Regisztráció Blogot indítok
Adatok
másikpista

0 bejegyzést írt és 280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dél-pesti kórházat, déltepsinek hívják, de rá is szolgált a hírére. Édesanyám volt életem központja. Nagyon bánom, hogy bevittem a kórházba. Ha nem viszem be, még mindig itt élne velem. Kedves tisztelt cím, köszönöm a lehetőséget, hogy írhatok önöknek. Az esetleges segítségüket is kérném levelem…..
másikpista 2016.04.15 10:15:27
@hajatsermuta:
Az egészségügyben dolgozók 130%-a a beteg kinyírására törexik. Ezért kötnek be infúzióban algoipirint, még szerencse hogy az éles szemű blogger ezt észrevtte. A fura szemiddel viszont sikerült aljas céljukat elérni
A többség választása: de mire becsüli Vona a mögéjük álló választókat? Miközben elemzők azt vitatják, sikerül-e a néppártoskodó Jobbiknak megszabadulnia a párt radikálisaitól, azért érdemes odafigyelni, hogy Vona Gábor is tud meredeket mondani az övéi körében. Kedvenc…..
Határátkelő Minek nevezzelek? 2015.01.10 06:58:00
Bevándorló? Migráns? Expat? Határátkelő? Vajon ugyanazt jelentik ezek a szavak, vagy mindegyiknek van némi mellékzöngéje, mást sugall az egyik, mint a másik? Te melyiket választanád? Vitaindító. Valamikor még decemberben belefutottam egy írásba az egyik külföldi blogon,…..
IFL Gazdaság Orbán Trianonja? 2014.12.02 10:48:21
Szóval már megint sikerült nemzeti örökségünket beváltani az európai nagyszínpadon. Nagyon ügyesen és komoly stratégiát követve nyalták ki előljáróink a rossz segget. Eladták az országot vagy csak megint ennyire hülyék? Miután az egyetlen és logikus lehetőségünket a…..
másikpista 2014.12.03 00:38:54
@A megvalósult amerikai ólom..:
Végül is nem azt mondta Putyin hogy nem lesz, hanem hogy másra fordítják most az erőiket, csak a zsurnaliszták meg a trollok akarják sarkítani

Csak az biztos, hogy erre a hóttöketlen impotens inkompetens EU vezetésre senki se tud komoly tárgyalópartnerként tekinteni. Obama megmondta a véleményét róluk már évekkel ezelőtt, Putyin csak céloz rá időnként diplomatikusan
ProgBlog Vasárnap, erőből 2014.12.02 01:47:44
„Megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia, a ki ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, a mi Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, annyira, hogy maga ül be mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát.” Pál apostol a thessalonikabeliekhez…..
Nagyon fasza dolog, ha a gyerekünk nevelését és gondozását a lehető legtutibb módszerek és elvek, meg a legutolsó kutatásoknak megfelelő, tököm tudja, milyen eredmények mentén állítják össze gondos kezek. Ezért írattuk a kis Gézát is egy megfelelő intézménybe. Zsír volt…..
Legfrissebb kutatások szerint az európaiak az 5000 éve a Stonehenge-t is építő népek előtt mindössze 6000 évvel veszítették el afrikai őseiktől örökölt sötétebb bőrszínüket.   Egyértelmű összefüggés figyelhető meg a bőrpigmentáció és a földrajzi szélesség…..
másikpista 2013.05.28 21:16:21
@varkány:
Nagyon hiszel a pozitivista eszményekben!

Csak közben ne feledd, hogy a régimódi genetika korszakából (élt 1953-tól 2000-ig) átléptünk egy másik világba, amit egyesek találóan "posztgenetikának" mondanak. Ez egy borzasztó ingoványos, biztos fogódzót alig kínáló talaj, ami egyúttal jó lehetőséget ad a tudományosnak ható szélhámoskodásra. Mert a legtöbb ember fejében a genetikáról még mindig valami egzakt tudományként él tovább a kép, pedig már az egész nem igaz. Annyira nem, hogy a klasszikus értelemben vett gének léte, pontosabban meghatározó jelentősége is felettébb kétségessé vált

Sajnos ez az írás is olyanként hivatkozik rá, aminek valójában már rég nem tekinthető. Maradjunk abban, hogy senki sem tudja kellő bizonyosságal megmondani, mikor fehéredett ki az ember
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
másikpista 2013.03.30 21:11:22
@szabóZ:
Amit írsz,az is csak egy vélemény, és Magyarországon a többség nem osztja, vagy inkább sokkal árnyaltabban látja a dolgot

