Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VVICC

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen 150 éve 1869 májusában ért össze az amerikai Union Pacific és Central Pacific vasúttársaság által épített vonal. Az így elkészült a transzkontinentális vasút összekötötte a keleti és nyugati partot, azaz a két óceánt. Érdekesség hogy néhány későbbi nyomatról a középpontban ünneplők üvegeit…..
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
VVICC 2019.03.06 16:03:36
@tercah: jól van a lényeget elkaptad, ügyes vagy pacsi.
Február 19-én indul az RTL Klubon az Alvilág című új magyar sorozat, aminek alkotói névsora olyan, mint egy magyar filmkészítési szupergroup: egyrészt van a rendező Ujj Mészáros Károly (Liza, a rókatündér), van az egyik forgatókönyvíró Köbli Norbert (A vizsga, Félvilág), és a másik forgatókönyvíró…..
VVICC 2019.02.01 13:07:14
Január 7-én a BBC, 10-én az FX is elkezdi vetíteni a Taboo című sorozatot, A sztori: 1814-ben járunk, James Keziah Delaney (Tom Hardy) bejárta a világot, és olyan dolgokat látott, melyek alapjában véve változtatták meg. Otthon rég halottnak vélték, de visszatért Afrikából, és átvette a fater…..
VVICC 2016.12.27 21:41:22
@kiko grande: nem kene nekem mar aludni fiacskam?
Utazni jó. Utazni drága. De a legdrágább a megbízhatatlan helyen történő vásárlás.  Tisztelt Tékozló Homár! 2016. május 25-én a Bravofly oldalon 2 db repülőjegyet vásároltam a Budapest- Istanbul járatra június közepi indulással természetesen útlemondási biztosítással. Néhány nappal később…..
Hétfő este 9 órakor Brad Pitt-tel és a Z világháborúval elindul a TV2 csoport nyolc új, közpénzen vett, de Romániában adózó kábelcsatornájának egyike, a Mozi+...
VVICC 2016.07.12 06:42:54
@Kis Mihály: Latod Te vagy az a magyar aki csak nyeli csak nyeli es meg mindig nyeli a f****t. De meg is erdemled.
Csudálatos téma hétvégere: be lehet-e vinni egy 4 kilós kutyát szatyorban az IKEÁ-ba? És egy 8 kilóst? És pórázon? Mondjuk egy 30 kilóst? És mit mond a rendelet? És mit mondanak a homárok? (Én azt, hogy tényleg nem közintézmény az Ikea, de ebből csak annyi következik, hogy…..
VVICC 2014.10.17 14:23:49
Levélírónk ritka kitartó, öntudatos fogyasztóvédelmi bozótharcos, aki nem vette be, hogy a 4 órás késés meg az többi kellemetlenség miatt csak 30 €  kártalanítás jár nekik. Gigaposzt, lehet ugrani benne, de érdemes végigolvasni is. A leíró rész elég plasztikus, a…..
VVICC 2014.07.10 08:29:25
A bulika pont olyan lehetett, mint amilyeneket Turtle szervezett Vinnie-nek a Törtetőkben. Sok ismert arc, a sorozat fő- és mellékszereplői, egy komplett színpad, amin fellépett Steve Jones, Sebastian Bach és Tom Jones is, sőt, Duchhovny és a sorozatot készítő Tom Kapinos is gitárt…..
VVICC 2014.06.29 18:46:40
Az igaz, hogy a Wizzair pink-lila és nem zöld, de Gábor szerint az okostelefonok korában talán nem kell Greenpeace-nek lenni ahhoz, hogy ne csak kinyomtatott beszállókártyával lehessen becsekkolni. Jogos felvetés, a sztoriban a szívességből nyomtató irodák állítólagos…..
Szerdán elkezdődött a budapesti bérbringa-hálózat állomásainak építése. A dokkolótelepítés több helyen indult egyszerre. A VI. kerületben, az Andrássy út és a Körönd környékén, valamint a Nagykörúton is szerelnek. A munkákat nehezíti, hogy - bár előre kiplakátolták -…..
VVICC 2014.03.05 13:44:43
@zsoci: kb 5-6 olyan ismerősünk van aki külföldi és minden évben nyáron jönnek hozzánk, más más időpontba. mindegyik ismétlem mindegyik kerékpárt bérel, kérik el a mi cangáinkat.

Hülyeséget ne írj!!!!
