Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono)

0 bejegyzést írt és 4730 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MT!   Közgazdászként végeztem turizmus-vendéglátás szakon. A záróvizsgát letettem, két nyelven tudok folyékonyan kommunikálni, de csak az egyikből van meg a szükséges szakmai nyelvvizsgám, ezért nincs még…..
Anyák napi tiltakozókampány indult az “Ádám keresi Évát” plakátjai ellen: egy fiatal édesanya nyílt levélben fordult a nemzeti médiahatósághoz a Viasat meztelen reality sorozatát népszerűsítő köztéri reklámkampány leállítását kérve. Mint írja, a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló plakátok…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2016.05.02 15:05:58
@gabcigirl: Pedig ennek több ezer éves hagyománya van....
- Szóval a csajnál nem volt pénz, aztán mondta, hogy máshogy is megoldhatjuk – Yussef hevesen dugdossa a mutatóujját a másik kezéből formált lyukba. Az asztaltársaság röhög, én hüledezek, majd egymás szavába vágva lökik a történeteket. Nem értették, hogy miért akarok a…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2015.02.23 04:59:00
@vfo: Igen, régen mindent lefordítottak magyarra. Verne Gyula, Clark Ádám, sorolhatnánk :)
Én nem sajnálom, hogy ez megváltozott!
Simicska tegnapi napjából (köszönet SL-nek a megállapításért) a magyar népre következő vélhetően legfontosabb információ ez volt, idézem: "Tavaly áprilisban a választások után leültünk és elmondta az elképzeléseit (mármint Orbán). Ennek a részleteibe nem fogok belemenni,…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2015.02.08 22:05:25
@apro_marosan_petergabor: csak egy dilettáns hozzászólás van, a tiéd. Tudod akkor van baj, amikor egy hülye okoskodik.
Viszonylag jól adja vissza ez a videó, hogy miért retteg minden autós attól a pillanattól, amikor egy közepesen kivilágított utcán nem vesz észre egy fekete ruhás gyalogost. (A való életben valamivel jobban látszott az ember, mint a videón, ezért picit világosítottunk a…..
Látván a Nagy Csapat gazdaságmentő „sikereit” (már azt, amelyik nem láthatatlan, copyright by © Dzsordzs Matolcsy), már egy ideje tervezgettem a megtakarításaim kimentését. Utánaolvasgattam fórumokon, blogokon, a helyzet az volt, hogy mindenhol ment az elméleti…..
Nívó A magyar foci védelmében 2013.07.30 21:30:21
Manapság nagy divat belerúgni a magyar fociba, különösen az NB1-es élcsapataink idei nemzetközi (le)szereplése miatt, azonban ezen írásokat rendkívül egyoldalúnak érzem. Szeretném, ha egy kicsit túllépnénk a "miért öntenek ennyi pénzt a magyar fociba" témakörön, és a mostani…..
A Dallas étterem egyértelműen hihetetlenül népszerű, erre több dolog is utal: 1) a múltkor odamentünk szombat délben, és nem volt egy szabad hely sem 2) ott volt Fluor Tomi és Istenes Bence is, bárki is legyen ez utóbbi 3) előbb-utóbb minden beszélgetésben előjön a téma, és…..
Sokszor népszerűsítettem már itt a híres, és szerencsére egyre népszerűbb vietnami marhahúslevest, a phó-t (ejtése kb fő), de még soha nem adtam közre a receptjét. Most, miután Mautner Zsófi műsorában az RTL Klubon meg is főztem, itt az ideje erről is írni, nem jelentősen bonyolultabb, mint egy jó…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2013.04.17 15:48:13
@satibi: Makó biztosan messze van tőle, mivel már kb. 800 éve halott és sosem járt Saigonban!
Január végén a polgármestereknek kifizetett jutalmak ügye egészen a miniszterelnökig, Orbán Viktorig jutott, aki azt kérte a polgármesterektől, hogy fizessék vissza vagy ajánlják fel a jutalmukat jótékony célra. A feladattal megbízott Kocsis-Kubatov párosnak 114 polgármester…..
A negyedik negyedéves GDP adaton az egyértelmű mínusz nem volt meglepő. Az persze igen kellemetlen, hogy a várthoz képest most sokkal keményebb lesz a nulla elérése is, ezzel az idei növekedési remények el is füstöltek. Azért összességében szép teljesítmény, hogy februárra…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2013.02.15 13:30:43
@Kakimaki0123456789: és ezt elnevezték unortodox gazdaságpolitikának.
a teljes töketlenséget és káoszt.
A Szijjártó Péter által 2010-ben alapított vándorkupát harmadjára kapta meg a miniszterelnök. "Bár már lassan 40 éves, szívében még mindig fiatal. Szeret focizni, szereti a diákmozgalmakat, szereti hogy olyankor összegyűlnek, együtt vannak, egészségesek, hiszik, hogy igazuk…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.24 18:03:44
A hiphop reneszánszát éli ma Magyarországon, egyre több rapcsapatnak sikerült kitörnie az underground színtérből, miközben sorra tűnnek fel az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő előadók. Ilyen például a pécsi Halott Pénz - polgári nevén Marsalkó Dávid - akinek a Feneked…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.19 19:38:18
@szobakutty: pedig anno a Megasound System-et rongyosra hallgattuk:) Oké, ma már tényleg nem az a minőségi kategória.

