Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AXN

52 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rejtélyes gyilkosságok történnek Párizs utcáin, a rendőrség azonban hiába nyomoz az elkövetők után. A kicsit esetlen kriminálpszichológus, Chloé Saint-Laurent segítségével mégis sikerül felderíteni a titokzatos ügyeket. Holnap a hatodik évadával folytatódik a Profilozók az AXN műsorán...
emTV.hu Felejthetetlen: itt a vége 2016.05.24 14:00:00
Búcsúznak a rajongók az AXN-en futó Felejthetetlentől: a sorozat évadzáró és egyben utolsó, drámai csavarral megtoldott epizódját ma este kilenckor tűzi műsorára a csatorna. Carrie Wells mindent elnyelő memóriájának történetét egyszer már visszakövetelték a rajongók, de most vége...
Kedden az AXN egy új sorozatpremierrel ünnepel: este tíztől New York legprofibb halottkéme, a kétszáz éves Dr. Henry Morgan költözik be a nappalinkba. Eme jeles alkalomból fogadjátok szeretettel a Mindörökké című sorozat előzetesét és a magyar változat munkatársainak listáját...
emTV.hu Arculatot vált az AXN 2016.03.02 12:10:00
Ahogy azt az emTV.hu tavaly októberben elsőként megírta; új arculattal és premierekkel érkezik tavasszal az AXN. Jön Wesley Snipes első tévére írt akciósorozata és egy komoly bajba keveredő baráti társaság. Március 17-től pedig új, dinamikusabb és fiatalosabb arculatot kap a csatornacsalád...
Idén ősszel már tapasztalhatták a nézők, hogy az amerikai sikersorozatok mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a csatorna a mozifilmek vetítésére is. November végétől pedig a Vörös szőnyeg kampány keretében még több premier és visszatérő kasszasiker kerül képernyőre az…..
Az oktondi macsók ideje lejárt, ma már a géniuszok testesítik meg a férfiideált! A Skorpió – Agymenők akcióban hétfőtől végre Magyarországon is látható, és igazi lángelméket hoz a mindennapjainkba. A sorozat ötlete valós történeten alapszik; a géniusz, Walter O’Brian…..
Még nincs vége az ősznek, így bőven találunk még új premiereket a jövőre itthon is logót és arculatot váltó AXN csatornák műsorain. Többek között érkezik a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot és az Alkonyattól pirkadatig második évada, valamint A törvény embere negyedik…..
Az AXN csatornacsaládnál október hónap a Star Wars-ról szólt: a Star Wars filmek mellett dokumentumfilmet, animációs filmet és animációs sorozatot is műsorra tűzték. Aki viszont lemaradt volna vagy egyszerűen még mindig Star Wars-lázban ég, azt vasárnap Star Wars maratonnal…..
Hétfőn jön a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? második évada. A széria megrázó befejezése után számtalan kérdéssel indít a második évad, a válaszokat – többek között azt, hogy ki ölte meg Rebeccát – pedig meg is kapjuk majd minden idők legbizarrabb jogi…..
Az AXN csatornára újra visszatér Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes könyvei alapján készült, de az eredeti történetet teljesen új köntösbe bújtató Sherlock és Watson sorozat. A produkció a legendás Sherlock Holmes történetét ülteti át New York lüktető és modern…..
Az AXN tévécsatorna saját gyártású sorozata, a Crossing Lines – Határtalanul immár harmadik évadával jelentkezik, amelyet a rajongók szerdán este kilenctől izgulhatnak végig. A jól ismert arcok mellé új sztárok érkeznek, a bűnügyek pedig több rejtélyt és izgalmat…..
A Magyar Telekomnál október 15-ig ingyen fogható az AXN és az AXN Black, míg az Antenna Hungária által üzemeltetett ingyenes digitális földfelszíni platformon, a MinDig TV-n október 16-ig fogható kódolatlanul az AXN csatorna, de több szolgáltatónál a hónap végéig. Melyek ezek?…..
