Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keletipityuka

48 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi óriási siker után, nem volt kérdés egy percig sem, hogy 2022-ben is megrendezésre kerül majd a Babarci Lada Show.A tavalyi első Lada Show még hónapokkal a megrendezése után is beszédtéma volt mind a falubeliek mind az autós társadalom körében. Csupa pozitiv visszajelzést kapott a…..
                                          1.Babarci Lada Show hivatalos program Helyszin: Babarc futball pálya és környékeProgram: Július 30 Péntek(0.nap): Lehetőség van az autók elhelyezésére a helyszinen már pénteken 15:00-21:00-ig. A parkolót természetesen a polgárőrség és a rendezőség közösen…..
Kétség kivül az 1.Babarci Lada Show legnagyobb pillanta lesz, amikor a várhatóan 150 autóból álló Ladás különitmény felvonulással köszönti a falu lakóit! Azonban mivel tudjuk, hogy az autózás veszélyes üzem, igy megalkottunk egy a felvonulásra érvényes szabályzatot: ImeFelvonulás: A felvonulás…..
Bár, előre láthatólag 10-11 autó is képviseli majd a babarci szineket, az 1,Babarci Lada Show-n , mégis nagyon sokan már nem tudják elhozni Ladájukat, mert vagy modernebb autóra cserélték, vagy az évek alatt elhasználódott vagy eladásra került a járgány. Nekik találtuk ki a Babarc Ladái nevet viselő…..
Kétség kívül a nyár egyik legnagyobb durranásának igérkezik az első babarci Lada Show. Most a legfontosabb kérdésekre válaszol a rendezőség egyik tagjai ifj.Keleti István.Külön kérted, hogy ne azt irjuk, hogy főszervezője. Miért? Mert nem tartom magam annak. Ez az egész történet csapat munka, ahol…..
Hatalmas dobás volt 2003-ban mikor Szabó Gergő és Köhler Zoltán rajthoz álltak a Monte-Carlo Ralin. Itt még tervben sem volt az Octavia, igy a 2002-ben is használt Toyota Corolla WRC-t terelgették, ami akkor már azért már nem volt annyira ütőképes, Jellemező az akkori hangulatra, hogy rengeteg…..
AAz alábbi cikkben megpróbáltam pár érdekességet kigyűjteni az idei első világbajnoki ralifutammal kapcsolatban a teljesség igénye nélkül. Lássuk:Esteban Ocon előfutása az Alpine-al: Saját bevallása szerint nagy álma teljesült Esteban Oconnak, amikor lehetőséget kapott az Alpine csapatától,arra hogy…..
A Raliman egy 2004-5 között a Sport1 TV-n futó riportműsor volt, amelyik népszerű pilóták( Balázs Öcsi, Herczig Norbi, Tagai tesvérek stb.) pályafutását mutatta be. A 2005 augusztusi részben Ollé Sasa mesélt, az akkor még friss Ignis S1600-ról , tervekről és múltról! ..
A DirtFish csapata kielemezte Suninen esését Colin Clark és David Evans szakértők segitségével. ..
Mi tagadás, furcsa kettős érzés volt bennem a Monte Carlo Rali közvetitését nézve. Egyrészt a pályák a szokásos formájukat hozták, sikerült még az öreg rutinos rókakat is meglepni. Másrészt két dolog nagyon hiányzott : a szokásos csütörtök esti( a mezőny végének már éjszakai) kezdés, na és persze a…..
Nem régiben a legnépszerűbb közösségi oldalon egy poszt alatt(a Magyar Autósport Legendái csoportban, ahová aki szereti a régi időket nyugodt szivvel lépjen be hisz csodákat láthat)  elkezdtünk beszélgetni Szabó Gergő 2004-es viszontagságos Mecsek Ralijáról. Dióhéjban: 2004-ben a Skodával rengeteg…..
Mi tagadás jócskánt elszaladt az idő, hisz az utolsó bejegyzésnek is már öt éve. Mára már csak mutatóban látunk S2000-rest, akkor szidtuk most örülünk neki, kuriózum. Button, és több nagy Forma-1es ász már csak szakértőként elemzi a versenyeket, kivétel Alonso bár egy visszavonulást ő is megért .…..
