Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stnksrbtks

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az mekkora már, hogy a zenekarok tagjait beleszámolva is csak néhány száz főből álló hazai doom- stoner- sludge- egyéb szőrös metál színtér is lop egymástól. Illetve egész pontosan, hogy a Blackhoney nevű zenekar - mondjuk úgy - jelentős mértékben merített a fenti képen…..
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
Aki nem ismeri a Swans-ot, az törődjön bele, hogy pusztán szavak és mondatok által nem is fogja megismerni. Olyan szinten széleskörű a skála amin mozognak, hogy fölösleges címkékkel dobálózni és olyan szinten veteránok, hogy millió útról, de több lépcsőn át vezet hozzájuk…..
stnksrbtks 2013.03.26 17:11:54
@tratata: remélem, a sabaton kárpótolt.
Az utolsó nagylemez. Élő / Utolsó előtti / Hivatalos..
stnksrbtks 2013.03.18 16:15:32
Hymns Bonus CD 2013 Demos & Rough Mixes 2001 Kijött egy ilyen jelentéktelen, és nem is első bőrlehúzás ehhez a klasszikushoz. Nem tudom, hogy érdekel-e valakit. Leginkább újrakevert demók és mixek. Hozzácsapom a 2001-es bónusz lemezt is, ami szintén hasonlóan izgalmas. De…..
Akkor itt van Dávid Feje is. Szögelősebb, dobolósabb, zakatolósabb, gyorsabb, mint a Fall of Because, de hát miért lenne ugyanolyan. A miliő erősen a noise rock és a punk felé billen, a hozzáállás rohadékul kísérletezős és nem éppen tisztelettudó, a hangzás zajos és…..
stnksrbtks 2013.01.28 16:13:52
A Fall of Because egyetlen '99-es lemezén több mint 15 éves - innen-onnan összegyűjtött - dalok kapnak helyet. Az együttest G.C. Green és Paul Neville alapította '82-ben, és egy évre rá csatlakozott hozzájuk - az éppen a Napalm Death-ben segédkező - Justin Broadrick. Aztán…..
stnksrbtks 2013.01.28 11:57:27
Valahogy mindig is egy igazán nagy gondom volt a heavy metállal, mégpedig, hogy sohasem voltam igazán oda azért a pátoszért, pózért, és epikusságért, ami az egész műfaj esszenciáját adja. Én már csak ilyen egyszerű ember vagyok, akit le lehet nyűgözni pár vaskosan megszólaló…..
Vasárnap este, azaz november 6-án a Voices nevű koncertsorozat keretei közt látogat ismét Magyarországra Theo Bleckmann, először a Meredith Monk nélkül, szólóban. A túlvilági, varázslatos, futurisztikus, határtalan, transzcendens és ehhez hasonló hangzatos jelzőkkel illetett…..
stnksrbtks 2011.11.03 15:28:16
Blood Ceremony – Living With The Ancients (Rise Above) Annak ellenére, hogy egy ideje már divat a retró, nehezen lehetett elképzelni, hogy 2011-ben a metálban az egyik legfőbb trend a hatvanas-hetvenes évek újragondolása lesz. Illetve még csak erről sem beszélhetünk, az…..
stnksrbtks 2011.04.05 18:51:38
Kurvajo ez a lemez, imadom! Ismet megdobbentem amugy a vilagon, amikor meghallotam ezt:
www.myspace.com/orlachands
Most komolyan, mi ertelme van egy ilyen friss, egyedi hangzasu zenekar koncepciojat teljesen latvanyosan lenyulni?

Ja, amugy a Hisingen Blues a Graveyardnak mar masodik lemeze, nehez is eldonteni, melyik a jobb a ketto kozul..
A Talbot nevezetű duót már bizonyára nem kell bemutatni annak, aki rendszeres olvasója ennek a blognak, ugyanis írtunk már róluk korábban. Nem mellesleg jártak már 2x is hazánkban, de mivel sajnos mindkét alkalommal sikerült jól lemaradni róluk, így amikor tudomást szereztem róla,…..
stnksrbtks 2010.10.26 03:39:14
Antony And The Johnsons – Swanlights (Secretly Canadian/Rough Trade) Szívet szaggatni, széjjeltépni, majd szanaszét szórni a darabjait nem is olyan egyszerű dolog. Antony Hegartynek kétszer tökéletesen sikerült, ám a harmadik lemezét már nem feltétlenül kellett…..
AI-blog A gondolkodó gép 2010.04.22 16:30:00
Ezt a bejegyzést egyfajta alapozásnak szánnám, úgy gondolom fontos egy kicsit beszélni az alap gondolatokról, célokról és lehetőségekről, mégha ez sok ember számára triviális is. Tudom, hogy ezt talán a blog kezdetekor kellett volna megírni, de csak most jutott rá…..
stnksrbtks 2010.04.25 15:55:12
@TimeToLive: te jo isten, nem gondoltam volna, hogy rajtam kivul mas is hallott a reverse/inverse reinforcement learningrol az orszagban... hol hallottal errol? :)
stnksrbtks 2010.04.26 18:10:22
@TimeToLive: nem, en az uj modszerek kifejlesztesevel foglalkozok, plusz csinaltam egy-ket erdekes alkalmazast a nyelvfeldolgozas teruleten...

