Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PettyCicuk

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ultrabalaton egy nehéz téma. Túl sok inger egyszerre, amiből valószínűleg sohasem olyan poszt születik, amilyenre gondoltam, vagy amit az olvasó vár. Így maradok annál, hogy azt írom, ami eszembe jut, és ami kimarad, az kimarad. Azt azért nem mondom, hogy nem fogok végigmenni minden egyes általam…..
Az az óriási megtiszteltetés ért engem, hogy Györgyi, aki a Mindent a futásról nőknek oldalt készíti, engem választott a Facebook Covergirlnek.  Nos kezdjük talán az elején. Gyerekkoromtól kezdve rocksztár akartam lenni, de ez dajnos nem jött össze, és van egy olyan tippem,…..
Nos hát ugye ott tartottunk, hogy az előző írásomat nem nagyon reklámoztam, mert csak nyávogtam benne, na de most ez egy életöröm poszt lesz. :) Sokat vaciláltam, hogy melyik versenyre menjek, miután kipihentem a maratont és úgy éreztem, hogy van bennem még spiritusz. Volt ugye a…..
Ott tartottam, hogy nagyon izgultam a verseny miatt. Szombaton még mindig nem tudtam miben állok rajthoz, ahány féle emberrel beszéltem, annyi tanácsot kaptam, viszont nagyon jó ötleteket is.  Ami a gyengém egy szeles időben, hogy a kezem átfagy, viszont azt is tudtam, hogy egy jó…..
PettyCicuk 2015.10.13 17:59:20
@DSL: ezen nem múlik a boldogság... megyünk majd szurkolni árkon bokron át is! :))) Bár itt jegyezném meg, hogy piszok fárasztó szórakozás ez. :)
M'ARS Poetica Megéri? 2015.09.30 19:14:42
Az oldal látogatottsági adatai alapján az olvasottság egyelőre nem dönget rekordokat. Érdemes lehet mégis, néha órákat tölteni egy-egy post begépelésével és szerkesztésével? A kérdés egy frissen beindult blog esetében még költői. Ám néhány napja egy rég nem látott…..
PettyCicuk 2015.09.30 21:59:27
Frankón azon gondolkodom, hogy mi a bánatos lótüdőt lehet írni ötödszörre arról, hogy már megint lefutottam, így szeptember elején, az immár 30. (és jelenleg a Wizz Air nevét viselő) Budapest Félmaratont. És jó volt. Ezt mondtam a tévében is… állítólag. Mert én nem…..
PettyCicuk 2015.09.19 09:12:38
Lassan három hónapja volt a verseny, a blogposzt szövege is immár két hónapja készen van. Az élet úgy hozta, hogy csak most tárjuk a nagyközönség elé. A szöveget Zsófi írta, Emese…..
Ezt a kérdést a facebookot pörgetve találtam - egy definitíve nem futó ismerősöm kiabálta be a közösbe. Pontosan el tudom képzelni, hogy mennyire ellepték a falát az UB posztok és azt is, hogy kívülállóként ez mennyire idegesítő lehetett, szóval értettem és lájkoltam is az…..
Az előzményeket ismeritek. Túlizgultam a dolgokat, viszont ezáltal normálisan tisztességesen rápihentem a versenyre. Feltöltöttem a vitaminraktáraimat és szerintem a vasraktáraim feltöltésével is jól haladtam. Idén sokkal kevesebb futással a lábamban álltam rajtba. Nem azért…..
„Lehet, hogy egyszer kell egy nagy pofont kapnom a futástól, de ezt a pofont nem most fogom megkapni!” Ez az idézet tőlem származik, és a 2015-ös Ultrabalaton előtt valamikor 2 héttel szaladt ki a számon. Az eleje Milántól való, aki azt mondta, hogy lehet, hogy kell egy pofont…..
Január. Körülnézek az ismerőseim közt és azt látom, hogy mind intelligensek, helyesek, kedvesek, mégis sok köztük az egyedülálló. Keresünk, kutatunk, tervezgetünk, vágyunk a párkapcsolatra. Míg egy nap végre jön valaki, akit mint egy ruhát felpróbálunk és nézegetjük…..
PettyCicuk 2015.03.31 22:27:06
Katarzis nélkül Futó bingo 2014.08.10 14:33:22
Néha nem árt az önirónia.....
PettyCicuk 2014.08.11 07:00:05
Sokszor az egészséges étkezés fő gátja az, hogy nem tudjuk, hogy Mit Hogyan Mivel készítsünk. Az új életmód eszközei sorozatban a fentiek közül a "mivel" kérdésre szeretnénk választ adni. Elsőként jöjjön a turmix, avagy mixer. Zöldséget, gyümölcsöt enni igen…..
Két elég komoly sportsérülésem volt három év alatt és mind a kettőt maximálisan a saját hülyeségemnek köszönhetem. Innen üzenem mindenkinek, hogy 4 hónap felkészüléssel nem futunk maratont és a jobbkezes utcánál az elsőbbséget megadjuk. Ez elég rossz arány, mert más…..
PettyCicuk 2014.07.14 12:05:14
... futó szemszögből! Avagy, jó néha a másik oldalon állni! Végy egy éjszakai futóversenyt, néhány elszánt futót, két bringát, egy kereplőt és egy kiabálni-szurkolni nem szégyenlő barátnőt! Történt ugyanis, hogy az egyik legjobb úszós kollegina szombat éjszaka futotta…..
Egyensúlyt! Perzselő napsütés 2014.04.29 11:47:50
Most, hogy beköszöntött a jó idő, egyre inkább kerülnek elő a lengébb ruhák a futópályán is. Mindenki vérmérsékletének megfelelően öltözik fel vagy éppen neki. A lányok fedetlen, izmos, férfi felsőtesteken, a fiúk pedig az éppen hogy takaró nadrágokon/toppokon…..
A Húsvét vasárnapi maraton futás igen régi tradíció. Az Úr imígyen szóla vala: "Szaporodjatok és sokasodjatok! Valamint eszetekbe véssétek; Húsvét vasárnapkor maratont futni félnetek nem kell, jó lesz!" De a nép, az istenadta nép csak egy piciny része fogadta meg az Úr…..
Egyensúlyt! Vasárnap 2014.04.15 10:46:55
Reggel 5 óra. Csörög a telefonom, itt az ideje, hogy felkeljek. Szokásosnál egy kicsit lassabb reggeli. Lakótársam csatlakozik. Már vagy 10 perce beszélgetünk mire kiderült, hogy ő akkor ért haza a mulatozásból, én pedig nem akkor készülődök lefeküdni (nem, nem bírok hajnalig…..
Amióta pulzuskontrollal futok, nem rohanok. Ennek megfelelően nem döntögetem az időimet.  Ez bizonyos szempontból jó, mert nem a teljesítménykényszer hajt, így általában jól érzem magam futás közben, és nem annak örülök, hogy x perccel jobb lett az időm, hanem annak, hogy x…..
Nekem az elmúlt öt évben a tavasz beköszöntét nem a hóvirág, meg az ibolya, vagy a jácint jelenteti, hanem egy futóverseny. Lám, ha a tavasz késik, akkor a verseny is csúszik, mint tavaly. Igen nekem a tavasz hírnöke az Imre-Lőrinc futóverseny, amiből ez volt a kilencedik...