Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.zoli

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Opera Opera Mail frissítés 2011.05.16 12:35:00
Az utóbbi pár napban karbantartás jeleit lehetett felfedezni az Opera Mail szolgáltatásban (is), ma pedig megérkezett a sokak által várt frissítés. Tervezik az egész felület lokalizációját, beleértve a mobilböngészőknek szánt változatot is. Változások listája (Opera…..
Tisztelt Mt olvasók!   Sürgős segítségre volna szükségem. Egy maszek kisboltban vagyok eladó majdnem három hónapja. Nem ez álmaim munkahelye, de mivel elmúltam már 50, nem ugrálhatok kedvemre. Két műszakban dolgozom, reggel 6-tól 2-ig, illetve 2-től este 10 óráig. Hamar…..
Munkahelyi (T)error A seggnyaló 2010.01.03 06:00:00
Ezen a blogon legtöbbször a főnökökkel, vezetőkkel gyűlik meg a baj, én most csak érintőlegesen foglalkoznék saját főnökömmel, aki miatt billentyűzetet ragadtam, az az egyik munkatársam, a "seggnyaló". Egy 40 körüli hölgyről van szó, aki mindent megtesz, hogy a boss…..
A mai nappal végül megérkezett a régóta és nagy reményekkel várt, mérföldkőnek számító új verzió első előzetese, az Opera 10 alpha. Egyelőre csak a motorban vannak a nagyobb újítások, valamint felvették a kesztyűt azokon a területeken is, ahol a konkurencia korábban…..