Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lópiczi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unalmas, hogy minden motoros találkozón zs-kategóriás rockzenekarok aprítják a borntubívájdot? Végre egy friss hang, újító zene és sosem látott vágóképek: Stifter „Stiffler” Balázs megújította a tematikus tánczenét. Nézzék meg Dombóvár büszkeségét,…..
lópiczi 2010.04.06 21:29:17
Djágaszágaim, Balász tújó, Pete tújó. Az igazi motojoszinduló itt hallható:

www.hogshc.hu/

A "Csöptörinduló" feliratra kell kattintani. Igazi, mégegyszer, IGAZI mazochisták a szöveget külön is elolvashatják ugyanitt. Hangsúlyozom, csak saját felelősségre, csak 18 év felettieknek. A gázt amúgy ők is nyomják...

És ez egy ún. motorosklub honlapján van. Ráadásul én nagyon kedvelem a Harley-kat. De ezt már magamnak se merem beismerni...
Közeleg az év vége. Az áruházakban megjelentek a kínai karácsonyfadíszek, a könyvesboltokban egyre több a 2010-es naptár. Az előbbit messziről elkerülöm, az utóbbiakat néha átlapozom, de mindig csalódom és sosem vásárlok. Pedig a motorgarázs és a csajos naptár olyan szorosan…..
lópiczi 2009.10.28 19:59:48
Talán passzol a témához az alábbi link, nekem mindenesetre a szívem csücske:

images.cyclegarden.com/cgi-bin/ImageFolio4/imageFolio.cgi?direct=Guzzi_Girls/_Guzzi_Girl_Archives

A csajokon lehet vitatkozni (persze a motorokon is), mindenesetre félmeztelenek. Remélem, bejönnek (a motorok is) valakinek rajtam kívül is.
-Fater, valami vécepumpagyár hív, hogy születésnapjukra egyedi choppert szeretnének. -Mike, te idióta, küld el őket a brébe. -Fater, megint hívnak, valami Grumman, hogy tematikus motort akarnak, titokban lopakodva. Elhajtsam őket? -Mike, te idióta, azonnal mondj igent, úgyis egy…..