság köttetik az égben, mármint pap előtt.
kékangyal 2009.01.19 12:45:18
@Moneymaker: És mi van akkor, ha azalatt a másfél év alatt találkozol azzal, akit a "sors" kiszemelt a számodra? Hadd adjak egy jó tanácsot, már ha elfogadod. Megdughatsz közben akárhány lányt, de a lelkedet tartsd nyitva, mert ha találkozol az IGAZIval, akkor az úgyis ott fog megérinteni először. Az előítéleteidet meg tedd félre, mert az a balszerencse "kovácsa". És még a végén moneymakerből moneyloser leszel!

Ennyi mára. Most dolgom van. Üdvözlet mindenkinek.