Ez utóbbi csoportba tartozom én is. Még saját gyerekeimet se akarom kész ítéletalkotással befolyásolni, inkább csak átadok nekik olyan információkat, amik segíthetik őket az ÖNÁLLÓ véleményalkotásban. Más gyerekeket így traktálni - akár német akár más gyereket - pedig szerintem bűn, mert a manipuláció kategóriába tartozik

Hogy világos legyen: ezek a gyerekek előbb tudják meg hogy egy gonosz bácsi nyomja el Magyarország népét, mint azt, hogy létezik egy Magyarország, ahol magyarok élnek, akiket a németek mindig szerettek alávetett népként kezelni a történelem során
másikpista 2013.03.30 22:49:44
@-ling:
Néha bele szoktam nézni a komment rovatokba német újságokban, és nagyon vad, időnként hajmeresztő dolgok szerepelnek benne a magyarokról en bloc. Pl hogy Ungarnban mindenki náci (szó szerint), üldözik a kisebbségeket, a másként gondolkodókat, Orbán egy liberál-gyilkos meg hasonlók. Nem állítom hogy ez az átlag német véleménye, de ha sokáig megy a kampány, biztosan meglesz a hatás. Nyilván ez is a célja, hogy gyűlöletet keltsen, szembefordítson egymással népeket, mebereket. Lehetőleg már gyerekkorban elkezdve a hangolást, amikor még mindenki könnyen befolyásolható

Undorító ami folyik, de nem az átlagnémet szintjén, akiről személyes tapasztalatok alapján nem rossz a véleményem
Keressük azokat a telek- és épülettulajdonosokat, akik a legjobban járnak a budapesti, római-parti mobil-gát megépítésével. Ha ismer ilyeneket, írjon nekünk! A fővárosi közgyűlés 2013. február 22-én megszavazta a római-parti árvízvédelemről szóló előterjesztést,…..
másikpista 2013.02.28 19:47:02
?
A TASZ jelenti Eltűnt a hivatal 2012.10.29 14:56:42
A bizonytalan helyzet, és a betegjogi képviselők állandósultnak mondható átszervezése szétzilálni látszik a korábban működő képviseleti rendszert. Levélben fordultunk az egészségügyért felelős államtitkársághoz, hogy mikor kezdi meg működését a betegjogokkal foglalkozó új intézmény, melynek…..
Már első nagy érdeklődéssel várt elnöki döntése komoly dilemma elé állíthatja Áder Jánost, akinek nem lesz könnyű a nemzet egységét megjelenítenie Geréb Ágnes kegyelmi kérvényének elbírálásában. A jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre ítélt szülésznő…..
másikpista 2012.05.04 21:42:48
@vkaresz6:
"kórházi csecsemőhalandóság "

Amíg otthonszülésre csak a legfitebb nőket vállalják, a rizikós esetek meg eleve a kórháznak jutnak, és ha mégis komplikáció lép fel odahaza azt gyorsan kórházba küldik, a statisztikák is csak annyit érnek mint a többi propaganda
Jogszerűnek tartja a megyei rendőr-főkapitányság, hogy négy sajókazai tizenévest közvetlenül a tanításról kihívva, megbilincselve vittek el kihallgatásra egy iskolai inzultálásba torkolló féltékenységi ügy miatt. Az intézkedést rögzítő biztonsági kamera felvételein…..
ProgBlog Stabilizált bolondság? 2012.02.09 18:13:00
„Nagyon nehéz egyszerre játszani az omnipotens vezért, és a szegény megtámadott áldozatot.”Egy mai Facebook-komment „Puccskísérlet zajlott ellenem, a CNN is benne volt!” – ha ez a mondat a pszichiátrián hangzik el, akkor üldözési mánia, ha viszont a…..
  Éles fordulatot vett a Mandiner által helyszínről közvetített vita az Európai Parlamentben, amikor Neelie Kroes, a Bizottság elnökhelyettese az Európa Tanács ajánlásairól és javaslatairól kérdezte Navracsics Tibor igazságügyminisztert. A szóváltásnak valószínűleg még…..
Gyalog indultak Budapestre Miskolcról azért, hogy „munkát és kenyeret szerezzenek”. Mínusz 12 fokos hidegben vágtak neki a kétszáz kilométeres távnak mintegy félszázan hétfő délelőtt a polgármesterek és civilek által kezdeményezett Munkát, kenyeret! elnevezésű tiltakozó…..
másikpista 2012.02.07 10:57:11
@Mária:
Nem érzed ellentmondásnak, hogy a honlapodon azt hirdeted "nem akarok a Kádár rendszer paródiájában megöregedni" miközben éppen te játsszol rá a Kádár rendszer paródiájára, amit ezek a szerencsétlenek előadnak?
másikpista 2012.02.07 11:39:31
@Mária:
"Ti meg lelkesen kajáljátok a náci és a szovjet propaganda elemeiből összegyúrt "fülkeforradalmi" maszlagot és még bólogattok is hozzá."

