Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bekestobbsegg

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A pasi idősebb, társasági lény, megtalálta helyét a világban, melyben magabiztosan is mozog, még vitorlázni is szeret. Ám a barátnője mindennek az ellenkezője, aki most azon tépelődik, hogy a sok különbség fog-e majd később véget vetni ennek a kapcsolatnak.              …..
„Tudom, hogy a gyerekvállalás sok szempontból nem egyszerű, de a terhek zöme főleg a nőre hárul, akkor miért vonakodnak?” - Levélírónk magánfelmérése szerint a férfiak mostanában ódzkodnak a szaporodástól, az indokaik pedig olykor elég hajmeresztőek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
bekestobbsegg 2022.01.09 10:36:33
@Tahmaris: Lehet, hogy közben a család szépsége is ott volt a fejében, de suta módon érvelni akart, hogy miért is ne vállaljon valaki gyereket, hiszen annyi mindennel segítik már a dolgot.
1932. szeptember 20-án a Pesti Napló fotóriportjában számolt be egy tragikus rablógyilkosságról. A pesthidegkúti Malomcsárda üzemeltetőjének feleségét, Jandák Józsefnét hideg kegyetlenséggel, fényes nappal lőtte fejbe egy 30 év körüli idegen. Körülbelül 100 pengőt sikerült zsákmányolnia az…..
bekestobbsegg 2021.11.25 16:33:50
@Macropus Rufus: Az a ház lenne a Zsiráf telephellyel szemben?
Sokszínű baloldali fiatalok, gyenge utánpótlás             Az első, ami mindjárt eszembe jut, hogy túlságosan sokszínűek a baloldali fiatalok.  A baloldali vagy Orbánellenes fiatalok túlságosan különböző identitásúak. Lehetsz baloldali fiatal azért, mert szereted Greta Thunberget, lehetsz baloldali…..
bekestobbsegg 2021.09.13 23:20:06
Az újságírók egy jelentős csordája sportot űz abból, hogy kocsmának nézi a Parlamentet. Aztán ha valaki ezt az arcukba pörköli, picsognak, mint óvodás a csúszda mellett...
bekestobbsegg 2021.09.02 17:34:38
@aeidennis: LOL, jó étvágyat ahhoz a lakomához, amit a saját táladdal művelsz!
A cím nyilvánvalóan fikció. Nincs épeszű politikus, aki nyertes helyzetből –márpedig minden ellenzéki híreszteléssel szemben a Fidesz abban van – kiengedné a kezéből a győzelmet. Nyilván a jelenlegi kormánypárt is mindent meg fog tenni, hogy a soron következő parlamenti választást is megnyerje. Az…..
bekestobbsegg 2021.01.25 13:53:22
@kvadrillio: LOL. Szerinted elfogadható alapítványok megszüntetése, de a belpolitikát befolyásolni szándékozó NGO-k átláthatóságának kikövetelése (Norvégiából érkező Soros pénzek) Brüsszelig/USA-ig érő diktatorikus ügy. Érdekes.
Az elmúlt hetekben szinte közéleti vezértémává vált az eredetileg az Apor Vilmos térre tervezett Makovecz-templom kérdése, megépüljön-e vagy sem? Makovecz Imre egykori tanítványaként, gyakorló építészként azt gondolom, ez a jelenség önmagában örvendetes fejlemény, hiszen rámutat az építészetben…..
Helyes fekvőpozíció esetén a gerincoszlop tehermentesítve pihen, ami a porckorongok anyagcseréjét is kedvezően befolyásolja. Olyannyira, hogy a helyes álló testtartáshoz képest a helyes fekvő helyzetben a gerincre nehezedő nyomás negyedére csökken! Ám minderre csak az ergonómiailag megfelelő…..
bekestobbsegg 2020.12.18 20:46:00
@bekestobbsegg: nem szóltam, megvan, de az illusztráció nem lenne rossz.
  Az ingatlanárak meredek emelkedése előtti években, egy kollégámmal kockára tettük a családunk tartalékait, általunk jó befektetésnek ítélt lakások vásárlásába fogtunk. Nem kell itt őrült összegekre gondolni, egy 25-30-nm-es lakást, négy-öt millió forintért meg lehetett vásárolni. A koncepció a…..
bekestobbsegg 2019.09.08 21:51:03
@mariska16: Pedig tényleg vannak benne konkrétumok; figyelni arra, ami a vevőnek fontos, takarítás, jó képek stb.
