Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baller

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magánvélemény Mellesleg 2007.02.03 22:56:20
Mellesleg mi a fasznak az a kurva kordon???Műveleti terület. Mit művelnek ott? Lófaszt. A főnöknek nem tettszik, hogy amikor bemegy a parlamentbe "dolgozni" hallja a hőzöngő népet. Kinek tettszene, ha állandóan azt hallaná, hogy egy balfasz és takaródjon? Senkinek. Csak hát…..
Magánvélemény Gyermeki játékok 2007.02.03 22:33:00
Megy a játék a Kossuth téren. Csiki-csuki. Kikergetem a népet, visszamegy a nép. Aztán megen kergetetk, megen vissza. Kis edzés. Bizonyára az ősszel mindkét oldal számára kiderült a felkészületlenség.Úgyhogy valszeg ez a bemelegítés a tavaszra. Mert azt mondják, tavasszal nagy…..
Magánvélemény Bólogató majmok 2006.11.29 11:00:00
Pénzbüntetéssel sújtják azokat az MSZP-s képviselőket, akik a párt véleményével szemben szavaztak az ellenzék által benyújtott nyugdíj törvény módosítási javaslat kapcsán. Hát ez röhej. Inkább kapjanak jutalmat, hogy végre valaki gondolkodik. A pártok megtiltják a…..
Szal a héten láttam a fenti címmel rendelkező új magyar műalkotást. Hogy miért csak most? Hát mert csak. Mert barátnőm most szánt rá engem, hogy végre menjünk el. Engem is érdekelt, meg különben is elhatároztam hogy magyar filmet csak akkor töltök le, ha előtte megnéztem…..
comment:com Térdig az életszagban 2006.04.07 00:45:00
Nincs is annál aggasztóbb tünet, mint amikor valaki modern Balzacnak képzelve magát, életművét egyszerűen csak az Élet hű tükrének tekinti, miközben a fél ország rajta röhög. Mondjuk Horváth Ádám, amikor meghívott vendég volt A Nagy vita tévézésről szóló…..