A címben ott a hitelesség. Nekem már a név választása "Halott Pénz" sem túl hiteles. Dead Prezidents néven van egy sokkal régebbi és sokkal ütősebb usa banda, nem is beszélve a filmről. Olyan, mintha most elnevezném magam Közellenségnek, Jégkockának, Laza-E -nek (RIP), vagy Ronda Öreg Fattyúnak (RIP).

A srác flow-ja belőlem elég ambivalens érzéseket váltott ki. Pár év múlva jó lehet, most még kezdetleges. T-Kyd az alap.
Ez a hétvége az igazán kemény. Két X-faktor adás, viszont jó hír, hogy utána vége, sokat szenvedtünk ezért a pillanatért. Kezdjük a hármas döntőt, egy kisebb riói karnevál húz át a színpadon, aminek a lényegét azóta sem tudtam megfejteni, a teljesség igénye nélkül a…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.16 10:28:26
@hannamontanna: ja, ismét totál hamis volt. De ma a Gergő is.
hogyvolt X-faktor 3x17 - 9. döntő 2012.12.15 19:00:00
Négy tehetségünk van már csak, ebből egytől még megszabadulunk, és ki is alakul a döntős hármas, akik közül egyetlen hétvége alatt eldöntjük, melyikben van a legtöbb X, és csókolom. Nem kell már sokat szenvedni. Nóri valami általam és talán általa is ismeretlen okból a…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.15 22:11:06
@Chuck Νorris: osztom a véleményed, teljes mértékben.
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.15 22:22:53
@pushpang (univerziális határeset): az élő show-ba hozhattak volna mást is, ha már benyomták létszámon felül.
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.12.16 04:14:14
@Rodzservóterz: konkrétan megerőszakolta, mint az Imegine-t; de tegyük hozzá, hogy most Gergő sem tetszett MJ Billy Jane-jével...
Többször jött már elő, hogy hazánkban sok dolog nehezíti a mozgáskorlátozottak amúgy sem könnyű helyzetét. Dzsim sajnos egyből két ilyen problémával is szembesült, miután megpróbált a reptéren leparkolni. Ez a hely is megér egy "misét", mert tényleg nem semmi pénzeket…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.11.27 21:36:37
@omfgomgzor: erősen így érzek én is, megelőztél.

Európa egyik legnagyobb nemzetközi repterén, a Malpensán olcsóbb a parkolás. wtf?
Egy igazi újdonság következik, amely a mai videó minőségén is meglátszik. Egy olyan filmből származik ugyanis a részlet, amely novembertől fut csak az amerikai mozikban. A Flight című film főhőse Denzel Washington, akit a részletben is láthattok. Sok férfi szívesen cserélt volna…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.11.21 02:01:15
8ker Figyejjé! 2012.09.26 10:37:22
A gyalogosoknak nem kell KRESZ-t tanulni, abból vizsgát tenni, mégis vonatkoznak rá a szabályok, és be is tartják - már csak saját jól felfogott érdekükből is. Ha piros, akkor tilos! Lámpás gyalogátkelőnél, főleg, ha a kocsik folyamatosan áramlanak a kereszteződésben, a…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.09.26 15:13:45
@PiBá: na, ez jutott nekem is eszembe. nem ismételni akartalak.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.08.27 01:44:32
@Mylady: ez hülyeség. eddigi tapasztalatom szerint az igénytelen kinézetű munkatársak munkája is mindig igénytelen volt. Mennyire jó együtt dolgozni egy büdös, koszos hajú munkatárssal!
Biztos a sok vendég miatt, és nem azért, mert turisták voltunk... Ha kicsi városka népszerű helyére indulsz, akkor feltételezed, hogy beszélnek angolul, és nem azért, mert mostanában így szokás, hanem azért, mert a honlapjukon is választhatsz még két másik nyelv közül, hogy…..
masszázsblog Sexameterek 2012.08.09 11:26:34
Vajon 200-250 éve járogattak eleink valamiféle erotikus masszázsra? Azért teszem fel ezt a kérdést így, mert ezt valószínűsítő forrásanyagra bukkantam. A korai magyar romantika időszakához kapcsolódó, más tárgyú kutatásaim közben találtam olyan - főleg verseket tartalmazó -…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.08.09 22:30:10
Nem nagyon akartam én folytatni ezt a sorozatot, mert ugyan elsőre-másodikra még viccesnek tűnt azt bemutatni, hogy Orbán faragott magának néhány töklámpást és szegény, szerencsétlen értékválságban szenvedő társadalmunkkal beszavaztatta őket a parlamentbe, de úgy a…..
Bontják a mellettünk lévő kisváros főterét, mert az eddigi aszfaltburkolatot felváltja a térkő. Na, most aki ki akarja találni, melyik városkához lakom közel, annak gyakorlatilag semmilyen támpontot nem adtam, mert meglehetősen népszerű ma a térkövezés. És igen, valahol…..
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.07.24 15:19:44
@sikertelen kiégett frusztált: kifelejtetted, hogy az udvarban ott áll a német autógyártás csúcsa, hitelre.
Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2012.07.24 15:47:57
@starboard: én tudok olyan munkaügyi központról, ahol már harmadszor jártak Marokkóban "tanulmányi" úton milliókért, miközben embereket rúgtak ki.

a Sivák-Vigvári féle feladat alapú költségvetés csak egy eszköz. amíg a politika túl nagy befolyást bír gyakorolni az intézmények működésére, nem fog változni semmi.
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..