Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emTV videó

50 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
emTV.hu Egy Robi a Mondoconon 2021.07.24 18:00:00
Új kalandra hívta az emTVpontHU csapata Ollári Robit, a ValóVilág10 powered by Big Brother második helyezettjét! Arra kértük, hogy ministábuk kíséretében fedezze fel a 2021-es nyári Mondocont, beszélgessen a cosplayerekkel, és ami a legfontosabb, érezze jól magát. Megtalált gyermekkori kedvenc a…..
emTV.hu A Hungaroconon jártunk 2020.09.23 10:00:00
A koronavírus árnyékában megtartott, igen családiasra sikeredett éves sci-fi és fantasy találkozón járt az emTV.hu stábja, ahol egyebek mellett megtudtuk, milyen új díjat alapítottak a Hungarocon szervezői, miért maradt el a Trethon Judit-emlékgyűrű átadása, melyik sci-fi univerzumban érzi magát…..
Augusztus 30-án 18:50-től elstartol az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár. A TV2 népszerű showműsorának hetedik évada új zsűrivel, és újabb tizenkét híresség látványos és szórakoztató produkcióival színesíti majd a vasárnap estéket. A Sztárban sztár hetedik évadánk sajtótájékoztatóján…..
A koronavírus-járvány miatt sajnos megfogyatkoztak az olyan események, amiről kollégáink videós beszámolóval térhetnek haza, ezért úgy gondoltuk, előszedünk néhány régebbi, eddig ilyen-olyan okból dobozba pihenő felvételt az emTV.hu archívumából, újravágjuk, és megmutatjuk nektek mindazt, amit…..
A SuperTV2 napi szappanoperájának színésznőjét kérdeztük a rendhagyó forgatásról, az elkövetett gyilkosságról és Benkő Bence távozásáról, illetve a Jóban Rosszban mellett az interjúban szóba került a szinkronstúdiók leállása a járványhelyzet miatt, illetve azt is megtudhatjuk, mivel üti el idejét a…..
emTV.hu Helló, Mr. Spock 2020.04.05 10:00:00
Ami a Star Wars rajongóknak a május negyedike, az a Trekkereknek az április ötödike. A Star Trek történelem szerint ugyanis 2063-ban egy Zefram Cochrane nevű ember, Phoenix nevű űrhajójával ekkor lépi majd át először a fénysebességet – tudjátok, térhajtómű meg ilyenek. Szóval a térváltást észleli az…..
emTV.hu Helló, katasztrófalány 2020.04.03 10:00:00
A disaster girlként, azaz katasztrófalányként híressé vált internetes mémet bizonyára mindenki ismeri, aki nem offline töltötte az elmúlt tizenöt évet. A fotón az akkor négyéves Zoe áll egy égő ház előtt, és a huncut arckifejezése miatt úgy tűnik, mintha ő gyújtotta volna a tüzet...
emTV.hu Helló, bolondok napja 2020.04.01 11:30:00
Április elseje a bolondok napja – tarjuk mi, de eredetét kevésbé ismerjük: nem tisztázott, honnan ered, de azért vannak lehetséges történelmi kiindulópontjai a közgondolkodásban sokszor csak a szeszélyes áprilisi időjárás miatt hitt szokásnak...
A járványhelyzet miatt szünetre kényszerült Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsora hatodik showjának felvételén a járvány megelőzése érdekében hozott döntések, és stábunk biztonsága érdekében ismét nem vettünk részt, de az adást követően így is megkérdeztük a műsor három leleplezettjét,…..
A TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorának ötödik élő showját a járvány megelőzése érdekében hozott döntések, és stábunk biztonsága érdekében nem a stúdióban néztük végig, de az adást követően így is megkérdeztük a műsor három leleplezettjéből kettőt, Fodor Zsókát és Feng Ya Ou…..
A negyedik alkalommal is a stúdióban néztük végig a TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorának élő showját, az adást követően pedig a műsor három leleplezettjéből kettőt, Ördög Nórát és Völgyi Zsuzsit kérdeztük hogy érezték magukat, miként tudták titokban tartani szereplésüket, és…..
