Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimozka

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem új keletű elhatározásom és vállalásom,hogy nem szidom a férfiakat és ismerettségi körömben élő nőket is próbálom "megtéríteni"... Minden bejegyzésem amit róluk írok,még az is amiben nem az előnyös oldalaikat domborítom ki,nem utálatból és nem pénisz irigységből ered.Még akkor sem,ha sokan így…..
Márk kamaszkorában  látott először pornófilmet és ezután zömében ennek a szemüvegén keresztül nézte a társkeresést és az ellenkező nemet. Később vért izzadva sikerült csak megszabadulnia a függőségből. Vendégcikk. Egy általános jelenség, amiről nem szívesen beszélünk Van egy jelenség, amiről…..
mimozka 2020.07.23 11:18:36
@Örömhernyó: Mindenki önkielégít kortól, nemtől függetlenül (még jól működő párkapcsolatban is). Nem, nem undorító egyik fél részéről sem ha ezt teszi. Viszont betegesnek találom, ha napi szinten ül a monitor előtt és erre élvez hatalmasakat, önmagának nagyobb örömet szerezve abban a két percben, mint egy valós aktusban. Nem gondoltam sosem arra, hogy valami művészi alkotást végezzek a szükségleteim kielégítése közben. A hagyományos női, férfiszerepeket preferálom. Nyilván volt oka, ha eljutottál a 35 darabszámig - érdekes ezt így olvasni - naplóztad őket?:D Inkább lecserélted őket szexéhes, fiatalabb vadmacskára (szerintem robotot vettél!) minthogy kommunikáltatok volna arról, hogyan tehetitek jobbá a szexuális életetek. Persze megértem, több év után unalmas :D - hát barátom erre valók a játékszerek, szerepjátékok. Kikérdezted őket, hogy élvezték-e veled, vagy csak gépiesen nyögtek, sikítottak mint ahogy a filmekből látták. Ugye tudod, hogy a nők igen jelentős százaléka nem tudja mi is az az orgazmus? A pornófilmben azt látják, hogy teljesen életszerűtlen helyszíneken és testhelyzetekben sikítozni, nyögni kell, miközben a pasi orrba szájba nyomja és meg van győződve arról, hogy örömet szerez a nőnek.
Én kérek elnézést ha más a véleményed. :)
  A társkeresés főleg ONLINE manapság már „veszélyes üzemnek“ számít?   Mindenki a fehér lovas (bömbisaudis) kigyúrt "hercegeket" vagy a hamutipegős kacsaszájas egy éjjelre is éppenhogy megfelelő, csöcskidobós "csajszikat" keresi. Ha mégsem az ír vagy jelöl akkor nagy része iszonyat bunkó mert…..
Érdekes, h ilyen hülyén érzek, egyszer azt érzem izgi ez az egész, aztán azt, h vissza akarom kapni az életem. Most meg, h közel a vége (mondják) kezdem visszasírni és sajnálom, h vége. Azért sok pozitívum volt benne, hihetetlen jó volt a csend...az autók forgalma, zaja csökkent, a repülők is…..
Sok szingli életében van olyan barát, akivel időnként lefekszik. Főleg két párkapcsolat között jön jól, ha az ember nem kényszerül hosszadalmas éhezésre, és teljesen random szexpartnert se kénytelen keresni. Mégiscsak jobb az, akiről már tudjuk, hogy kicsoda, nem fog átverni, biztos nincs nemi…..
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
mimozka 2020.02.09 20:57:30
@whatisevenworse: igazándiból most nem is értelek.. Én csak azt próbáltam szavakba önteni, hogy milyen következtetést vontam le két nap alatt.
Tudom unalmas és elcsépelt (nézd el nekem, én nem vagyok mintaegyed!!) kurvára nem várom, hogy BMW kulcsot pörgessen az ujjai között, azt sem hogy luxushelyekre vigyen nyaralni, éttermekben vacsorázzunk, budai luxuslakást béreljen, és a bankszámlája sem érdekel, napi szinten csődör legyen és még sorolhatnám.
Viszont el tud bűvölni, ha megbízható, hasonló értékrendje van, megtudunk beszélni mindent, nincs tabutéma, jóban-rosszban, felelős vagy a rózsádért, be tud verni egy szöget a falba, ha nem majd együtt verjük és jót röhögünk. Ezek kis faszságnak tűnnek, de hidd el óriási dolog, ha mindketten azon dolgoznak, hogy a másik érezze jól magát! A boldogság nem állandó, meg kell élni a pillanatokat.
mimozka 2020.02.10 05:09:56
@whatisevenworse: örülök, hogy összejött neked az élet! Csak egy icipici szépséghiba csúszott bele, íme:
"egy kedves okos szép hölgy személyében aki több diplomás többet keres és azonos a korcsoport is"
Beleestél abba a hibába, amit állítólag ezek az alávaló nők rajtatok kérnek számon ha társat kerestek.
Ennyi pozitív jelző? Kedves, okos, szép, TÖBB DIPLOMÁS, ráadásul még jól is keres.
Ne haragudj, de most muszáj volt tükröt tartanom eléd!
Az egyszerűséget nemhogy ki kellene nőnünk; az egyszerűség kell, hogy életünk legbensőbb programja legyen. -Pilinszky János Mielőtt belekezdenél az olvasásba, figyelmeztetlek: ez a cikk a minimalizmus jegyében született, és azoknak lesz hasznos, akik 24 órából tizenkettőt nem a plázában töltenek…..
Puzsér Róbert, a megélhetési celebségnek látványosan hadat üzenő megélhetési celeb kedden káromkodással teli Facebook-bejegyzésben ment neki egykori kenyéradó gazdájának, az RTL Klubnak, nem sokkal azután, hogy a csatornán véget ért a többek között pont az…..
A német csomagküldő cég az Otto, megállapította, hogy egy egyszerű fehér hosszú ujjú pamutpóló teljes életciklusa alatt 10,75 kg széndioxid kibocsátásáért felelős. Az Ecotextile News arról számolt be, hogy a mosás, a szárítás és a vasalás miatt jelentős szédioxid kerül…..
A vérciki randiélmény idővel a legjobb sztori lesz egy buliban. Te hol rontottad el, de nagyon? Esetleg már az első randin lenyűgöztek? Megbántad, de nem adod fel? Oszd meg velünk, hadd okuljunk! A blog célja, hogy közösen szórakozzunk botlásainkon, tapasztalatot merítsünk, vagy…..
magyar-magyar szótár műbika 2009.01.18 16:57:00
műbika - inszeminátor. [haszon]állatok mesterséges megtermékenyítését végző szakember. A "Boldog Téeszidők"-ben nevezték vidéki termelőszövetkezetekben tréfásan műbikának az általában állategészségügyi szakközépiskolát végzett félértelmiségi számba menő…..