"Bármi, amit mondd felhasználható Ön ellen..." Szokták mondani az amerikai akciófilmekben. Nos, én vállalom, minden mondatomat, és azt is ha valaki nem ért velem egyet a lejjebb leírtakban. Ebben a kis monológban, ugyanis úgy döntöttem kiírok magamból örömet és bánatot.…..
Sejtettem, sőt biztos voltam benne, hogy az idei Miskolc rally kínkeserves lesz. Noha ezúttal a mezőnyre nem lehetett ismét panaszkodni, Turánék Ford WRC-t újítottak be, Spici is visszatért. Szerencsére éjszaka nem kellett megjárjuk a Bükköt, csak vasárnapra kellettünk videózni. A…..
Bizony ezt a közmondást szem előtt kellett volna tartanom, mielőtt eldöntöttem volna menjek-e az idei magyarbólyi rallysprintre. Bevallom őszintén, unalmasnak tartom ezt a pályát. Lehet csak én vagyok finnyás, de valahogy úgy voltam vele, hogy ez a pálya már nem tud újat adni. Ha…..
Bár sokan még álmatlanul forgolódtak a töménytelen karácsonyi beigli elfogyasztása miatt,sokan pedig már előre alkoholos állapotba kerültek lévén közeledett szilveszter,nekem mégis más jutott eszembe az év végéről. Méghozzá az,hogy ismét részt vehetek a rallysprint gálán…..
Furcsa úgy versenyre menni,hogy az ember előre tudja,hogy semmit nem fog látni belőle. Így voltam evvel énis de ugyanakkor kötelességem volt kisegíteni Vivyt akinek társ kellett a szervízparkban történő munkájához. Tulajdonképp annyi volt a dolgunk ,hogy ötösével küldtük a…..
Vivyék hívtak el erre a rendezvényre. Ráadásuk egy buli kellős közepén. Csoda hát hogy másnap reggel nem emlékeztem arra,hogy nekem fél2 re prológon kell lennem? Ígyhát megkésve és kapkodva vettem Komló felé az irányt. Komló városában már Leipold Arni VFTS-ével találtam…..
Egyedül,magányosan,már megint..... A múltkor jól sikerült Tesco Kupa után úgy döntöttem ezúttal is ellátogtok a népszerű áruház parkolójába. Sajnos a nevezők létszáma ezúttal is gyér volt de azért akadt esemény. Reggel nem túl korán elindultam és bizony jócskán 10 óra…..
Lassan már kezdett olyan lenni a rallyra járás mint másnak a templomba menetel vasárnap. Ezúttal Haraszti Zsolt alias Rocker barátom ajándékozott meg avval ,hogy elvitt a rallysprint bajnokság utolsó előtti futamára Bakonyára. Szokásos hajnali kelés meg a vasárnap fél 5ös busz és…..
Mindössze egy üres hét telt el és máris tovább szállhatott csapatunk a rally szárnyain. Mecsek Rallys írásom avval fejeztem be ,hogy ha van isten akkor lesz még egy ob futam a mecseken. És lássatok csodát valóban ismét visszatértek az (elvileg)ország legjobb pilótái. Sajnos…..
Bizony,hogy számít. Ezért is gondoltuk úgy Valérral ,hogy ezen a kellemes vénasszonyok nyarát idéző napon ellátogatunk a pécsi uranávorsi Tesco parkolóba,ahol kétségkívül a környék legkisebb nevezői létszámával bíró sorozatát rendezik. De a családias légkör mindenkit…..
Valér barátom pár nappal verseny előtt nekem szegezte a kérdést: elmegyünk? Persze a válaszra se kellett két másodpercnél tovább várni: Naná ! Nagyon vártuk a versenyt hiszen egy új pályára érkezett a sorozat amit senki nem ismert. Na de,hogy ennyire tempós azt senki nem…..
Egyedül mentem el erre a rendezvényre. Ilyen se volt már régóta.Na persze ha Komló akkor Vivyék de furcsa hogy most senki nem jött a bandából.:) Az időjárás jó volt mintha nemis ősz lett volna hanem nyár.Először voltam hivatalos emberkeként is autós rendezvényen,hiszen első…..
Bevallom eléggé elhanyagoltam ezt a blogoldalt. Amióta a rallyheart.hu-ra írok cikkeket eléggé idő szűkében vagyok. De úgy gondoltam ,hogy nemszabad ezt a blogot sem veszni hagyni illetve baráti oldalról is nagy volt rá az igény. Akkor tehát vissza a gyökerekhez. Következzen az ami…..