Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nmmmmm

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Varázspikula 2020.01.18 08:23:29
Nő be a fejünk lágya, nyílik a szívünk és az értelmünk, de arra még ma sincs fölkészülve az ember, hogy egy koncerten nagyobb sikere lehet Aaron Copland művének, mint Bartók Béláénak. Igaz, kell hozzá a zürichi Tonhalle zenekar és főleg Paavo Järvi, akinek nincs túl sok mondanivalója a Táncszvitről,…..
Egy utunk maradt, kétszer is nyernünk kell 2012.03.01 11:40 F.Kapus..
nmmmmm 2012.03.01 19:32:20
nmmmmm 2012.03.01 19:39:57
nmmmmm 2012.03.01 19:52:52
@fegya94: Nálam is leállt...
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..
Egy szakember szerint Budapest egyik legizgalmasabb projektje áldozatul esett a gányolásnak.Többször írtam már a CET-ről, ami szerintem most az egyik legizgalmasabb budapesti projekt: merész, eredeti, mégis esztétikus, tetszik a funkciója, az a szerep, amit betölthet a IX. kerületben…..
Azt mondjátok, Csabi már nem olyan COOL, mint régen? Aha, és akkor ki is bulizott az idén Lady Gagával? Hát Meg White-tal? És ki volt az, aki minden társasági szereplése alkalmával mindenkit zavarba hoz a természetes kúlságával? Hátrébb tehát az agarakkal, irigyek! Csabi még…..
Pills Balázska tavaly még csak éppen, hogy felbukkant a COOL listán, ám már ez is elég volt ahhoz, hogy komoly cégek is felfedezzék végre, micsoda kúlság van itt kibontakozóban. Idén már Balázska a legCOOLabb reklámokban is kamatoztathatta kúlságát, hogy mást ne mondjunk: Red…..
nmmmmm 2010.12.06 17:28:16
nmmmmm 2010.12.06 17:43:55
@észt barbár: Nyilván attól függ, kik lesznek előtte. Én például Jehova Csabit dobogóra várom, de Mihalik Enikő elsőségén sem lennék meglepődve. Abban pedig biztos vagyok, hogy tumbászokkal lesz tele a top 10!
Egy COOL csaj, aki nem elégedett meg azzal, hogy itthon a legkúlabb partikba járt, hanem kiment külföldre és megvalósította Önmagát! Ma már azt is megengedheti magának, hogy hátradőljön és élvezhesse, ami megadatott neki: a COOL mindennapokat és a COOL pasit. Bettee (így ismerik a…..
nmmmmm 2010.12.06 16:12:42
Minden jelenleg - vagy mindig ráérő netezőnek ajánljuk a következő, akár 15 percre is elég elfoglaltságot. Ahhoz, hogy kódolatlan webcameket böngészhess két dologra lesz szükséged. - Olyan életvitelre, ami megengedi az ehhez hasonlóan haszontalan cselekvést.- Egy Google…..
Nou San Trafford Hajrá, Bayern! 2010.05.20 10:31:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Mi már nem szeretnénk szólni ahhoz a komplexusokkal küzdő réteghez, amely tényleg elhiszi, 2010-ben…..
Két évvel ezelőtt hasonló helyzetben az történt, hogy a Roma a tuti kieső Livornót fogadta, de csak döntetlent játszott, és ott nagyjából el is dőlt, hogy nem lesz bajnoki cím (bár az utolsó fordulóig hajtották az ideihez hasonlóan leeresztő Intert). Most ráadásul még a…..
nmmmmm 2010.04.26 12:44:55
A kiegyensúlyozottság jegyében szeretném artikulálni a Sampdoria-rajongók véleményét is.
Szóval: a Samp úgy verte meg a Rómát, ahogy idén a bajnokságban eddig az Intert, a Juvét, a Milant, a Fiorentinát és a Laziót; nem véletlenül. Hittel, önbizalommal, két kiváló (Cassano, Pazzini) két jó (Palombo, Storari) és másik hét-nyolc lelkes OLASZ játékossal. Nekünk, Samp-szurkolóknak ez az idény eddig csodálatos, én személy szerint örülnék a Roma bajnokságának is, mert sok barátom Roma-drukker, és nekik erre a boldogságra szükségük van, de az Interben is tetszik pl. a Moratti család és a szurkolók közti kapcsolat: a novemberi Inter-Roma 1-1-en volt szerencsém az Inter tábor közepén helyet foglalni, nem szurkoltam senkinek, de a Samp sapkámat le se szarták, folyamatosan éltették Morattit, aki ezerszer szimpatikusabb nekem, mint pl. Berlusconi.
