Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsit Bob

21 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Interpol frontembere, Paul Banks a legújabb hírek szerint a szólólemeze után újra nagy fába vágja a fejszéjét, és főszerepet vállal egy egész estés játékfilmben. Kíváncsian várjuk az eredményt, de addig is összeszedtük a legemlékezetesebb színésszé vedlett…..
Néhány légitársaság nemcsak, hogy rossz, egyenesen ehetetlen ételeket kínál utasainak. A legtöbben egyszerűen otthagyják ezeket a borzalmakat, egy weboldal azonban ahelyett, hogy szabadulna az emléktől, gyűjteni kezdte a szörnyű fogások képeit. „Valami hús, valami…..
A kerékpárnak nem igazán kell a téliesítés, a kerékpárosnak viszont annál inkább. Extrém hidegben pláne. Természetesen akár mínusz 20 fokban is lehet bártan biciklizni, sőt van, aki kifejezetten szereti az ilyen fajta kihívásokat, de a felkészülést akkor is komolyan kell venni.…..
Filmdroid TOP 10 mozis fegyverek 2012.01.21 17:30:00
Különleges lesz a mai TOP 10 rovatunk ugyanis ForgerON kollega ötlete alapján összefogtunk és ketten összeszedtük a filmes világ legemlékezetesebb fegyvereit. Se szeri se száma a fegyvereknek, amik felbukkantak a filmekben. Kardok, pisztolyok, lézerfegyverek. Arra vállalkoztunk, hogy a…..
Lassan a végére érünk tigi remek beküldéseinek, de mivel személyében profi leitervadászt ismertünk meg, biztosak vagyunk benne, hogy jön majd még tőle. Blogot írok. Ennek okán belekukucskáltam Garwood: Lassú izzás könyvébe (nem az én ferdítésem). Az eredmény (előbb a…..
Appleblog Apple Store Down 2011.05.03 11:54:00
Mi jöhet még? KÉK iPhone? SÁRGA iPhone? ZEBRAMINTÁS iPhone?iMAC?!?..
Félrefordítások Error reason 2011.04.14 07:52:00
LeprechaunR (tizedik beküldése felé halad, köszönjük!) küldte: Azt hallottam, hogy lesz magyar E-bay oldal, ennek néztem utána, és találtam rá a mellékelt hibaüzenetre.Ugyan nem vagyok tökéletes angolos, de számomra a fordítás több sebből vérzik. Az elkövetett hibákból…..
Félrefordítások Rúzssajt 2011.03.15 12:52:00
Hát nem sikerült annyi véleményest kitenni ezen a hosszú hétvégén, amennyit terveztünk - elnézést. Vigasztalásul egy saját gyűjtés, amivel kis híján jól beégtem.Pár hete kaptunk családilag mindenféle jó sajtokat ajándékba (mind magyar termék, tenném hozzá, mert mégis…..
Rövid és semmitmondó poszt következik. :) Az amerikai utca átlag embere nem tudja, hogy mi az a böngésző.     De nem is az a fontos, hogy enciklopédiába illő definíciót tudjunk adni, hanem az, hogy biztonságban böngésszünk. Az egyes böngészők mellett és ellen felhozott…..
Kicsit Bob 2011.03.07 11:51:44
Lett magyar eBay.Minap hívta fel a figyelmemet egy kollégám, hogy ideillő téma volna megemlékezni az ebay.hu indulásáról. Ha nem is teljesen magyar abban az értelemben, hogy hazai piactéren hazai eladók kínálatát vonultatná fel, de legalábbis magyarra fordított…..
Otthon ülve vásárolni jó.Számos tévhit kering az internetes vásárlás veszélyei és bonyodalmai körül, de ha ésszel csináljuk, akkor egész biztonságos lehet a dolog. És egyszerű. Az "ésszel csinálásba" alapvetően beletartozik, hogy ne tegyük ki semmilyen…..
Kicsit Bob 2011.02.08 15:02:22
@Mr.Moonlight: Tulajdonképpen az a lényeg, hogy ne legyen említésre méltó összeg elérhető az internetes fizetésre fenntartott számlán és akkor nem lehet baj. Innentől kezdve a számlavezető bank díjazásától függ, hogy mi éri meg jobban.
Persze nem maga a gép, csak a nyoma, az amerikai kereskedőcég belső rendszerében turkálva ugyanis a következő tétel került váratlanul elő: A gépet az Apple Comput készíti, a modell megnevezése Dummy sku j, ami a hozzáértők szerint a MacBook Pro titkos elnevezése. Az oldalon egy…..
Úgy látszik, nem mindenki jó ember, aki a virágot szereti. Vagy egészen mások az elképzelései a lépcsőházban elhelyezett közös tulajdonról és csupán kölcsönvette egy kis időre hazafelé menet, hogy ne legyen olyan morcos az asszony, ha megint üres kézzel állít be egy jó kis…..
