Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sparrow79

2 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Johann magához szorította a neo-plastic zacskót, és lágyan kidomborította a pisztoly formáját. Az árnyékban közlekedett, sötét gondolatai minden alkalommal visszakanyarodtak a fő problémához: élni rabságban, vagy halni szabadon. Gyűlölte nagyapját annak az átkozott adásvételi szerződésnek az…..
Sparrow79 2022.07.30 11:58:58
Újbudai Dekameron Én 2022.06.14 12:23:24
Mindig is úgy voltam vele, hogy meg kell küzdeni a lehetetlennel, de bármennyire is sokkal jobban érdekelne, mi lesz kétszáz év múlva, jobb visszamenni az időben és revideálni a dolgokat. Einstein szerint nem lehet, mert az idő egyirányú, és ráadásul csak egyféle sebessége van, amit semmilyen…..
Nem is olyan régen az egyik heti blogajánlóba beválogattam Hóvarjú posztját, melyben egy tökéletes napját írta le, majd felvetettem, hogy ha van kedvetek megírni, milyen számotokra egy tökéletes nap, mit csináltok olyankor, akkor örömmel várom. Meg is érkezett az első fecske,…..
Sparrow79 2016.09.04 11:17:08
@diggerdriver: Köszi! A ház, amit vettünk, kertes, de régi vágyam, hogy tologassak egy fűnyírót a saját kertemben. :)
Philip K. Dick horogkeresztes-felkelő napos disztópiája a világháborút elvesztett Amerika lakóinak életébe enged bepillantást nyerni és ezáltal kiemelkedik a szokásos sorozatos alapfelállások közül. Nem is sci-fi, de nem is történelmi dráma, egy kicsi mégis van benne…..
A hivatalos bejelentés előtt szellőztette meg a The Hollywood Reporter, hogy Alex Kurtzman producer (Star Trek-filmek, Hawaii Five-O, százezer más) újra befogja durrantani a világ legjobb tévés sci-fi-univerzumát. Egyelőre írókat keres hozzá. A THR szerint pont menő lenne, ha jövőre…..
Aki tanult már idegen nyelvet, esetleg élt valameddig egy másik országban, biztos találkozott olyan szavakkal, amelyeket csak nagyon körülményesen lehet lefordítani más nyelvekre. Ezek a szavak sokszor magáról az ország kultúrájáról is sokat elárulnak. Néhány ilyen lefordíthatatlan szót gyűjtöttünk…..
Sparrow79 2013.09.27 21:20:07
Sparrow79 2013.10.09 22:36:42
Sparrow79 2015.09.28 22:10:33
@Grgabácsi: Sose hallottam ezt a szót. Szerintem az elszáradt virágra csak azt mondják, dead.
Ezt a kérdést mi is boncolgattuk bent a szerkesztőségben, és pontosan arra jutottunk, mint az Uproxx: túl sok lehetőség egy Trónok harcához méltó prequelhez nem nagyon van, és bármennyire is…..
Sparrow79 2015.08.18 20:30:56
For English please scroll down Mit gondol egy angol Magyarországról és miért költözik Budapestre? Mai interjúnkban Nicky-vel beszélgetünk. Forrás/Source: http://thewell-travelledpostcard.com/ Mit csinálsz itt Magyarországon? 2012 nyarán költöztem Budapestre a barátom miatt, aki…..
Az időutazás témáját már sokan sokféleképpen feldolgozták mozgóképes formában. Ennek ellenére mégis úgy gondolom, hogy kevés az igazán minőségi, emlékezetes darab. Vagy logikai bukfencekkel vágják tönkre az egész koncepciót vagy szimplán az időutazás témáját nem…..
És igen, eljött a nagy pillanat, a brit uralkodó megtekintett de sajnos, a Vastrónra nem ült fel. Viszont kapott egy Vastrón-makettet, biztos valami limitált példányt. A YouTube élőben közvetítette a 18 perces eseményt, amit mi is ppztünk, ez a hajtás után olvasható. Az uralkodót…..
Véget ért az ötévados kaland, a nálunk Totál szívás címmel vetített Breaking Bad olyan sorozatzáróval búcsúzott, amiben senki, semmi kivetnivalót nem találhat. Nesze neked, Dexter, ugye. Spoileresek leszünk. Spoilerek jönnek, csak az olvasson tovább, aki már látta a…..