Lehet, hogy nem a Samp a valaha volt leglátványosabban focizó olasz csapat, de Antonióért élünk-halunk, Pazzo nálunk növelte vagy 10 millóval az értékét, Delneri higgadt és okos motivátor, ennél többet ebből a keretből kihozni nehezen lehetne. És (bár ezt csak remélem, hiszen elfogulatlan nem vagyok) ellenfélként sem hiszem, hogy nagyon ellenszenvesek lennénk, Gastaldello, Guberti, Ziegler, Mannini, Poli, Lucchini nem alattomosak, az ellenfelet tisztelve, nem hőzöngve és szinészkedve játszunk. Cassano persze kivétel, de őt külön kell kezelni, és elvárjuk, hogy mindenki így szeresse...
nmmmmm 2010.04.26 13:43:52
@_benito: kösz, miatovként is (ha nem jöttél volna rá, csak én ezzel az indapassal már nem boldogulok...)
nmmmmm 2010.04.26 19:42:49
@horas: Delneri azzal tett a legtöbbet, hogy higgadt maradt, és ez a csapatra is átsugárzott. Kb. mint Louis van Gaal Manchesterben: hiába vezet simán és jobb az ellenfél, nyugi van, játsszuk csak azt, amit kitaláltunk, legfeljebb nem sikerül. Ettől persze nálad még lehet Delneri fajankó; én sem kedvelem különösebben van Gaalt, és nem ezt a típust képzelem a lányom jövendőbelijének, de az általam valaha látott legjobb csapat az ő 95-ös Ajaxa volt, és a Bayern (ami szintén nem a szívem csücske) vele mégiscsak ott van, ahol utoljára 2001-ben. És ez a fajankóságtól teljesen független, nem érdemes ezeket összekeverni. Riise persze, hogy hibázott, nehezen rúgtunk volna két gólt, ha a Roma mindegyik játékosa tökéletesen játszott volna. Egyébként Delneri és Cassano karrierjében sok a hasonlóság: néhány kiemelkedő szezon (Chievo, illetve Bari és Roma) után nagynak bizonyul egy másik kabát (Porto, Roma ill. Real Madrid) hogy aztán a helyükre kerüljenek, szerencsére nálunk, Genovában.
Anyánk, az Index által feltárt bizarr vállasztott bíróságos sztori mindenképp megér egy Zugügyvéd posztot. Az ELTE AJK Polgári Jogi tanszékéről verbuválódott bírók a Zugügyvéd szerint is elég sajátos ítéletet hoztak, de a szóban forgó bíróságon szerzett személyes…..
Az ember hajlamos leévgóljázni minden második nagyon látványos találatot, de az olyan, amilyet Stamkos szerzett a Tampa–Anaheim meccsen, tényleg ritkaságszámba megy. Nem is ragozzuk tovább, nézzék meg. Annyit még: a tavalyi 1/1-es 21-ből 15 gólnál tart. ..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
nmmmmm 2009.10.27 15:16:52
Magyarország – egyedüli európai csapatként – bejutott az U20-as labdarúgó világbajnokság legjobb négy csapata közé. Püff neki, ráadásul a csehek és az olaszok legyűrésével ezért mi magunk tettük a legtöbbet, azaz az EB első négy helyezett csapatából kettőt is…..
nmmmmm 2009.10.12 12:47:13
@ivan_v: Nagyjából így gondolom: Utolsó tizenegyes, ha berúgom, nyerünk, be is vagyok kicsit szarva ,meg akarok is valami emlékezeteset, érzem, hogy koncentrálnom kéne, de ez a cseh kölyök itt az előbb panenkázott, nehogymá' az övé legyen a legflegmább; inkább én is király leszek, ez a lukinyúl kapus csak elugrik valamerre, Nem ugrott, ha akarta volna, a talpával állítja meg. Másnap megmutatják neki, hogy mit csinált, nyilatkozza: "lehet, hogy kívülről flegmának tűnhetett", lehet, persze, pár millióaan gondolták annak, de biztos nem volt az. Nehéz megmagyarázni, érzi ő is, szégyelli is, de annyira még nem nagy jellem, hogy nyilvánosan beismerje, de belül fogadkozik, aztán három nap múlva úgy játszik, ahogy, a 118.percben a gólöröme nekem azt mondja: ugye, ez így jó volt, ugye, elhiszitek, hogy igazából ez vagyok én? Erre gondoltam a három napos jellemfejlődéssel.
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
A Fast Company magazin nem is olyan régen összeállította a gazdasági élet legkreatívabb szereplőinek százas rangsorát. Annak láttán sokan felszisszentek, mivel reklámszakember alig akadt közöttük. Talán épp ezért készítettek most egy új listát, amelyben kifejezetten a reklám-…..
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
nmmmmm 2009.04.23 14:07:16
Magyar zászlós, Hajrá, Magyarok! feliratos címlapképpel díszített vezető anyagban csatlakozott felhívásunkhoz az egyik fontos szlovák jégkorongportál, a hokej.sk. Kezdeményezésünkről beszámolt a SITA, a szlovák nemzeti hírügynökség, ennek eredményeként majd tucatnyi lapba…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
Képviselő Funky Ki ez a férfi? 2009.02.27 12:29:00
A teljes gazdasági összeomlást még csak túlélnénk valahogy, de Csodálatos Gyurcsány Ferenc helyett miért kell egy ilyen senkiházi szemüvegest ránk sózni??? Egyáltalán ki ez a férfi???..