Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manfy

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szavazásra bocsájtom a kérdést, legyen-e a sima zöld háttér mögött ilyen csillagos háttér vagy ne legyen? (Endres Gyuri munkája.) Ird a véleményed a kommentek közé! ..
A Reakció blogon találtuk a Hitler-átíró internetes szubkultúra legújabb alkotását, Gyurcsány Ferenc végnapjaira aktualizálva. A négyperces klipecske a végére talán egy kicsit leül, ám így is fergeteges alkotással van dolgunk, olyan megfizethetetlen pillanatokkal, mint a…..
Azt írják az internetes marketing guruk, hogy a tesztelés után tedd a legerősebbet még erősebbé. A blog szolgáltatók versenyét a Hirszerző nyerte, második helyezett a Blog.hu, a harmadik a Blogter.hu, a negyedik a Freeblog.hu, az ötödik a Blogzona.hu, a hatodik a Buzz.hu…..
Ma sikerült az oldal motorján is finamítanom egy kicsit.A hozzászólásoknál a cím most már 120 karakter lehet, a 40 helyett.Egy új modult (multithumb) raktam föl ,amely a képeket automatikusan beméretezi és aztán az oldalon egy ajaxos ablakban mutatja meg, amit lehet lapozni.Ezzel…..
Hétfő: tapaszKedd: tapaszSzerda: ingatlanalapok - ORTT/MTI/KÖSZCsüt.: tapasz csbPéntek: tapaszSzombat: csb.Vasárnap: csb.Bogár Lászlót hallgattam...
manfy 2009.01.26 00:11:05
 "Placebo" cimmel indítok új blogot és programokat a Japántapasz Klub tagjainak. A TTP-program harmadik betűje eddig a programozást jelenti, de lehet, hogy jobban érthető lenne, ha Placebo lenne a neve. Vagyis az öngyógyítás új formulája:…..
manfy 2009.01.23 10:29:56
Inkább még kérdezek, mert tisztázó kérdésekkel azt hiszem jobban értem majd a dolgot, de azért hozzáteszem a gondolataim.
Placebo: Ebből a szóból biztos nem tudsz kijönni pozitívan, az tuti, hogy valaki meglovagolja és elgáncsol. Én inkább a "Gondolkodásmód" szót használnám, ez kellene az egész országnak.

Tréning: Arra gondolsz, hogy Te és Marika telefonon megkerestek tagokat, vagy "régi" kulcsembereket és eljönnek, majd egy ilyen alkalomra. És ha eljönnek, akkor Te ott leszel és lelkesen motiválod Őket? Azt hiszem ez csak otthonról nem megoldható!

"A jövő héten teljes figyelmem 50%-a a Japántapaszé..." A jövő héten egész végig, és utána mi lesz? Vagy úgy akartad írni, hogy a jövő héttől!

Mi Borcsival tettünk egy kísérletet pénzügyi tervezésre, de nem sikerült. Feri szerint nem leht csinálni, mert a hálózati forgalmat nem lehet felmérni. És ha jól emlékszem azt is mondta, hogy nem is kell.

"Japántapasz 2.0 - tartalomszolgáltatás "csak tagoknak". (Nem az árcsökkentés, hanem a jobb szolgáltatások a megoldás.)"
Ez nem fog hozni semmit!!! Ezt már lejátszottuk és sokszor megbeszéltük, de csak a személyes motiváció fog látványos fellendülést hozni.

"2. Klubnap (minden hónap első szombat, első alkalommal februárban.) Levelet tudja irni."
Kinek is? A Japántapasz rendszerben 963 tag van, ebből az elmúlt évben 40 aktív vásárló volt, akik közül 2 kommntel az ederűn. És talán ez a két ember fog eljönni Klubnapra.

"3. Webkettes megoldások legjobbjai (Fórum - Maya), erősebb ügyfélszolgálat, webkamera, webablak azonnal üzenethez (lásd pl. a
www.radioq.hu oldalán)"
Ezt pártolom, hogy Skype-s ügyfélszolgálat is legyen kint az oldalon. A webshop.japantapasz.hu-ra is érdemes lenne kirakni. De fórumozni nem egyszerű és sok időt vesz igénybe.

U.I.: Remélem emlékszel, hogy miről beszélgettünk hétfőn? Az MM-el jelölt dolgok és az e-mailben érkezett kéréseket kicsit soknak érzem. De ez még nem lenne baj, ha látnám, hogy lesz valami belőle.
Lehetséges rendezvények a Japántapasz termékeinek megismertetésére, és előadások tartására.TÜKÖR- Expo 2009 március 28-29.Egészség és Szépség Kiállítás és VásárSzeged, Mars tér "U" pavilonKöltségek: Regisztrációs díj nincs! Sorstand syma elemekből 6m2:…..