Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evil.

0 bejegyzést írt és 1138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez is eljött az ötödik évadban: összesen kétszázadszor ültünk össze a Checkpoint podcastcsalád médiaportfóliójának keretein belül, hogy valami retrós meg videojátékos témáról beszélgessünk. Az alkalomnak élő felvétellel adtunk rangot, a helyszín az EPAM Hungary meetup terme volt, akárcsak a…..
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
evil. 2018.08.02 14:33:41
@Fellegjáró Marci: Dettó, gubis :) nekem már az is marad :D
Hát egyszer! - vágja rá gondolkodás nélkül a címbeli kérdésre valószínűleg az autósok többsége, és ezzel a leegyszerűsítő állítással nagy vonalakban a parkolótársaságok is egyetértenének. De mi a helyzet akkor, ha már a csomag fancsali tulajdonosaként még aznap pár…..
evil. 2018.05.04 14:12:26
@Xezs7: ha nem is, de esetleg többet sétál. Mi évekig "szívtunk" ezzel. Albértel, nem vagy állandó lakos, nincs parkolás. A tulaj meg persze nem akarja ,h a szerződéssel menj az önkormihoz, mert parkolni akarsz.
evil. 2018.05.04 14:14:29
@Host: egy ideje cserélgetik őket szorgosan "munkanapokon"-ra
A lemez harmadik dalához, a menetelős Now That We're Deadhez, mondhatni tipikus image videó készült, amelynek első kockáiról talán a Slipknot Before I Forgetje juthat sokunk eszébe, de a végkifejlet ettől azért távol áll. Ezt a klipet is a Herring & Herring nevű duó készítette, az eredmény pedig…..
A Pearl Jam annyira kikészült attól, hogy Brian Johnson AC/DC-énekesnek le kellett állnia a koncertezéssel süketedés miatt, hogy mostantól minden Pearl Jam-koncerten füldugót biztosítanak a rajongóiknak (egy kis adakozásért cserébe). Jeff Ament basszusgitáros ki is fejti, hogy senki ne legyen…..
evil. 2016.03.14 11:44:50
@Billy Hill: mondjuk eddig mindig nyomoréknak tartottam azokat, akik koncerten, főleg open air fesztiválon füldugóznak. Viszont így, alig 30 évesen érzem, hogy romlik a hallásom, szóval lehet, hogy mégsem ők a hülyék.
Mármint akkor, ha Rage Against The Machine-rajongó vagy, és őrülten vágynál egy újjáalakulásra. Egyelőre erről nincs szó, de október 16-án itt a Live At Finsbury Park DVD, amin 12 dal lesz az amerikai kommunista zenészektől. A felvétel amúgy 2010. júnisu 6-án készült a…..
Öregszünk, öregszünk, más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal trombitáljuk össze a Totalcar-közeli barátokat, újoncokat, ismert és ismeretlen arcokat egy közös bulira. Valamikor nagyon-nagyon régen, amikor sok, mostani olvasónk még fel sem…..
evil. 2015.07.29 16:54:12
evil. 2015.07.29 19:29:45
@1kutya: közben nézem, h elnéztem a naptárat, még jó is lehet, megkérdem majd az asszonyt, h van e kedve.még soha nem voltam, de egyszer el kell kezdeni :)
November 22-én a Barba Negra Klub körül mászkálva lehet majd találgatni, hogy mégis ki van a maszkok mögött. A kamuokkult popmetál csapat augusztus végén adja ki harmadik lemezét, amin a harmadik Emeritus pápa énekel majd, aki természetesen tök ugyanaz, mint az első kettő, de…..
evil. 2015.07.28 16:44:44
@Adam CheapRock: Valószínüleg soké' jönnek és nem számolnak elég eladott jeggyel... Ezt tudom elképzelni.
Bakizni emberi dolog, bénázni is, a technikának meg megvan a maga ördöge, mint tudjuk, de mindez így egyszerre sem menti az M4 Sport tévé (mostantól: Nemzeti Sportadó) első hetét, mert ha már 5,4 milliárd forintot rászántak egy tévéadó indulására, akkor legalább ésszel…..
evil. 2015.07.27 12:20:14
@Gyömreiné Kata: Jó, akkor nem én vagyok a hülye, mert igaz, csak szar analóg tévénk van, de azt hittem csak szerintem rosszabb még a megszokottnál.
Személy szerint engem az érdekel a legjobban az idei Nova Rockban, hogy hogyan oldják meg ezt a "egymás mellett lesz a két nagyszínpad" dolgot. Állítólag nem felváltva megy majd a zene rajtuk, hanem párhuzamosan, szóval még érdekesebb a dolog. Lehet, hogy különleges audioélményben…..
Korábban már értekeztünk az új In Flames-album gyengeségeiről, meg úgy általában a zenekar évek óta tartó lejtmenetéről röviden, és hát a most kiadott Paralyzed című számhoz készült zseniálisan innovatív klip továbbra sem akar ránk cáfolni, hogy tévedtünk volna. Tiszta…..
