Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malenkij robot

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy használt a rendőrségi hírzárlat Stohl András ügyében, mivel a bulvárlapoknak kezd elfogyni a muníciójuk. A Bors egy tavaly őszi kínosnak nevezett videófelvételen rugózik, a Blikk viszont tuti megbízható belsős infókra hivatkozva állítja, hogy az RTL Klubnál…..
A munka közepén lelépő és soha többet nem jelentkező szakikkal már biztos mindenki találkozott, na meg ott vannak a hibajavításra csak hosszas könyörgés árán visszatérők is, olvasónk viszont a link parasztság egy egész különleges típusát fedezte fel. A Magyar Telekom…..
Zoltán családja elhunyt édesanyja után több banki kölcsönt is örökölt. A bankok tolerálták a helyzetet és egy kivételével mind elengedték a felgyűlt kamatokat, valamint többségében a részletfizetést is engedélyezték a gyászoló hozzátartozóknak. Kivéve az Allianzt, aki…..
malenkij robot 2010.05.15 00:37:42
@yippyupp:
Nem ez nem hétvégi,ez a jövőhét csütörtöki?de lehet ,hogy kedd,nem tudom. Valami majd lesz
És akkor nagyon finom voltam. Nem szeretem, ha a piaca csökkenésébe belemagyarázzuk, hogy de így nő a legális használat. Az indexen olvastam és kicsit őrjöngtem magamban. persze szépen hangcik, de had emlékeztessek mindenkit:     "Csak annak a statisztikának…..
malenkij robot 2010.05.12 17:57:00
@Meister:
Talán, mert sz@rt se érnek csak azt hitetik el egyes emberekkel, hogy ilyen mizériától védett a kis rendszere.
Ami meg ér valamit sokba kerül.
A Homár sem értette, hogyan lehet legálisan pénzt szedni egy soha meg nem rendelt szolgáltatás után. Az Ingatlandepo.com zsarolós szolgáltatása Krisztina szerint a Versenyhivatal véleményel szemben több pontot jogszabályba ütközik: Olvastam az indexen az ingatlandepo.com jogtalan…..
Péter saját kárán tanulta meg, hogy kötőjeles domaineken nem regisztrálunk. Az igen jól hangzó nevű www.top-of-software.de oldalról próbált meg letölteni egy ingyenes Openoffice-t, így nyilván fel sem tűnt, hogy minek ehhez regisztráció, illetve, hogy az pénzbe is kerül: A…..
Fantasztikus tréninget jelent az ember idegrendszerének, ha problémája támad bármelyik magyar mamutszervezettel, legyen az önkormányzat, közszolgáltató vagy óriáscég. Az OTP-re mindig lehet számítani, ha ügyfélkínzásra terelődik a szó. Ismerkedjenek meg Adival, akivel…..
GP a múltkori biztonsági kamerás poszt kapcsán érdeklődött fenyegetőzött rendőrségi feljelentéssel a Hervisnél. Szíves tájékoztatására küldték az itt látható képeket, illetve az alábbi magyarázatot: Tisztelt GP! Kérdésére, illetve a blogon szereplő beírásra ezúton…..
Nándi szerint aggasztó szintre csökkenhetett a civilizáció tudatszintje, hiszen a Bosch hűtőgépekhez már debil rajzos útmutatót adnak: 2010-et írunk, midőn barátnőm több hónapos kiválasztási szertartásának hála megérkezett új hűtőgépünk. Már az első percekben mosolyt…..
malenkij robot 2010.04.23 16:31:19
@atpijkamo:
Te semmiképpen se.
Itt az ára és a szintje, a ki-mit-tud jellegű oktatási anyag bevezetésében.
Egyébként ezek a beírások egymás segítségén kéne alapulnia nem pedig a beküldő segítése helyett !!!!!!!!!!!
malenkij robot 2010.04.23 16:37:57
@atpijkamo:
Látod már válaszoltam neked/"Te semmiképpen se."/
Szóval a hazai gondolkodást ne feszegessük tovább.
A szervizhelyzet fokozódik. Az Asus-szerviz munkatársainak a jelek szerint tényleg problémáik vannak ügyfeleik cinikus hangvételével. "A monogramok mögött emberek állnak, nem érzéketlen gépek." Tessenek már visszavenni az arcokból, vagy elkallódik a számítógépük…..
A Homár Proustja jól ráfaragott, ezúttal nem süteménnyel, hanem füstölt sprotnival. István gyerekkori emlékeket keresett a valóban sorsfordítóan finom szardíniafélében, de helyette riasztó halfejmasszát kapott. Őszinte sajnálatunk, a Homár életében ezres nagyságrendben evett…..
Sándor szomorúan tapasztalta, hogy az LG márkaszervizeiben addig frissítgetik elromlott telefonja szoftverét, amíg be nem telt a garanciális lap. Cserélni viszont nem cserélik, pedig a 3. sikertelen javítás után ez kellene hogy legyen a következő lépésük: Segítségüket szeretném…..
Hát ilyet még nem hallottuk, de erről még álmodni sem mertünk volna: naív ügyfél hiába kapta meg új telefonszámát a UPC-től, később a számot kiadták másnak, így a több ezer névjegykártya mehetett a kukába. Ráadásnak most még a netet is kikapcsolták, csak hogy jól…..
A backdoor kommunikációs üzenetek középtávoli rokona az a lifthasználati szabályzat, amit egy - egyelőre sajnos meg nem nevezett - multicég egyik irodaházában terjed a dolgozók között. Minden együttérzésünk a dolgozóké, aki ismer hasonló népművészeti alkotást, küldje el…..
Finom sztori: a mobilcég május végén pont tízszeresére emelte a fix előfizetési díj nélküli Internet Start szolgáltatás tarifáit. Ez az az eredetileg wapolásra kitalált "alap internet", amit a legtöbb, erre képes vodafonos mobilról automatikusan, esetleg a START szó…..
malenkij robot 2009.08.06 00:38:40
@hagyma: "azer ezt kirpobalnam
holnaptol 40 szazalekkal kevesebbet fiztek az aramaert
es feladnam 2 orszagos lapban
lehetoleg aprhirdetesben"
Nem.De talán kipróbálnád, hogy emelés előtt tájékoztassanak.
Pompás mikrotörténet következik itt, mélyebb következtetés nem vonható le belőle, nem érint tömegeket, durva átverés sincs benne, gonosz monopólium még kevésbé, viszont megismerhetünk egy olyan tudatos fogyasztót, amilyenek még mi sem vagyunk. Henci az az ember, aki az utcán…..