Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fa

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egyszerű dolog a tanárság. Egy kivűlállónak szimpatikusnak tűnhet az őszi-téli-tavaszi-nyári szünet és a viszonylag rövid kötött munkaidő. Mirci úgy gondolta, hogy a rengeteg hátulütőjét is vállalni tudja azért, hogy a gyerekeivel több időt tudjon tölteni, de kiderült,…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
fa 2009.11.11 12:09:28
HP
Barátommal több, mint három éve vagyunk együtt, de 2(!) éve nincs köztünk semmi "testiség"! Egyszerűen nem akar velem szexelni. . . amikor kezdeményezek vagy csak szeretgetni szeretném mindig elfordul, eltol magától és arra hivatkozik, hogy fáradt vagy olyan gyerekesen kezd…..
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. Az első sugárkezelést követően megszakadt a kapcsolatom a külvilággal. Egykedvűen fogadtam, hogy operált lábszáram visszanyerte eredeti térfogatát, képtelen voltam értékelni a kétágyas kórterem…..
fa 2009.10.07 14:28:45
@joka100: Mert ekkor beteszi automatikusan a nevedet a kommentbe
Borzos a tanár-diák kapcsolatok egy specifikus formáját írja meg nekünk levelében. Örök kérdés, hogy plátói-e a szerelem, amit a tanítvány a tanári iránt érez, vagy materializálódik-e, akár az iskola falai között. Úgy tűnik, napjainkban ez utóbbi a gyakoribb.Tisztelt…..
fa 2009.10.05 16:43:18
@bm613:
Üdv:
Lehet hogy tényleg ez a szélsőség amit leírtam, de nem szeretném tényekkel bizonygatni.

Annyit tennék hozzá, hogy ez egy olyan iskola volt, ahol a fiú diákok voltak erősen túlsúlyban.
A fiú-tanárnő kapcsolatokban egyébként 10 év volt a korkülönbség.
Azaz 18-28.

Általános ítéletet nem lehet levonni. A 4 kapcsolatból 2 lett hosszú távon tartós, ami valószínűleg még jobb arány mint amúgy a "kapcsolatok" általában.
Végre a minden fontos kérdést bátran feltevő olvasó. Sziasztok! Természetesen nekem is van történetem, hisz kinek nincs? Én egy 21 éves nő vagyok. Volt egy párom, 24 éves, egy nagyon rendes embernek ismertem meg... Boldogok voltunk, úton a baba, tervezzük az esküvőt, készül a…..
Ha valóban nem csak ott van és működik is az a parkolóóra, amit Zsolt küldött el nekünk, akkor elég érdekes jelenségről van szó. De ha már parkolási témánál vagyunk, engem az is érdekelne, amit levélírónk is érintőlegesen szóba hozott, hogy mi a véleményetek a rakparti…..
Múltkor, amikor a Big Bang Theory magyar szinkronjáról írtam, a posthoz hozzászólt a sorozat magyar fordítója is. Ezt követően kerestem meg Faludi Katalint és emailben beszélgettünk a sorozatról, geekségről, fordítási nehézségekről, egyebekről... (Spoiler alert: aki nem látta…..
Kerékagy Halálos Y Budán 2009.08.19 14:26:00
A közutakon bárhol történhetnek halálos balesetek, csak balszerencse kérdése. Vannak azonban olyan helyek, ahol minden szükséges körülmény adott ahhoz, hogy a tragédia gyorsan és biztosan összejöjjön. A rengeteg hely közül egy példa Budáról: a III. kerületi Szépvölgyi út…..
Szertár Szakítás dilemmával 2009.01.07 00:01:00
Kicsit szakítós lett ma a Szertár blog is. És kicsit bizonytalan a magyarázatban. De hát ilyen is kell néha, nemde?A múltkor azt írtam, hogy alapjaiban rendült meg a tudomány. Aminek a bemutatásától akkor visszahőköltem, most pótolom: madzagszakítás puszta kézzel. Vektor?…..