Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a cikkírója

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
a cikkírója 2009.01.22 20:47:38
Nekünk ma már buszunk sem volt /érdemes volt nagydobra vernem már busz sem jött reggel amivel bemenjek,de azért a többiek ne sz..janak.:)/ De tényleg álltunk vártunk már el kellett volna mennie a gyermelyi busznak,optimistán vártuk a Tardosit,majd a nővéremet, hogy vigyen el Zsámbékra ott hátha van élet.Du kiderült,hogy a Tardosi lerobbant,és ami Gyermelyről indult volna 6 kor elment a Tardosra,hogy elhozza a dolgozni vágyó embereket.Hát lenne még egy ötlet a fűtés után aminek a megoldását kb 2045re várnám hátha addig fejlődünk annyit, hogy megoldható legyen.Diszpécser aki telefonál arra az 5-6 szerencsés településre akik ezt a szolgáltatást igénybe vehetik, hogy hahó ne várjál már mert hát mentesítő járat nincs uh, megszereljük aztán indulunk is Valamikor.Aztán, ha indul megnyom egy dudát és mindenki kiszalad a megállóba.Bár mikor ónos eső volt, fent volt az oldalukon,hopgy nem indulnak a buszok, de sajna a megállóba itt Gyermelyen még nincs internet.Meg hát még egész sok helyen otthon sem.Na mindegy csúszott gondoltuk, hogy nem indul hisz a sofőr sem igazán szeretné kockáztatni az életünket, sem a sajátját. Ja meg csak saját felelőségére indulhat el.Mert ő felel a buszért anyagiakban is.No erre is kitalálták már a cascot.Hát igen lehet túl sokat okoskodom, de ugye kívülről könnyebb diktálni.
ui:A sablon e-mailt én is megkaptam nagyon tetszett.Mikor személyesen beszéltem a Lepp Úrral ő is ue.mondta.Csak akkor volt esélyem visszakérdezni,de hát ...
Írt a riporter hölgy, hogy mivel amikor beszéltünk nem volt nagyon hideg sajna nem tudtuk képekkel alátámasztani a jégvirágot,a buszra meg nem kaptak forgatási engedélyt ezért később, ha hideg lesz és nem változik lehet visszatérünk.Hát most ennyi! Sziasztok.