Bezony, az a teljes neve, hogy Sony Walkman ZX2. Kazetta az nem lesz benne, mert a mai fiatalok már azt sem tudják mi az. Ez bizony digitális lejátszó lesz. Nem sokkal azután hozza ki a Sony, hogy az Apple bejelentette, hogy meghalt az iPod. Mert mindek ugye, a sok okostelefon mellett. Meg a…..
Na nem műfajban, hanem a helyszín elrendezéseben. Minden egyben lesz. Nem lesz félórás séta egyik színpadtól a másikig, ugyanis ott lesznek egymás mellett, 200 méterre. Aki volt már Nova Rockon, az tudja, hogy ez mekkora öröm. És ha már Nova Rock, akkor elmondom az eddig bejelentett…..
Rögvest itt a jubileumi Tankcsapda-lemez! Október 14-én van az a rögvest. Az lesz a címe, hogy Urai vagyunk a helyzetnek, és ez is jó olcsó lesz a benzinkutakon. Minden bizonnyal rajta lesz a Köpnek ránk Köpök rátok című dal is, szóval ha meghallgatjátok az alábbi A zene betemetet,…..
Az a jó a Ken Block-féle vírusvideókban, hogy egy jó akciófilm látványvilágát kapjuk gagyi történet, gáz beszólások, és egyéb sallangok nélkül. Sokan bohócnak tartják, de szerintem csak irigységből, hiszen melyik autóbuzi csinálna mást, ha ekkora vagyonon ülne?  Azóta…..
evil. 2014.09.17 14:55:30
Elkapni őket nehéz, a rendszám sem old meg mindent. A jó hír viszont, hogy ismét elveszítette valaki Subaru-szüzességét! Egy rendes Subaruval. Az Égéstér 133. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
evil. 2014.08.30 14:01:35
@Jarics: Anyukám 20 éve az egyik nagy pesti cukrászdában dolgozott, ott minden nap egy fogyatékos fiú (ezt most nem degradálva mondom) vitte az előző napi bevételt egy nejlonzacsiban a bankba...
Szóval ki, hogy látja, úgy látszik a 6 misi még nem "férfias" :)
Brutálisan nagyok lettek az autóink, és nem a BMW X6-osokra és egyéb, a kulturált együttélésre alkalmatlan szörnyekre gondolok, csupán a köznapi dobozkákra. Hol rontottuk el? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
evil. 2014.08.13 16:42:22
@Vajda Gábor (Gabor_V): de a fordnál nem kell annyira visszamenni szeritem :D Pont a múlt héten néztem egy piros lámpánál, hogy egymás mellett az aktuális fiesta és az első focus között nem nagyon volt érzékelhető különbség, méretben.
Emlékeztek még arra, amikor hétnapos volt a Sziget? Aztán meg öt nap lett, merthogy a hét az hosszú. Utána lassan visszatért egy nulladik nap, lett mínusz egy, sőt, volt már mínusz kettedik is. Idén annyiban más ez az egész, hogy ugyan most is van mínusz egy, meg nulladik, de már…..
evil. 2014.08.13 12:26:31
@Kaksi Atomerőmű: mi volt?
TComment Iszol vagy vezetsz? 2014.07.24 13:14:36
A bringás aktivista, az újságíró és az orvos beszélgetnek. Kellenek nekünk a piás biciklisek? Döntse el. Az Égéstér 129. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Ez volt az eddigi velodromos oldtimer rendezvények leghangulatosabbika. Tényleg sokan voltak, igaza volt a szervező Noszvai Andrásnak, mikor már napokkal a rendezvény előtt ujjongva tudatta mindenkivel, mennyien jelezték részvételüket.  Kattintásra Görgei Lilla galériája…..
Talán sokszor nem is tudatosítják, milyen életveszélyes helyzetet okoznak egy-egy manőverrel. És most kiderül, kinek volt először lézeres fényszórója. BMW vagy Audi? Az Égéstér 128. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Egyelőre nem tudják, hogyan, csak azt, hogy kell. Kíváncsian várjuk, nem lesz egyszerű. Az Égéstér 127. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. Kapcsolódó anyagunk: Erdélyi Péter (Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete) levele, a robogók…..
evil. 2014.07.11 16:24:42
A kutyának sem kellettek, most mégis ismét megpróbálnak odapörkölni a VW-nek és a BMW-nek. De mivel? Az Égéstér 126. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
Június 16-a komoly dilemmát jelenthetett azok számára, akiknél a lemezgyűjteményben megfér a német gerontorock, a New Orleans-i hurkatöltő fitneszdoom, valamint a piros sapkás nu metal. A Hősök terén ugyanis Klaus Meine irigyelte Kóbor János hajhagymáit, az A38-on a Crowbar…..