Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jordán negatív

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kihagyja a reggelit csökken a teljesítmény, a koncentrálóképesség, nő az esély az elhízásra és különböző betegségek kialakulására. De milyen a jó reggeli és mi az, amit inkább ne együnk reggel?..
jordán negatív 2021.05.05 11:28:07
@Minden Jobbikos Büdös Zsidó Cigány: Teljesen ártalmatlannak tűnik. Miért nem csinálod te is ezt? Miért mással foglalkozol? Éld a saját életed, itt is elpazaroltál rá jó sok időt.
Művésznevei (aliases): Trisha Brill, Triska, Tricia, Margo Cova, Mariana, Trish, Irma Nemzetisége (nationality): magyar (Hungarian) Képek száma (number of pics): 15..
jordán negatív 2021.02.03 18:34:18
Művésznevei (aliases): Trisha Brill, Triska, Tricia, Margo Cova, Mariana, Trish, Irma Nemzetisége (nationality): magyar (Hungarian) Képek száma (number of pics): 16 ..
jordán negatív 2021.02.03 18:33:25
Művésznevei (aliases): Vanda Lust, Vanda, Vanda Azur, Barbara, Vanda Mills, Vander Nemzetisége (nationality): magyar (Hungarian) Képek száma (number of pics): 16..
 ..
jordán negatív 2015.02.25 21:18:23
@doggfather: nem gond, van aki a fiúkat szereti. ;)
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Budapest, Oktogon, tömeg. Idős, hajlott nénike érkezik a zebrához és készül átkelni a rövid ideig nyitva tartó zöldön. Lassú, mert jobb kezében elől botja, bal kezével pedig maga mögött húzza gurulós szatyrát. Benne krumpli, savanyúság, alma, ingyenes újság, szemüveg,…..
jordán negatív 2011.04.10 02:53:27
Külön blogbejegyzésben emlékezik meg az Economist Deutsch Tamás roppant szórakoztató twitteres pályafutásáról, aminek kapcsán gyorstalpaló nyelvleckét is kapnak az olvasók a magyar nyelv csodálatos káromkodáskincséből.A mikroblogon Dajcstomi néven publikáló, 1320 követővel…..
jordán negatív 2011.04.05 09:24:52
Négy évvel a Stuck Progress To Moon után most márciusban megjelenik a Subscribe harmadik nagylemeze, a Bookmarks. Viszonylag kevés információ szivárgott eddig ki az albumról, annyi biztos, hogy március 14-től digitálisan már elérhető lesz, de a fizikai megjelenés még titkos. A Books…..
jordán negatív 2011.03.09 16:44:03
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
 Magyarországon közel 800 ezer rokkantnyugdíjas él (akik fele korhatár alatti ellátott), miközben a feleakkora Szlovákiában csak 70 ezer. Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság által közzétett statisztikák szerint a korhatár alatti rokkantsági nyugdíjasok…..
A fotómegosztókat böngészve ráakadtam Réka Budapestről szóló képeire és annyira megtetszettek, hogy megkértem, írjon egy pár sort arról, hogy miért fontos neki Budapest. Át is adom a szót Rékának: 2005 óta kedvenc fotótémám Budapest, amely naponta ezer arcát mutatja:…..
jordán negatív 2010.04.11 18:25:17
Dezsőmail Subject: Két Kivi 2010.04.08 12:12:00
From: Pipacs Lakópark Date: 2010/03/29 Subject: Kertépítés önerőből To: Hegedűs Dezső   Tisztelt Tulajdonostársunk!   Rendes évi közgyűlésünkön - melyen az Ön részvételére is számítottunk - a lakóközösség egyhangúan megszavazta Hirsch Dávid (B/211)…..
Az dél-afganisztáni Marjah tartományban állomásozó amerikai katonák furcsa módját választották a tálibok elűzésének a környékről. Óriási hangerővel játszanak nekik rockot és metált az autóikról, ami állítólag még kilométerekkel távolabb is zavaróan hallatszik. A…..
jordán negatív 2010.04.08 15:17:20
Alighanem a tavalyi év gerilláját köszönhetik az AC Milan férfiszurkolói a JWT Italy-nek. Az ötlet magva, hogy barátnők, egyetemi tanárok, újságírók arra veszik rá az AC Milan szurkolóit, hogy menjenek el egy komolyzenei koncertre a Mahler Auditoriumba október…..
Laza kis nóta következik, kemény feldolgozásokkal. A Led Zeppelin-től az Out On The Tiles.   A dal 1970-ben jelent meg a Led Zeppelin III-on. Tipikus Zeppelin nóta, a keményebb fajtából, talán épp ezért csak heavy metál zenekarokat ihletett meg, mint ahogy azt később látni…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Kiefer Sutherland, a 24 című sorozat kőkemény főszereplőjét, a világot eddig legalább hétszer megmentő Jack Bauert megszemélyesítő színészről azt hittük, hogy legalább annyira racionális és kemény faszi, mint sorozatbeli alteregója, bár a sorozatos ittas vezetések és/vagy…..
jordán negatív 2010.01.28 14:58:14
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..
Kissé érthetetlen, hogy mi mindenből képesek botrányt faragni az USA-ban: legutóbb például abból, hogy egy szépségkirálynő-választás egyik esélyese elmondta a véleményét élő adásban. Mielőtt még bárki homofóbiával vádolna, ünnepélyesen kijelentem, hogy semmilyen szinten…..
jordán negatív 2009.04.21 13:49:30
@KopaszMercis: "ezert fogyik a magyar!? pedig nekem aszontak a jurcsánt tehet róla! "

?! Te az agyad miatt ne csinalj gyereket. :)
A világ másik felén lelőtték Rózsa-Flores forradalmár-szabdaságharcos-terrorista-írót (a nem kívánt rész törlendő), és azért erről egy rövid bekezdésben a Comment:comnak is meg kell emlékeznie. Mert Eduardo Rózsa-Flores feltűnt a kisváros című legendás sorozatban,…..
jordán negatív 2009.04.17 20:22:08