Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delinquent

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Az Orbán bukás receptje 2012.12.14 06:29:19
Itthon egymásba érnek a diáktüntetések, a Fidesz kárderosztálya olyan zilált, mint pitypang mező tornádó idején, a gyengébb idegzetű igazhitűek ordítva verik az asztalt, van középiskola az országban, ahol szerintük már csak a Jóisten és az ima segíthet, és a hangulaton…..
Delinquent 2012.12.14 10:05:39
"...ne tanuljatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté a másolás fogalmát az ő igen nagy kegyelmében..." Kedves gyülekezet, világ keresztényei, kereszténydemokratái, fele és egész barátaim, Fidesz-KDNP kettős tagok és Pálffy Pista! Szomorú nap ez az én…..
Delinquent 2012.12.08 15:10:52
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Aki Semjent bantja az Jezust bantja.
Úgy néz ki, a választási rendszerrel kapcsolatos megnyilatkozás nem Kósa Lajos erőssége. Tavaly Kálmán Olga izzasztotta meg a Fidesz ügyvezető alelnökét, idén segítségre sem volt szüksége: egyedül is összehozta ostobaságait. Míg tavaly a Kubatov-lista, idén az új…..
Tegnap az ELTE ÁJK-n tartották a Kósa-Karácsony vitát a választási rendszerről és regisztrációról. Sok vitán, kerekasztal-beszélgetésen részt vettünk már, de ilyet még nem láttunk. Karácsony Gergelynek gyakorlatilag nem kellett semmit tennie, hogy igaza legyen, Kósa Lajos…..
Tiszta Beszéd Arcpirító közöny 2012.09.26 09:00:00
Az összes jelentős magyarországi médiafelület és mérvadó közéleti szereplő brutális közönnyel vette tudomásul, sőt keserves hallgatásával támogatta is a romániai szenátus keddi döntését, miszerint érdemi vita nélkül utasította el a még 2005-ben benyújtott -…..
Delinquent 2012.09.26 15:28:44
@magyar seggbe, magyar lófaszt!: en inkabb ugy latom hogy a magyar kormany dugdossa oda a faszat de ez az erdelyi magyarokat nem kulonoskeppen erdekli.
Delinquent 2012.09.26 16:04:53
@magyar seggbe, magyar lófaszt!: Ugy ertettem hogy a fidesz nem eppen rmdsz-barat part, megis az rmdsz a legnepszerubb magyar part erdelyben.

Egyebkent meg azt mondod hogy az osszes erdelyi magyar orban faszat szopja, meg azt is mondtad hogy ugy altalanossagban a magyarok mindenkit uldoznenek, ha megtehetnek, vagyis kemenyen altalanositasz. Ennek fenyeben te miben kulonbozol Frizuravarjutol, aki boszen zsidozik? Nem lehet hogy ti haverok vagytok?
Delinquent 2012.09.26 16:33:39
@magyar seggbe, magyar lófaszt!: nem ertem akkor sem mi a kulonbseg koztetek. Amig te anelkul orban faszanak a szopojanak titulalod az osszes szekelyt hogy egyenkent megkerdezted volna oket hogy valoban azok-e, ugyanugy altalanosit a Varju is mikor zsidozik. Biztos van olyan szekely aki nem, sot nagyobb reszuk biztos visszautasitana ezt. De ahelyett hogy ezt vegig gondolnad, inkabb az osszeset leorbanberencezed, pont ezt teszi Varju is. Mindketto ubergaz, raadasul blokkolja az ertelmes diskurzust.
Nívó Ki futtatja a KDNP-t? 2012.09.18 14:51:36
Kicsit bulvárosan hangozhat a cím, de tényleg nincs ötletem arra, hogy vajon mit keres ez a pártocska a magyar parlamentben. Eleve, ez a párt szinte nem is létezik: rendszeresen a Fidesz viszi be őket az országgyűlésbe, ha egyedül kellene indulnia, gyorsan a történelem…..
Delinquent 2012.09.18 18:15:16
Vastagbőr Ordas nagy hazugság 2012.09.07 08:31:00
Tényleg nem értem ... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők…..
Megkezdte a jótékonyságot a pénzemből Schmitt Pál bukott köztársasági elnök. A hangsúlyt nem a "pénzemből" szóra helyezem, hiszen Göncz Árpádtól Kövér Lászlóig minden államfő az én pénzemből (meg a többi állampolgáréból) jótékonykodott. A gond Schmitt Pállal…..
Édes Istenem, köszönöm!Annyi csodálatos Heti Válasz publicisztika, gazdasági fórumon tartott emlékezetes felszólalás után (simplicity, agysebészet, a siker láthatatlan) végre úgy látszik kezd beindulni Gyuri nemzetközi felemelkedése is. Most már a jó isten sem menti meg attól,…..
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
Bármilyen megtévesztő is a cím, nem transzformálódtunk át utazási magazinná. 2012. január 1-jétől tilos a bikaviadal Spanyolország észak-keleti részén, vagyis Katalóniában győzött az emberség és a józan ész!A baszkok és a többi Ibériai-félszigeten élő…..
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..
Delinquent 2011.09.16 10:42:15
@Nemzeti nagy nulla: Miert orditasz? hulye vagy? Hany eves vagy?