Nos, látszik, hogy a bal oldalira csak az útban lévő dolgok kerülnek ki:)Én dualmonitornál eleve arra szánt háttérképpel dobnám fel a munkaterületet, de persze ez ízlés kérdése is.Még a nagy terület sem zavarta meg a beküldőt, hogy faltól-falig beterítse haszontalan dolgokkal…..
Tamás (RJB) brékingje:Egy szomoru, felhaborito hir, felreforditva:http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110204-70-korbacsutessel-halalra-vertek-a-14-eves-lanyt-az-allitolagos.html"100 korbácsütésre ítélték a 14 éves bangladeshi Mosammet Henát, akit azzal vádoltak, hogy…..
Helyi idő szerint vasárnap reggel, a spanyolországi Costa del Sol régió egyik luxusszállodájának szobájában holtan találták Gary Moore gitárost. A halálhírt Adam Parsons, a Thin Lizzy menedzsere erősítette meg a BBC-nek. Egyelőre nem tudni mi okozta az 58 éves legendás zenész…..
Kicsit Bob 2011.02.07 09:52:02
Félrefordítások Vízállóság 2011.02.03 05:55:00
Maradunk a használati utasítások csodás világában, Zs. beküldésének köszönhetően:Vettem egy LEN.NOX órát a minap. Izgalmasak a vízállósági kategóriák.Itt van a kép eredetije, de hogy ne kelljen kattintgatni, le is kicsinyítettem nektek:..
Kicsit Bob 2011.02.03 16:42:42
@Chang Yai: nem pipa, légzőcső. Légzőcsövezés? Egyébként a Sznorklizás teljesen rendben van.
Az eBay-en jó cuccok vannak. Mindegyiken.   Több eBay van? Nem, csak egy, de több lokalizált oldal tartozik hozzá. (pl. USA: www.ebay.com,  UK: www.ebay.co.uk, DE: www.ebay.de, AT: www.ebay.at, AU: www.ebay.com.au) Mindegy, hogy hol regisztrálunk, ugyanazzal a felhasználónévvel…..
Anyámnak Vírusirtás 2011.01.27 11:24:00
Vírusos gépet tisztogatni vagy újratelepíteni nem jó. Viszonlyag tűrhető védelemért csak párat kell kattintanunk. Nem kell a rizsa, ugorjunk egyből a teendőkhöz       A wikipédia ezt találja mondani: A számítógépes vírus olyan program, amely saját…..
  A Windows idióta. Úgy használja a merevlemezt, hogy a kis üres helyek kitöltése érdekében simán többszáz vagy akár többezer helyre pakol szét egy-egy fájlt -már ha vannak ilyen kis helyek. Ez a töredezettség vagy fregmentáció. Ez azért baj, mert soká tart többszáz…..
Arról fogok ideblogni, hogy te, aki pompásan használod a számítógépedet, de a karbantartásához nem értesz, és nem igazán foglalkoztat, hogyan tudsz néhány egyszerű kattintással megoldani pár dolgot, amitől egy kicsit gyorsabb lesz a géped, picit biztonságosabban netezhetsz,…..
A cím a háttérképhez passzol, a beküldő bevallása szerint régebb óta "üzemelő" rendszer jelen állapotáról. Jól néz ki az dokk, ezzel a talán grafitszürke színvilággal, a kicsi méretű tálcaikonokkal. A dátum, időjárás jópofa azon a felhős képen :)..
Android Hozzánk nőtt a Galaxy Tab 2011.01.02 17:02:00
Galaxy Tabos tartóstesztünket egy bizonyítékkal folytatjuk: ez a kép itt bizony egy kimentett és PC-re áthozott képernyő - egy olyan kunsztot lehet tehát ezzel a készülékkel egyszerűen megjátszani, ami az eddigi androidos készülékek gazdáinak nem volt egyszerű és magától…..
Ilyen kis aprósággal kívánok minden kedves olvasónak, beküldőnek, kommentelőnek Boldog karácsonyi ünnepeket!    Azoknak, akik nem tudnak jól angolul, vagy infós nyelven:Minden karácsonyod lehet fehér.(Az #FFFFFF RGB színkóddal jelenti a fehéret:)Ahogy kinéz, az idei az…..
Kicsit Bob 2010.12.24 13:13:56
Kicsit Bob 2010.12.24 13:15:03
Appleblog A négyszögletű kör 2010.12.07 12:39:00
Nem is olyan régen telepítettem a T-Mobile 3G-s modemének a programját, ezzel tudok fel és le csatlakozni a hálózatról. A tetheringgel használt iPhone Telenorjához képest óriási az előrelépés, sokszorosára gyorsult a mobilnet, legalábbis a világnak azon a pontján, ahol épp…..