Magyarország továbbra is keresztbe fekszik szinte minden olyan kezdeményezés előtt, melyek az EU távlati céljait szolgálnák. Különösen a klímaváltozás elleni harc és a menekültkérdés megoldása számítanak elvetendő témáknak a magyar diplomácia gyakorlatában, melyhez általában a V4-ek közül sikerül…..
bekestobbsegg 2019.06.24 10:57:57
Szerintem nagyon sokan emlékszünk a régi házi szódás szifonokra. Nekünk halványzöld volt, amibe csak nagyon koncentráltan és határozott mozdulatokkal lehetett beletekerni a kis patront, hogy abból ne szökjön ki a CO2 idő előtt. A patronra aztán ráfagyott a kezem, az első szóda…..
Szerző: Lukácsi Kriszti Mint oly sok ember, én is megnéztem a Csernobili robbanásról szóló mini sorozatot. Előjöttek az emlékek, bár még gyerek voltam, de azért van néhány. Emlékszem például, azon a nyáron nem ettünk salátát, mert azt mondták, az a legveszélyesebb zöldség...
"2019 első negyedévében már tisztán látszik, hogy Budapest újra harcban áll, mégpedig a patkányokkal. A VietCongot megszégyenítő földalatti bázissal rendelkező rágcsálók támadása elérte gyakorlatilag a főváros összes kerületét. A védősereg vezetője, Tarlós István…..
"Magyarország diplomáciai ámokfutásának eszközeivé váltunk" – nyilatkozta egy uniós diplomata, miután Magyarország nem volt hajlandó megszavazni a közös uniós álláspontot a bevándorlás kérdéséről az Arab Ligával tartandó hétfői tárgyalásra. Csak azok számára meglepő, hogy Orbán Viktor kormánya…..
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
bekestobbsegg 2018.04.10 21:42:32
Barna hajú lányok Eliana 2018.03.12 04:44:00
El szeretném oszlatni a NASA honlapján többször is megemlített és örvendetes hírnek felragadott rekord hatásfokú napelem mítoszát és tisztázni az általánosság elvárását. Több mint 3 éve kísérletezik a NASA és a noachisi Martian Intézet a napenergia elektromos árammá alakításának nagyobb…..
Egy külföldről visszatelepült olvasónk fordult hozzánk levélben, hogy saját horrorisztikus történetének megosztásával járuljon hozzá, hogy mások ne kerüljenek hasonló helyzetbe. Mivel félt, hogy esetleg további kellemetlenségek is érhetik, neve elhallgatását kérte. A szövegben előkerülő név tehát…..
Nincs mit tenni, a mai világ egy jó nagy faluvá változott, ami megtörténik Debrecenben, annak órákon belül már Torontóban is híre megy. Feltéve, hogy kellően érdekes a dolog. Az viszont biztos, hogy a YouTube ma az egyik legfontosabb média, azon belül is egy svéd születésű fiatal szinte…..
bekestobbsegg 2018.02.27 21:09:36
Igazából nem tudom, erről miért nem írtam, mert már kb. a terhességem óta kísér engem folyamatosan a jelenség, bosszankodtam, legyintgettem, elkerültem, ahol tudtam az igazi unatkozó anyukákat. De van az a szint, amikor már egyszerűen nem tudod elkerülni, mert megtalál a nullából és felbassza az…..
bekestobbsegg 2018.02.14 12:46:02
Összefutottam a héten egy régi haverom feleségével. Megálltunk kicsit beszélgetni. Persze hamar a politikára terelődött a beszélgetés. Felháborodva mesélt nekem. „Minden nap reggel 7-től dolgozom délután 3-ig. Utána rohanok az oviba a kicsiért, aztán a suliba a nagyobbik gyerekért. A teljes havi…..
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
bekestobbsegg 2018.01.21 10:36:32
@sixx: "először kampányolt élő adásban kormányszlogennel" - Mi is volt akkor ez pontosan? Referencia a Fideszhez? Más pártok álláspontja?
Köszönöm!
A 2017-es és elég sűrűre sikeredett a magyar modellek számára. A legtöbb címlapot pedig ahogyan néztem, idén Palvin Barbara kapta. Annyit szerepelt magazinokban, és celebritásokkal együtt újságokban, hogy a portugál GQ  magazin az év női modelljének választotta. Ez pedig nem kis elismerés. De nem…..
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..