Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltka976

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most szombaton, szeptember 27-én Totalcar Parkoló Parádé. Sokan jönnek majd autóval, de nagyon örülnénk, ha minél többen érkeznétek motorral, robogóval is. Aki volt kint akármelyik Parkoló Parádén, tudja, zseniális hangulatú, laza, mindenféle kötöttségektől mentes…..
  Eddig elkerültek minket ezek a videók, de most belefutottam a KFC ügyes anyagaiba. Ha nem tudsz olyan élethelyzetet elképzelni, amikor ne vennél szívesen magadhoz pár csípős csirkeszárnyat, neked találták ki a KFC pohártartóba is berakható Go Cupját. A marketingeseknek…..
Izgalmas kísérletbe kezdett Thibaut Nogues, a francia motoros. Az akrobatikus elemeket nem öncélúan, hanem már-már mozgásművészeti koreográfiák alapján fűzte össze. Nem egyedül szerepel: az első videóban a tehetséges flatland BMX-est, Melvyn Massont vette maga mellé, míg a…..
zsoltka976 2013.05.30 14:17:47
Azon túl, hogy szörnyen csúnya a hosszított lengővilla és a traktorgumi, nem nagyon tudtunk mit felhozni a bugyuta amerikai divat ellen. Az országban, ahol a kanyarokat csak bizonyos régiókban, kísérleti jelleggel tartják, kialakult egy divatirányzat, ami az egyenes sprinteléseknek…..
zsoltka976 2013.04.18 13:32:04
Minden idők legrövidebb robogóblog posztja következik, ráadásul robogó sem nagyon van benne. A szezon még messze, de nem árt megnézni ezt az 1 óra 17 perces válogatást - segít majd jobban odafigyelni. A legtöbb nyilvánvalóan agyatlanul húzza neki, és van, akit a csúszós úttest,…..
Az amerikai Icon ismert furcsa, de szerethető motorjairól: a ruhagyártó időről időre készít egy-egy gépet, amelyek kiváló marketingeszközök, hogy a márkanevet a köztudatban tartsák. A két legújabb mondhatni egy kaptafára készült, de csak a stílus egyezik – a végeredmény…..
Egy sárga latex búslakodóba öltözött férfi kutat perverz homoerotikus lihegéssel egy másik, pajkos arcú férfit egy nagy épületben – meglepő, de ez nem Zs-kategóriás melegpornó bevezetője, hanem egy reklám, méghozzá a világ egyik vezető gumigyártójáé, a Bridgestone-é. A…..
Csak egy jó indok kell, miért ne csurogjunk előre a zebráig: ez a videó elég visszatartó erővel bír. Nem is nagyon lehetséges bármit hozzátenni – nézzék meg és garantálom, hogy ez tavasszal is eszükbe jut majd a lámpánál várakozva.   ..
Bezzeg régen, bezzeg az oroszok, bezzeg a kétüteműek – ah, folytathatnánk a felsorolást karácsonyig, de minek: akinek nem volt Jawája, az nem értheti, legfeljebb sejtheti micsoda buli lehetett ez. A beágyazott videóban az 1976-os, szovjet márkatalálkozóról készült…..
zsoltka976 2012.12.14 14:05:40
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
A népművészet lassan kipusztul, de vannak még nyomai: a modern török valóság lassan ugyanolyan sematikus, mint a világ, de mi megtaláltuk a múlt nyomait. Naná, hogy egy 250-es Jawán. Múlt héten a Peugeot 301 sajtóútja miatt Antalya környékén bolyongtam, csodálatos…..
Kínálkozó tévhit, hogy manapság már minden veszélyes akciójelenetet ágyban, párnák közt forgatnak, vagy legalábbis CGI és kék háttér felhasználásával. Itt egy példa arra, hogy ez még akkor sem feltétlenül igaz, ha amúgy lenne pénze erre a filmes produkciónak. A legújabb…..
A motorépítés nem csak a bőrrojtos keménycsávók hobbija – azok is hódolnak a mesterségnek, akiket a versenypálya, a szúk kanyarok és a tizedmásodperces gázreakciók hoznak lázba, igaz, ők nem is nyújtott villával és tankfestéssel kísérleteznek. A spanyol Radical Ducati…..
A japán motorépítésről már mindent elmondtunk, ami érdekes lehet. Ennek ellenére időről-időre érdemes leragadni az újabb és újabb kiállítások képei mellett. Most a Sparetime Japan jóvoltából a Nagoya Speed and Custom Show fotóiból válogatunk – tessék csak kattintani,…..
zsoltka976 2012.10.09 15:15:36
Sipossal éppen valahova siettünk a Los Angelest behálózó ötsávos utak valamelyikén, mikor egy furcsa motoros bandába botlottunk. Természetesen épp késésben voltunk, de mégsem előztük meg őket. Vigyorogva beálltunk melléjük, mert például az M7-esen valahogy ritkán futunk bele…..
zsoltka976 2012.06.27 11:41:22
Igen, elértünk oda, hogy a sima aszfaltos vagánykodás kutyát nem érdekel. Az extrém motorosok újabb és újabb trükköket eszelnek ki: egyik a bütykös gumival felszerelt sportgépek műfaja, amelyekkel valóban elég keményen csapatnak úttalan utakon. Julien Welsch egy Triumph Street…..
zsoltka976 2012.04.05 18:36:18
Vroom Jöttek, láttak, .... 2012.03.12 11:40:00
 Újabb CRT csapat fedte fel a 2012 külcsínt az Aspar után, igaz az Ioda Racing némileg elegánsabb bemutatkozást választott: a velencei kaszinóban rántották le a leplet az idei motorjaikról.A csapat felépítése azonban még hasonlít is az említett spanyol kollégákéhoz, ugyanis…..
Tekerjük fel a hangerőt, hallgattassuk el a kollégákat, majd indítsuk el a videót. Hunyjunk le szemünket, feledkezzünk el 2012-ről, a válságól, a benzinárról meg az emisszióról. Gyermeki örömmel képzeljük magunkat a múltba, lazítsuk el jobb lábfejünket a képzeletbeli…..
zsoltka976 2012.03.06 19:13:48
A szörnyű motorosfilmek, ugye. Mindig azt hiszem, hogy már nincs lejjebb, de aztán újra meg újra belefutok valamibe, ami benyúl a szemhéjam mögé, kirántja a szemgolyómat és összeroppantja azt. Pont ilyen lehet ez is, ám hála az égnek nem kell végignéznünk az egészet. A Co.fee…..
  Keveset tudunk a magyar kilométer-milliomosról. Borsay Imréről egy olasz blogon olvastam először, de hiába kerestem róla plusz infókat, szinte csak ugyanazokat a félmondatokat dobta fel a kereső. Ki ez a férfi? Ismeri valaki? Annyit tudunk róla, hogy 1956-ban disszidált, majd…..
   195 km/h-s gyorshajtásért ítéltek fél éves letöltendő börtönbüntetésre egy angol motorost. Robert Bennett ítéletét tegnap hirdették ki, amelyet súlyosbít a 18 hónapos vezetéstől való eltiltás is. A bírói döntésben szerepet játszott, hogy nedves úton…..