reward shaping, az is jo moka! a kommented idopontja alapjan arra tippelek, hogy valahol nyugaton tortenik mindez... helyes megerzes? :)
Többen kértétek tőlem az utóbbi időben, hogy írjak a robotok tanulásáról, mert ez valahogy olyan megfoghatatlannak tűnik. Szerencsére az alapkoncepciók nem bonyolultak, de úgy gondolom, hogy az emberi agy tanulási folyamatának alapszintű megértése elengedhetetlen. Ezzel a…..
stnksrbtks 2010.04.15 23:00:14
@Haibane: top secret? mi lenne itt randomizalva? a kimenet? vagy a tanulas? egyik sem uj dolog, szoval biztos valami mas.

a korabbi kerdeseimre is szeretnek valaszt kapni, tenyleg!
stnksrbtks 2010.04.16 15:46:35
@Joaquin: igen, ez nagyon jo gondolat, egyaltalan nem orult otlet! Sokan irnak ilyesmirol az online predikcio/online tanulas temakoreben, ld. onlineprediction.net/
Ha megkeresel, adok meg referenciat szivesen!
A formabontó, punk, modern, világpolgár online újságíró és megmondóember. Polihisztor és poliglott, minden terület ismerője és kritikusa. És persze a slepp.Családi hátterének, környezetének köszönhetően, külső körülmények szerencsés összjátéka folytán akár több…..
A tőlük szokásosnak mondható módon a szokásostól ismét merőben eltérő módozatát változtatta a Radiohead új lemezének bejelentésére. A zenekar ugyanis a regisztrált rajongóknak e-mailben küldött egy első ránézésre teljesen értelmetlen számkódot, "Radiohead would like…..
stnksrbtks 2010.03.08 15:26:01
@indieG: vonj ki minden karakterbol 1-et..
Négy év után új anyaggal jelentkezik a Cathedral. Lee Dorian énekes kultikus zenekara ezúttal dupla lemezt ad ki március 26-án, amiről egy dalt már be is mutattak a csapat Myspace-oldalán. A Edwige's Eyest hallgatva rájöhetünk, hogy a volt Napalm Death-énekes doomzenekara semmit nem…..
Tim "Ripper" Owens énekes úgy érkezik Magyarországra a Crazy Mama Music Pubba március 5-én, hogy nem hoz magával zenekart. Ez viszont nem gond, ugyanis összeáll egy alkalmi csapat, amiben magyar zenészek (Cool Head Clan- és Akela-tagok) játsszák majd a Judas Priest-…..
stnksrbtks 2010.02.18 13:14:45
Ha megnézitek az AppStore-ban a fizetős appok toplistáját, a negyedik helyen egy gombocis programot láthattok. Ez egy többszörös hungarikum, mivel a gombfocit ismereteink szerint itthon találták fel, az app készítője pedig Kovács Zoltán, az interjúsorozat következő részében vele…..
Eddig úgy volt, hogy idén egy dvd-t ad ki az Angertea, de váratlanul közbejött nekik egy olyan dolog, ami kicsit átírta a forgatókönyvet. Még tavaly megkereste őket Neil Kernon producer, hogy bejön neki a zenéjük és szívesen dolgozna velük, mostanra pedig már odáig jutottak a…..
stnksrbtks 2010.01.23 15:10:30
Úgy látszik még mindig nem ért véget az Aerosmith és Steven Tyler körüli/közötti kavarás, illetve a zenekar (vagy annak menedzsere) már kínjában nem tudja, hogyan kéne minél jobban a felszínen tartani magát. Jelenleg ugyanis az énekes (a képen ő és színésznő lánya, Liv…..
stnksrbtks 2010.01.20 11:26:45
A február 20-án Budapesten fellépő Ulver előtt a Void Of Voices teszi tiszteletét az A38 Hajón. A Void Of Voices nem egy zenekar, hanem Csihar Attila egyszemélyes projektje, amiben a zene 98%-át a Mayhem és Sunn O)))-énekes hangja és a mikrofonra szerelt különféle effektek adják.…..
stnksrbtks 2010.01.16 14:05:23
@Nowhere/Catastrophe: sot, asszem hivatalos tagnak is bevettek, mar amennyiben O'Sullivanrol van szo :)

egyebkent mindez lenyegtelen :)
A  Sunn O))) (ejtsd: szunn) zenéjét elég nehéz leírni. Egyszer Csihar Attila, a zenekar énekese kifejtette, hogy rendkívül különleges élményt ad a csapat a színpadon: "A Sunn O))) nagyon sajátos dolog. Nincs benne dob, viszont csomó erősítő van fönt a…..
stnksrbtks 2009.10.26 16:39:02
@Mikor Sodrócki: majom vagy
Némi hallgatás után visszatértem, hogy ezúttal egy igazi ritkaságot, egy kultikus alapvetést mutassak be.Akinek eddig kimaradt, annak azért, aki ismeri, annak meg azért.Ha össze kellene állítani a szerencsével leginkább hadilábon álló metal csapatok listáját, akkor a Witchfinder…..
 SonOfaBitch   E-mailben kaptam a linket (kép alatt, ovkorsz) és némi bíztatást, hogy írjam le a véleményem, ahogy szoktam nyersen, barátokat ismét nem szerezve stílusomban.Nos, a szóbanforgó két szám másfél óra alatt készült beállással, beállításokkal,…..