Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leslielong

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor 2002 március 24-án este tíz körül Laura Ziskin, a 74. Oscar-gála producere leállította stopperóráját, a kijelzőn ez állt: 4 óra 23 perc. Ennyi ideig tartott az Amerikai Filmakadémia díjainak átadása. Ez volt a leghosszabb gála a díjátadók történetében, és…..
Több tízezres rajongótábor zengett hozsannát, mikor híre ment, hogy George R.R. Martin nagyívű ciklusa, a Jég és tűz dala képernyőre kerül, ugyanakkor gyaníthatóan ugyanennyien sikoltottak fel rémülten, látatlanban is szentségtörést rettegve. Mindkét oldal jogosan…..
leslielong 2011.04.20 10:45:09
@doggfather: Ha valóban lenne HBO-d akkor tudnád, hogy hétfőn este 22:00 kor és feliratozva adta az HBO.

De nézd ahol akarod.. Csak mielött irsz tájékozódj, mert igy hülyének fogsz tünni.
leslielong 2011.04.21 14:09:24
@doggfather:

Hát ha valóban HBO előfizető vagy, akkor van egy jóhirem. Az HBO GO (ondemand) hamarosan minden előfizetőnek elérhető lesz. És nem kell hozzá csak internetkapcsolat. Semmi IPTV vagy spéci setopbox. Tehát akkor nézed meg az HBO filmet a számitógépen amikor csak akarod és annyiszor ahányszor szeretnéd. Csak gyors netkapcsolat kell hozzá. De piisszt :)
leslielong 2011.04.22 20:32:36
@mesko: Az HBO2 és a HBO Comedy esetén igen. Ott a setop box-on kikapcsolható a DVB-s felirat.
Ennél jobb hírt nem tudunk mára prezentálni: az HBO a Trónok harca című sorozat első részét kódolatlanul adja számos szolgáltató előfizetőinek. Természetesen lehet most beetetést meg hasonlókat kiáltani, de én amondó vagyok, örüljünk, hogy az amerikai premier után egy…..
Lassan belekezdenek az új alagút belső burkolásába a Margit híd budai pillére alatt. Nyáron „valamikor” már használatba is vehetik a bringások a 90 milliós lukat, amely összeköti majd a rakparton futó északi és déli bicikliutat. Másfél hónapig még biztosan marad az…..
Október végén újabb érdekes dokut ad az HBO, a Menny és pokol című, 2009-es cseh film négy férfit és nőt mutat be, aki szereti, ha bántják, vagy ha bánthat. Altair, Fronéma, Lenka és Terezie négy különböző korú, különböző szakmában dolgozó, más-más életet élő ember.…..
A válasz egyértelműnek tűnik, de nem az. Nem arról beszélek, hogy mi van, ha cserebogarat találunk a levesben, sót a kávéban, zöld foltot a panír alatt. Azokról az esetekről beszélek, amikor egy látszólag hangulatos étteremben az első falat nem kimondottan okoz élvezetet. A…..
A Pacific című háborús minisorozatot az HBO a világ szinte minden országában bemutatja, vagy eladja valakinek, ha már ők nincsenek jelen az adott régióban, így persze a törökök sem maradtak ki a sorból, viszont a japánokkal ellentétben ők találtak a csendes-óceáni hadszintér…..
leslielong 2010.04.13 09:18:30
Mert nincs HBO Törökországba.

www.hbo.com/#/about/get-hbo/international.html

Igy ez a mondat a cikkben fals ill. férevezető!
Vagy egy rossz forditás!

"HBO a világ szinte minden országában bemutatja, ahol van kábel, így persze a törökök sem maradtak ki a sorból,"
Kérem szépen, hála az HBO fáradhatatlan és nagyon lelkiismeretes marketingeseinek, olyan játékra hívjuk a kedves olvasókat, amire a saját kollégáink is szívesen beneveznének, ha lehetne nekik. Az HBO Magyarország és a Comment:com közös játékában ugyanis három jó válaszért…..
Az HBO-n szoktak adni néha szexrealityket: mint az Iskolás lányok jelentik a kilencvenkettes Sat1-ről, amiben feltárják a tinilányok csapodár szexuális szokásait, hogy a német polgár is szörnyülködhessen, majd erkölcsi fölénye tudatában jólesően ráránthasson a társadalmi…..
[Fotó: retek - Retekblog és Csak a szépre!] És a megoldás: Vaandor kommentjében...
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
Február elsejétől a kerékpárosoknak kötelező lesz Szlovákiában a városokon kívül sisakot hordani, a 15 évesnél fiatalabbaknak városon belül is. Kötelezővé tették emellett a fényvisszaverő mellény használatát városon kívül. A külügyminisztérium tájékoztatása szerint…..