Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyariorszag

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sanyi akkor öltözött fel először rendesen: acélbetétes bakancs vörös cipőfűzővel, fémcsatokkal szegélyezett bőrnadrág, szakadt Dead Kennedys-póló, randomra nullázott lila haj, biztosítótűk, láncok, kitűzők, ilyesmi. Mit sem sejtve indult el Dévaványa egyenutcáin, de…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Mandiner blog Kié a mell? 2009.10.15 15:01:00
  A most futó Magyar Narancs-reklám kísértetiesen hasonlít egy McDonald's reklám poszterére. Rövid bejegyzésünkben arra keressük a választ, hogy vajon mi az esélye annak, hogy az egyik a másiktól függetlenül ugyazt a viccesnek gondolt képi üzenetet dolgozta…..
Kóczián Péter Orbán zsenije 2009.09.04 13:35:55
  Nincs messze a nap, amikor egy választási győzelem hevében Orbán zsenijéről kezdünk amjd el beszélni. Hogy ő már akkor is tudta. Hogy a kitartás elnyeri jutalmát. Hogy csak ő volt, aki tudta. De ez marhaság.   Orbán Viktor 2002 óta ugyanazt a nótát fújta. A…..
Szálka Tour de Halászlé 2009 2009.07.25 01:57:00
Nyár végén a Szálka három szerzője, Shi Manó, a szenvedélyes vízijárműgyűjtő, Szily László, a rasztafariánus horgászmódszerek professzora és Hintamester, aki multiblogger és Gerendás Péter-rajongó kiegészülve Bede Mártonnal, aki nem horgászik, csak szeret enni, szóval ez…..
Vastagbőr Mi folyik Fóton? 2009.07.09 11:01:00
Fótnak, de legalábbis a Fidesz-KDNP-s városi vezetésnek nem megy túl jól mostanában. Januárban időközi polgármester választás volt a településen, mivel az előző Fideszes polgármestert különböző törvénysértések miatt(72 db) jogerősen elítélték és eltiltották…..
magyariorszag 2009.07.09 14:25:41
Gondolatok a könnytárból Trianon 2009.06.04 08:00:00
89 éve (1920) írta alá a magyar delegátus Párizsban a trianoni békeszerződést. A magyar kormány nevében Benárd Ágoston munkaügyi és népjóléti miniszter valamint Drasche-Lázár Alfréd rendkívüli követ és meghatalmazott miniszter a versailles-i Nagy Trianon kastélyban du. 5…..
magyariorszag 2009.06.04 09:58:36
Komolyan nem értem ezt az országot.

Történelem tanár vagyok és olyan akinek a témaköre a Károlyi kormány regnálása volt.
Félinformációkból légvárat építeni nem csak Károlyi kiváltsága volt, azóta is ezt tesszük társadalmilag, ezt teszik a kommentelők is.

Komolyan még valaki azzal akar foglalkozni, hogy miért nem csatoltunk vissza területet az utódállamok szétesése után??? Azért mert Antalléknak volt esze. Reálpolitikusként és egy tönkrement ország vezetőjeként komolyan a nyakába kellett volna venni egy Felvidéket vagy egy Vajdaságot és emberéleteket kockáztatni háborúban...
Gyerekek, nem lennétek itt, ha a szüleitek területi vagyonszerzésért halálba masíroznak.
Vagy apa halála nem drága?

A Magyar Honvédség akkori állapotát a Barcs környéki berepülések lereagálása jól jellemzi...
Ugyan. Szokjatok le a kurucinfóról és társairól, mint hiteles történeti forrásról, és menjetek könyvtárba.

Bakancsban, trianonos pólóban bohóckodni az utcán röhejes, ha kemények akarnak lenni lépjenek be a honvédségbe, kapnak kiképzést lehet ábrándozni a közös magyar - japán határról és még puskát is foghatnak a kezükbe. Segítenek emberré válni...

Azt hinni 89 évvel egy igazságtalan döntés után, hogy az országon segítene egy revízió , hibásokat keresni a mában a múltért körülbelül olyan mint a mexikói 0-6-ért lecsukatnánk Mezei Györgyöt.Pedig ez utóbbinak is lennének támogatói...


Churchill mondta valahogy így: " nincs nevetségesebb mint a fiatal konzervatív és az öreg liberális"

w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
magyariország Új Magyarország 2009.03.12 11:28:13
Legyen egy új Magyarország. Higgyünk magunkban.És persze Viktorban.Mert majd Ő megoldja helyettünk.Aha.Amikor az ország felelős ellenzékének nincs más programja, mint, hogy új országot építünk akkor eszembe jut egy pár kérdés.Kedves Viktor!Miért nem építesz egy olyan országot,…..
...mondja Cartman sokszor.Én nem lépek le, mert a nevem alapján én vagyok az átlag magyar, mert van két gyerekem, akiknek megmutatnám, hogy Magyarisztán jó hely, mert azt gondolom, hogy nem 10 millió marha országa vagyunk...Pedig vannak erre utaló jelek...Én utálom, hogy:Ma ott…..
magyariország magyaricum part 1.0. 2009.01.19 10:00:55
mivel az anyám elkövette azt a marhaságot, hogy rászoktatott az olvasásra, ezért olvasok és sajnos nem sikerült funkcionális analfabétává lennem ezért általában eljutok odáig, hogy értelmezni probálom amit mások leírnak...néha azt érzem, hogy : " Houston, Houston... van…..