Novemberben folytatódik a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozat, ám ezzel  nem ér véget az idei ősz! Többkek között érkezik a Crossing Lines és a Sherlock és Watson harmadik, az Alkonyattól pirkadatig második, valamint a Scorpion és a CSI: Cyber első évada…..
A Csillagok Háborújával George Lucas valódi mozitörténelmet írtés örökre megváltoztatta a filmgyártárt is. A sötét oldal elleni harc már októbertől folytatódik, hiszen a Star Wars az AXN csatornákra érkezik, így felkészülhetünk az űropera decemberben érkező hetedik…..
Az AXN számos díjjal jutalmazott saját gyártású sorozata ma este tíz órakor visszatér a harmadik évaddal, amely izgalom és hátborzongató események tekintetében sem marad el az előző kettő mögött. Az évadban csatlakozik a színészgárdához többek között Gillian…..
Július 18-tól szombat délutánonként dupla részekkel jelentkezik A Fehér királyné című drámasorozat. A Rózsák háborújának történetét ezúttal egy egészen szokatlan perspektívából, a történelem szálait mesterien irányító királyné szemszögéből ismerhetjük meg. A…..
Bár a Sikoly sorozatra itthon még várni kell, a Teen Wolf viszont szerda esténként új évaddal jelentkezik az AXN Black műsorán. A horrorisztikus harmadik évad után ezúttal az akcióé a főszerep – az új részek központi témája: vajon minden "szörny" eredendően gonosz-e? "Ez…..
A Hannibal rajongók június 5-én pénteken reggel – az amerikai premierrel egy időben – az AXN honlapján is megnézhetik kedvenc sorozatuk legújabb évadának első részét. Az időeltolódás miatt nálunk reggel hét órakor indul a harmadik évad. A készítők szerint igen…..
Jurásek Sándor lett a Sony Pictures Television Networks közép-európai régió disztribúciós igazgatója. Jurásek júniustól a régió budapesti központjában fog dolgozni, ahol John Rossiternek, a közép-európai régió ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási…..
Mivel szerdán új részekkel folytatódik az Outlander – Az idegen című sorozat az AXN White műsorán, most megmutatjuk nektek a Trónok harcát is megjárt Tobias Menzies-szel készült interjút is, aki a sorozatban Frank és Jonathan Randallt alakítja...
A Spartacus által kirobbantott rabszolgafelkelés immár hatalmas méreteket ölt. Spartacus elhatározza, hogy Róma városa ellen indul. Aki lemaradt volna a Spartacus: Elátkozottak háborúja című sorozatról, az június 29-től az AXN csatornán pótolhatja! A Spartacus által…..
A Teen Wolf – Farkasbőrben negyedik évadában Scott és barátai új ellenségekkel veszik fel a harcot. A szezon központi kérdése, hogy vajon minden szörny eredendően gonosz-e, Scott egyik legnagyobb félelme ugyanis, hogy ugyanolyan szörnyeteggé válik, mint amilyen Peter volt. A…..
Az Outlander – Az idegen című népszerű történelmi kaland sorozat május 27-től új részekkel folytatódik az AXN White csatornán. Ennek apropóján van két exkluzív interjúnk Sam Heughannel (Jamie Fraser) és Tobias Menzies-szel (Frank és Jonathan Randall). Előbbit mutatjuk most...
Április 27-én kezdetét veszi a totális háború az AXN Black csatornán: a Spartacus utolsó évadában véget ér a történelem egyik legnagyobb rabszolgafelkelése. A sorozat befejező évadával egy szórakoztató, inspiráló és intrikus fejezettel búcsúzik a stáb a…..
Májusban a Titkok és hazugságok (Secrets & Lies) utolsó epizódjában kiderül, hogy valóban Ben Crawford-e a bűnös. Érkezik még a Profilozók (Profilage) ötödik évada, valamint egy nyereményjáték, melynek fődíja egy darab kétszemélyes egy hetes utazás Szicíliába! Ahogy…..