Kar hogy egyesek Gyurcsanyt probaljak beallitani a baloldal egyetlen potencialis megmentojenek. Sajnos amig o a szinen van addig nehezen fog kialakulni egy normalis baloldal. Azt meg Greczi ur sem gondolhatja komolyan hogy ezt az utat kell jarni? Ha most visszavonulna talan 2014re kialakulna valami.
  Nevét nem kiemelkedő szakmai tevékenysége emelte közismertté, hanem az a sajátos Fidesz-kritika, amely szimbolikus élelmiszerek szimbolikus iratokra történő szimbolikus kenegetésében teljesedett ki. Több mint egy éve kaszinótojásos bevonattal illette az APEH székházában a…..
Az ember a gazdaság szféráihoz közel, sőt, talán mondhatom úgy is: abban dolgozik. Ez a szerző, vagyis én. Az ember azt gondolja, így a 40 táján, hogy már látott sok mindent, de mégis, a politika és a "nép" kapcsolata nem olyan mint a tenger, vagyis hogy tudjuk mi az, de a…..
Delinquent 2011.08.19 17:42:07
@Delinquent: megeroszakolni=megeroszakoljak
Delinquent 2011.08.19 17:51:18
@Vezérigazgató elvtárs: csak a tarsadalmi feszultseget gerjeszted, igy nem jutunk elorebb. arra nem gondolsz hogy ebben magyarok is erintettek. radikalisnak a legkonnyebb lenni, mert nem kell komplex jovokepben gondolkodni.
ProgBlog Az esküszegő 2011.04.18 18:29:00
„Én, Orbán Viktor esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Az alkotmányt a többi jogszabállyal együtt megtartom és megtartatom. A tudomásomra jutott titkot megőrzöm. A miniszterelnöki tisztségemből eredő feladataimat a Magyar…..
Delinquent 2011.04.18 22:50:57
@milyen szép a Vértes, ó: en meg nem mertem leszedetni. vagy most hogy uj alkotmany van mar szabad?
Delinquent 2011.04.18 23:20:42
@Charlie Chan: Es szerinted a multik kire fogjak atharitani az extra adot? Csondben lenyelik? Naivsag azt gondolni hogy vegso soron nem te fogod kifizetni...
Mi a megoldás? Befektetés és tőke kell. Ahhoz meg vagy tíz év lakossági takarékoskodás és puritán életmód, vagy újabb idecsábított multik, vagy nagy állami projektek és további eladósodás. Más út nincs. A KSH tegnap kiadott korrigált statisztikái még az előző napi,…..
A Fidesznek az új alaptörvényhez nem egy statisztikailag sem reprezentatív, módszertanilag sem megbízható felmérésszerűségre van szüksége, hanem valós politikai konszenzusra. (Fotó: fidesz.hu) Ma kezdi meg az Országgyűlés az új alkotmány részletes vitáját, a miniszterelnök…..
Clandestino Puna 2011.02.18 01:46:00
Amikor Patagóniában két pulóver, esőkabát és széldzseki volt rajtam, és még úgy is fáztam, azzal nyugtattam magam, hogy majd két hét múlva, az Atacama-sivatagban vissza fogom sírni a hideget. Nem lett igazam, éjszaka a sivatagban is nagyon hideg volt, a bolíviai felföldön meg…..
Delinquent 2011.02.18 12:58:21
@Catgirl:
Szerintem mindenki kicsit maskepp reagal a hegyibetegsegre, nekem Cuzcoban voltak eloszor gondjaim a levegovetellel, de aztan megszoktam, viszont a salt flatsnel a masodik ejszaka (talan 4700m korul) senki nem tudott rendesen aludni, en pl parszor arra ebredtem hogy alig kapok levegot.
Ja es nem mindenki vagja mi a kulonbseg a lama, vicuna es az alpaka kozott :)

Egyebkent Uyuni a sostoval, lagunaval, gejzirrel egyutt a legszurrealisabb hely ahol eletemben voltam!
biztonságos? Nem a tiéd 2010.12.10 12:18:00
Kedves olvasó. Remélem nem hiszed azt, hogy neked Magyarországon bármilyen megtakarításod, vagy félretett pénzed lehet? Ha eddig így gondoltad, akkor jól figyelj, mert csak egyszer magyarázom el.Az a pénz nem a tiéd. Amikor jövedelemre teszel szert, például megkapod a havi fizetésed…..
Lassan, de biztosan kezdjük mindenben utolérni a nagy tévés nemzeteket, szinte minden premiersorozat látható valamelyik magyar nyelvű csatornán, a szinkronszínészeknek tán soha nem volt olyan jó dolga, mint mostanában, és elkezdődött a sorozatok netes térhódítása is. Az AXN már…..
Delinquent 2010.10.12 13:43:19