Regisztráció Blogot indítok
Adatok
altavizsla

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
altavizsla 2016.12.06 23:53:16
Megírtuk, hogy a bulvárpletykák szerint Bochkor Gábor a Juventusra készül, amitől persze megijedt a többi rádiós, mert a Bumeráng olyan drága, hogy utána már legfeljebb szotyi jut a többieknek. Esetleg némi zsírszalonna, ha le tudják barterezni egy hentessel. Nos, a Juventus…..
altavizsla 2013.01.24 13:07:01
@dr. v.b.1990: Bochkor-Boros. Az Emmis díj azért nem kutya. Az amerikai rádiósok között, hogy egy Magyar rádió műsorvezetői ezt egyszer megkapták, nem semmi. A meglátásom az, hogy akik fikázták, és ma is szarozzák Bochiékat, azok is hallgatták a műsorukat. Különben honnan a frászból tudnák azt, hogy mit is kell leszarni? Tetszik, hallgatom. Nem teszik elkapcsolom. Csak a rossz dolgok maradnak meg azokban, akik utálják Bochkorékat. Viszont akik szerették hallgatni, csak a jó dolgokra emlékeznek. A mai napig kedvelem a Bumerángot. Hisz annyi sok dolgot osztottak meg velünk, amelyek mellett elsiklottunk volna. Nem fényezni akarom Őket, mert Ők maguktól lettek a rádíózás vérprofi művelői. Sokan talán ezt a profizmust írígylik Tőlük. Lehet szeretni, lehet nem szeretni Bochkorékat, de a múltat kitörölni nem lehet. Volt RENGETEG jó műsoruk, volt sok-sok kevésbé jó, és volt egynéhány általam is kritizáltak közé sorolható megszólalásuk. Ja, és nem temetem el a Bumerángot. Mert a Bumeráng mindég visszajön. Csak most olyan valaki dobta el, aki erősebb mindenkinél, és ha kell, várok még egy - két esztendőt is a visszatértükre, mert jön még kutyára IFA teherautó. Amíg nincs új műsoruk, addig vigasztalódom a weboldalukon levő archivált anyaggal.
altavizsla 2013.01.24 14:19:13
@péti: Mivel nem hallgatom, Te a Juventus-ról írsz most?
altavizsla 2013.01.27 13:24:37
@din viesel: Mint előbb említettem, csak a Rossznak vélt dolgok maradnak meg azokban, akik FIKÁZNI AKARJÁK Bochkorékat. Szart fröcsögő szájjal nem lehet mentolos leheletet fújni!. Aki szarozni akarja, az szarozza is azt, amit szarozni is akar.

Mégis miért kapták azt az EMMIS díjat? Azt pediglen nem a komcsi politikusok adták!
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
altavizsla 2013.01.24 13:12:21
@u4hgn: Szerintem fordítva van. Előbb volt a Bumeráng, csak utána jött a heti7hetes.
2007-ben Horn Gyulát temették el idő előtt, ma Dargay Attila halálát írták meg két év késéssel. Ráadásul a két évvel ezelőtti MTI-gyászhírt jelöltek meg forrásként. Íme a pénteki nyomtatott Népszabadság 2. oldala:   Hogy mégis hogy történhetett mindez? Hát…..
altavizsla 2011.07.08 19:30:29
@unstopable: nem szabadidő kell ehhez, hanem igen csak jó memória.
Nemigazán szeretek postot félbehagyni, úgyhogy gyorsan folytatom is az élménybeszámolót:)   Miniland repülőteréről azért annyit feltétlenül mondanék külön, hogy az irányfényekkel, a gépek és a pálya világításával rendkívül illúziókeltő, ezt kiemelendő a…..
optomi vonatozik Hangos Limit Bobó 2010.11.06 20:08:00
Vároktovábbi neten rendelt lámpákat a peronra, Viessmann lesz a nagyja, egyben berendelni mindet az anyagi csőd kockázatát rejti, ezért az egyszerre megrendelt darabszámmal óvatosan bánok, ennek ellenére remélem, nemsokára készen lesz a díszkivilágítás, egyelőre viszont csak az…..
A lenti videó egy vontatott busz vezetőfülkéjében készült. A vontatott busz vezetője a videón szidja az utasokat, a közlekedés többi résztvevőjét, és mesél arról, hogy a buszból elfolyt a gázolaj. Érdemes végignézni: ..
altavizsla 2010.01.29 11:14:47
@altavizsla: És mi van akkor, ha azon a napon tényleg volt egy gázolajjal bajlódó 36-os busz, és annak a vezetőjável akartak kicseszni? Így látatlanul, a reagálásokra támaszkodva el tudom ezt is képzelni.
Csak Én G*y bar in my life .... 2009.01.15 18:36:00
What the hell was that in this afternoon ?MI VAN??????????Mi a jófenét rontok el? Miért van az, hogy megismerek valaki, egy erös jellemet, férfias, irányit, közeledni akar felém és aztán............ ááááááááááááááááááááááááá........... romantikus lesz és ez egy…..