Naiv utas nagyon szeretne jegyet nyomtatni, hogy ne miatta alakuljon ki mindig sor becsekkolásnál, de a Wizzair rendszere ezt csak annak teszi lehetővé, aki kifizette a jegyét: Minden évben 4-6 jegyet vesz nekem a barátom Milánóból. Aztán jönnek a bajok. Nem tudok jegyet nyomtatni,…..
Robiék kifogtak egy nihilista alkalmazottat az egyik székesfehérvári McDonald's-ban, aki arra sem vette a fáradtságot, hogy felírja a bulifoglalásukat. Szerencsére volt a fagyasztóban torta, és hamar kidobták az embereket a termükből, de aztán ennyiben is maradt az esemény, élő…..
VVICC 2013.12.31 09:03:27
@Gregegy: ritka hülye vagy,
ki az a nyomorult aki a 4 éves kölkét mekibe eteti? És most nem az egészséges taáplálkozás, meg a többi baromságra gondolok.
5 évesen már mobiltelefonja is lesz?
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
VVICC 2013.12.12 15:26:54
D. Tóth Kriszta tegnap a BME KommON Kommunikációs Szakkollégium szervezésében tartott előadást a BME-n. Lassan már egy éve, hogy felmondott az MTVA-nál, és bár boldogan idézte fel a DTK Show néhány pillanatát, nem vágyik vissza a képernyőre.  Sok volt a cenzúra a…..
VVICC 2013.12.11 13:10:24
@Vagoner pluSS: az nem baj, hogy hülye vagy csak szerintem ezt ne nagyon reklámozd.
2013. november 30-án megrázta a világ közvéleményét a hír, miszerint a neves amerikai színész, Paul Walker halálos autóbalesetet szenvedett a kaliforniai Valenciában. Barátok és rajongók sokasága gyászolja a szerencsétlenség két áldozatát. A sors gonosz fintora, hogy Walkernek…..
Gábor október óta várja, hogy történjen valami a Display.hu szervizben Myaudio tabletjével, de két hónap alatt odáig jutottak, hogy visszaraktak egy régebbi oprendszert, amitől pont semmi nem változott. A MediaMarkt ezt még nem érzi kritikus hibának, úgyhogy se pénzt, se másik…..
VVICC 2013.12.05 12:06:54
Róbertet megszívatták az interneten rendelt nyomtatójával, mert amikor kiderült, hogy mégse lesz jó, közölték vele, hogy nincs elállási joga, mert személyesen vette át és fizette ki. Hát pedig van elállási joga, tiszelt C számtekbolt, miután az interneten rendelte meg, a többi…..
VVICC 2013.11.21 12:32:31
Sebastian Vettel üldözői, Fernando Alonso és Lewis Hamilton vasárnap délután végleg búcsút inthetett az idei vb reményeknek, hiszen amíg a Red Bull német bajnoka zsinórban negyedik diadalát aratta, addig a Ferrari és a Mercedes két versenyzője csak az ötödik-hatodik helyen ért…..
Továbbra sem világos, hogy ez a gyönyörű díszletek között leforgatott szappan rendkívüli empátiával mutatja be a századforduló angol osztálytársadalmát, vagy azt próbálja elhitetni velünk, hogy az Edward-éra cselédeinek valamiért tetszett az a társadalmi berendezkedés,…..
Péter szomorúan vette tudomásul, hogy az akciós fényképezőgépét fél évvel később az ajándék tablettel együtt sem fogja tudni féláron eladni. Természetesen a Samsung visszamenőlegesen nem tud segíteni az árképzésben, bár az vicces, hogy szerintük nem az általuk…..
Péter nem követte a Homáron a Wizzair kézipoggyász-áremelést, úgyhogy meglepődött, amikor 42 ezer forintra ledhúzták a repülőtéren már kiutazásnál: Augusztusban néhány napot Rómában töltöttem két nagykorú, egyetemista gyerekemmel, akik tanulmányi eredményükért…..
Úgy látszik az Extreme Digitalnál nem kivételeznek a többmilliós megrendelésekkel sem, mindenki pont ugyanazt a fogalom nélküli ügyfélszolgálatot kapja. Naiv ügyfélék egy megakadt rendelés kapcsén eljutottak arra a pontra, amikor kénytelenek voltak a Fogyasztóvédelemhez fordulni,…..
Őszintén szólva a magunk részéről gyakran elgondolkodunk, amikor különböző állatokkal fotózkodó embereket látunk, hogy vajon mit gondolhatnak ilyenkor a fotózás ártatlan áldozatai. Most pár vicces, vagy éppen hátborzongató képpel választ kaptunk és adunk. Nem…..
VVICC 2013.07.25 17:26:40