És amikor van egy kis szabad időnk rá, akkor verjük a négereket
A magyar kormány az elmúlt napokban szavakban megtette azt, ami eljuttathatja az IMF és az EU tárgyalóasztalaihoz. A kapituláció előkészítése megtörtént, mára a miniszterelnök is kimondott mindent, amit ebben a fázisban kellett. „A korábbi álláspontunk fenntartása nem…..
Kivételesen gyors leszek. Egy szerdai OVB-határozatban a következő beadványt minősítettek népi kezdeményezésre alkalmasnak:  „Kezdeményezzük: az Országgyűlés tárgyalja meg, hogy a 70. életévét betöltött választópolgár választójogának gyakorlását közjegyzői…..
Varánusz Gyurcsány csőre töltve 2011.10.23 05:15:00
A 2010-es országgyűlési választásokon a választópolgárok nem csak forradalmat hajtottak végre a szavazófülkékben, hanem egyértelmű üzenetet küldtek az MSZP-nek is: ezt, ebben a formában nem kérik, 4 év kényszerpihenő minimum, gondolkodósarokban térdepelés a…..
Budapest, 2011. február - A Canon a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bemutatta a vezető EOS digitális tükörreflexes (DSLR) fényképezőgépekhez használható két új teleobjektívét, az EF 500mm F/4L IS II USM és az EF 600mm F/4L IS II USM modelleket. Az…..
Budapest, 2011. február - A Canon a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata új digitális tükörreflexes (DSLR) fényképezőgépekkel, professzionális objektívekkel, és EX Speedlite vakukkal bővítette EOS családját Az új modellek kimagasló képminőséget,…..
  Kínai Kálmán most kivételesen otthon maradt, úgyhogy csak Tónival vágtunk neki az ígéretesnek tűnő sajtószabadság-tüntetésnek. Sokan voltak, kedvesek voltak. Az egyik demonstráló szerint nyolc év tüntetés irigység után végre ők is megmutathatták, hogy mit tudnak.…..
másikpista 2011.01.16 11:09:23
@ulloiut:
Vedd már észre, hogy pont ti valósítjátok meg azt a cenzori magatartást, amit a kormányoldalnak akartok tulajdonítani. Csak (most éppen) nincs a kezetekben a hatalom, legalábbis a választók által rátok ruházott közhatalom, ezért jöttök az ilyen lelki nyomásgyakorlással. A ti oldalatok tiltatta le pár napja itt a Mandineren a blogot az MTA Filozófiai Intézetről, mert Heller Ágnesről és másokról gúnyos hangon merészelt írni, és még csodálkozol, hogy durcásak a médiások.

A szabad sajtó bajnoka amint "háttérbeszélgetést" folytat a médiamunkásokkal arról hogyan végezzék még jobban a munkájukat hogy neki tetsző képet rajzoljanak a tüntetésről. Saját magad karikatúrája vagy, remélem soha nem kerülsz hatalomba ezzel a mentalitással
Manzárd Café Feküdj medvére! 2010.08.13 11:43:00
Amit látsz, valójában egy babzsák. Igen, grizzly medve alakú babzsák és miután elvétve fetrenghetünk valódi medvéken, ettől érdekesebbé válik társainál. Valószínűleg gyerekek érdeklődésére tarthat inkább számot vagy amennyiben nagy gyerekek maradtunk, vásárlás után…..
másikpista 2010.10.09 11:58:17
Sziasztok kedves olvasók! Elmesélem szomorú történetemet, hogy mással sose forduljon elő ilyen. Sajnos gyógyszerszedés miatt terhességmegszakítást javasoltak, párommal nagyon őrlődtünk a döntésen, mert nagyon szerettünk volna már babát, de az orvosok tanácsát megfogadtuk. Az…..
Németországi tapasztalataim orvosként3 éve kezdődött a történet, amikor is a vidéki kórház, ahol dolgoztam elég lehetetlen helyzetbe hozott, ügyeletben a 80 ágyas akut osztályos, traumatológiai konzíliárusi, CT leletező kórházi neurológus konzíliárusi feladat mellé a…..