Tuvok és Neelix, a Star Trek: Voyager furcsa párja magyar hangjaik, Holl Nándor és Kassai Károly személyében elevenednek meg újra az [emdé] média és az Űrszekerek Közösségi Flotta 'A Küldetés' című jelenetében, a 2020-as magyarországi Star Trek ünnephez kapcsolódóan...
Az RTL Magyarország jóvoltából nemrég egy izgalmas kiránduláson vettünk részt a Bátrak Földje alkotóival és a sorozatban szereplő színművészekkel. Nem is akármilyen utazás várt ránk, ugyanis autentikus kiruccanásunk kötött pályán, a MÁV Nosztalgiavonatán indult...
A harmadik alkalommal is a stúdióban néztük végig a TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorának élő showját, az adást követően pedig a műsor három leleplezettjét, Köllő Babettet, Bereczki Zoltánt és Csollány Szilvesztert kérdeztük hogy érezték magukat, miként tudták titokban tartani…..
Ritka alkalom, amikor a szinkronizáló színművész a valóságban is eljátszhatja karakterét. Különösen izgalmas feladat ez, ha olyan sorozatról van szó, amit ekkora rajongás övez, és aminek magyar változatán húsz éve kezdtek el dolgozni. A Star Trek: Voyager és annak legendás szinkronjáról bátran…..
Ismét a stúdióban néztük végig a TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorának élő showját, az adást követően pedig a műsor két leleplezettjét, Bíró Icát és, Széki Attilát, azaz Curtis-t kérdeztük hogy érezték, miként tudták titokban tartani szereplésüket, és mit szólnak a többi…..
emTV.hu Ökörapátiban jártunk 2020.02.18 18:00:00
Az RTL Magyarország jóvoltából ellátogattunk a Drága örökösök című magyar széria negyedik évadának forgatására – körbenéztünk a díszletfaluban, belestünk a forgatásra, és Hámori Barbarát, a sorozat vezető alkotóját is kérdeztük...
A stúdióban néztük végig a TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorának első élő showját, az adást követően pedig az adás három leleplezettjét, Vajna Tímeát, Szőke Zoltánt és Jolly-t kérdeztük miként tudták titokban tartani szereplésüket, és hogy érezték magukat a felkészülés során és…..
Február 16-án este indul a TV2 új, élő showműsora, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada, amelyben minden héten három maszkos szereplőt lepleznek le a sztárcsapatok a tévénézőkkel együtt. A szereplők között lesznek híres énekesek, színészek, sportolók, műsorvezetők, valóságshow hősök és…..
Február 9-től, vasárnap esténként hét órától ismert hazai sztárok öltik magukra a teljes testüket elfedő, látványos álarcokat. A maszkok mögött lehetnek énekesek, színészek, valóságshow-hősök, humoristák, sportolók, bárki, aki már legalább egyszer belopta magát a nézők szívébe. Az Álarcos énekes…..
A GigliGag nevű népszerű YouTube-csatorna egyik alkotója, Tóth Dorottya, közel négy év kihagyás után új műsorral jelentkezik emTV.hu-n! Az Ez Doro! című videósorozat első epizódjában öltözzetek be, és látogassatok el velünk a téli Mondoconra! Ha ott voltál, éld újra, ha nem, éld át velünk!…..
emTV.hu 20 éves a Galaxy Quest 2019.12.25 18:00:00
December 25-én húszéves lett a sci-fi rajongók körében mára már kultfilmnek számító Star Trek paródia, a Galaxy Quest. A jeles évfordulón alkalmából Sigourney Weaver magyar hangjával, Spilák Klárával beszélgettünk, akinek neve a Szex és New York és a Csillagkapu rajongók számára szintén ismerős…..
Másnaposan viszi el a Galaxy Quest tévésorozat sztárját a rajongóknak tűnő alakulat, akik a produkcióban szereplő Protector űrhajót is hajszálpontosan reprodukálták. A parancsnokot egykoron alakító Nesmith, valamint a fedélzeten szintén felbukkanó színésztársai hamarosan rádöbbennek, hogy a furcsa…..
A versenyzőknek öt héten át tartó kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltja szerezte meg a végső győzelmet, Ruszó Tibi nyerte a 2019-es X-Faktort!..