Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rkrisz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vissza a városba Tény, hogy először megpillantva és átérezve ezt a várost sokáig úgy fogjuk érezni magunkat, mintha valami amerikai filmbe csöppentünk volna – felhőkarcolók, széles utak, amerikai kocsik, metróból és a lábunk alól feltörő gőzoszlopok, hihetetlen…..
A mongol Biocombinatnak nyújtott 25 millió dollár segélyhitelről szóló hivatalos beszámoló így kezdődik: "Az Európai Unió kapujává válhat a záhonyi vasúti határátkelő a mongol termékek számára - hangsúlyozta Bajnai Gordon" Sajnos nagy valószínűséggel ez nem…..
rkrisz 2010.05.13 12:57:28
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): OK, ebben van valami, de reménykedem abban, hogy a borstörés miatt, csak nem akarják az "országukat" csődbe vinni!
Lehet elég az is nekik, hogy most izgulunk mi lesz. :)
Vastagbőr Ünnepi stream 2010.03.15 13:00:00
Ünnepi stream. MSZP: Fidesz:    Jobbik: Percről-percre origo. Percről-percre index...
rkrisz 2010.03.15 15:42:50
@Conv:
Akkor nálad is? :) Már kezdtem megijedni, hogy vmi baj van a hangfallal! :P
Az ember viszonya a saját nevéhez időben ugyan változó lehet, de minden pillanatban pontosan kifejezi tudatát, függetlenül attól, hogy emócióval vagy értelemmel közelíti a témát. A gyermek először megtanulja, hogy „vagyunk mi, AZ ilyen-olyanék” (apa, anya, nagyi stb), majd…..
Mivel sokan nincsenek tisztában az "antiszemitizmus" alapvető kérdéseivel, ezért egy hasznos filmet teszünk megtekinthetővé az oldalon. Igazi minőségi dokumentumfilm a rendszerváltás utáni politikai megosztottságról. Kötelező, alap. A filmet egy zsidó lányka, Hajdú Eszter…..