Az okostelefonok megjelenése óta viszolygok az egyre nagyobb kijelzővel felbukkanó készülékektől. Elvárásaim szerint egy telefon legyen okos, essen rajta jól mindenféle dolgot csinálni, de azért méretügyben közelebb legyen a telefonokhoz, mint a tabletekhez: ne legyen a kijelzője…..
Ha tériszonyos vagy, és még úszni sem tudsz, akkor ne használd ezeket a hidakat! A nyugalmat megzavarjuk kicsit az alábbi képekkel. Kész? 11.Vietnámban úgynevezett monkey bridgeken kelnek át kisebb vízfolyásokon, csúszós cipő, törött kéz kizáró tényező. 10. Franciaországban…..
Világszerte hatalmas hype övezi a HRC-t, bár ezt én a mai napig nem értem, csakúgy, mint mondjuk a Starbucksot sem, de ez már maradjon az én problémám. Az biztos, hogy az új év első tesztjeként ellátogattunk a Vörösmarty térre, hogy megnézzük mit is tud a hamburger, mely többek…..
HELLÓ! Android készüléket kaptál karácsonyra? Gratulálunk! Ha más platformról vagy nem okostelefonról érkeztél ide, akkor pár mondattal hozzájárulnánk ahhoz, hogy sikeres legyen az együttműködésetek. Az alábbiakban általános dolgokat olvashatsz, amik az androidos eszközök…..
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
Az áruházlánc Schmitt-tel is elégedett volt, de Áderben még több lehetőséget látnak.Lázár János ikerbátyjai, a sereghajtó Lázár fivérek nevével fémjelzett CBA továbbra is megtartaná a köztársasági elnököt reklámarcának, még ha a poszton személyi változás is…..
Vajon ki böngész gyorsabban? A még meleg iPhone 4S vagy az egyik legnépszerűbb androidos készülék, a Samsung Galaxy S II? Döntsétek el ti! A Slashgear versenyeztette őket, mi az AndroidCommnity oldaláról loptuk a két videót. Elég sok az üresjárat, egy jó bögre kávét…..
Korábban már szó volt róla, hogy az Apple erre az évre készült el az új beszédfelismerő-parancsértelmező szoftverével, amire a Siri nevű cég tavalyi felvásárlása óta várunk. A Siri nevű app ugyanis egy részét tudta annak, mint amit az Assistant rendszerszinten fog…..
Az UBS Research készített egy felmérést 515 okostelefon-felhasználóval, aminek eredménye eléggé kedvező trendeket mutat az Apple számára.Az egyik kérdés a felhasználók hűségét mérte, ezek alapján az Apple termékeit használók 89 százaléka marad a mostani márka mellett, ha a…..
zoli voltam Költözés után 2011.09.14 14:38:00
Gyors lesz és ömlesztett.A költözés lebonyolítása pénteken kiválóan sikerült, köszönet érte a civil szférának (Évi, Peti, Barna), sokat segített mindkét felmenő ág (Björk szülők + sajátok), és a profik is végre olyan profik voltak, ami ilyenkor kell. Lesz majd valami…..
Sparrow79 2011.09.18 21:04:28
@zoli vagyok: Aranyos, elegáns és könnyen kezelhető, de túl kicsi a kijelzője, szerintem. Ez lehet, hogy egyéni preferencia, számomra a 3,5 colos kijelző is túl kicsi. :)
Az Appleinsider többé-kevésbé biztosra veszi, hogy a most kiszivárgott információkban már nyugodtan bízhatunk: azokra biztosan lehet számítani a következő hetekben. Hogy nyomatékot adjon a híreknek, még a Breaking-taget is odatette a címek mellé, lássuk, mit találtak ennyire…..
Ha megnézzük a Mac App Store-t, az ingyenes appok élén egy igen érdekes programot találunk: a GeekToolt. Az alkalmazás segítségével egyedi desktopokat készíthetünk Mac OS X-re, widgetekkel, frissülő tartalmakkal, időjárással, naptárral, a rendszerre vonatkozó infókkal, meg…..
Sparrow79 2011.09.06 19:45:39
@szucsadam: Köszönöm! Már meg is van.

Csináltam belőle 1280x800-as háttérképet, ha kéri valaki:
room101.freeblog.hu/files/hatter/homok3.jpg