Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpG

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt időszakban több vörösbor fajtát is teszteltünk, úgy gondoltuk, hogy a merlot sem maradhat ki ebből a sorból. Ráadásul Magyarországon a hatodik legelterjedtebb szőlőfajta, kíváncsiak voltunk, hogy milyen kínálatot találunk a boltok polcain. 13 magyar pincészet borait vakteszteltük!..
SpG 2020.10.21 21:02:21
Szinte az összes magyar borvidéken termesztik a sauvignon blanc szőlőt. Az 1980-as években minősítették államilag és gyorsan elterjedt hazánkban, köszönhetően egyedi zamatának és összetett, különleges illatának. Spárga, kecskesajt, halak és szárnyasok mellé ajánlják. Vakteszteltük az országos…..
SpG 2020.08.19 17:02:05
Plan9 Php programozo kerestetik 2019.05.14 19:22:19
Sziasztok, sajnos csak bonyolodik az oldal error logja amihez mar nem artana egy megbizhato ember aki jartas a php irasban.   Ha tudtok valakit akit erdekel egy ilyen problema megoldasa akkor a mail cimre irjatok.   Koszonjuk,   Udv: plan9staff        ..
Plan9 Mi a baj az oldallal. 2013.06.01 13:24:43
Sziasztok! A szolgáltató áthelyezi a fórumot egy másik szerverre. Ezért a mai napon azt fogjátok tapasztalni, hogy nem teljesen elérhető az oldal. Folyamatosan mennek át a fájlok. Állításuk szerint maximum 24 órát vesz igénybe a művelet. Utána teljesen visszatér az…..
Japánra gondolva sokaknak jutnak eszébe a buddhista templomok vagy a jellegzetes japán kapuk, a torik. Ezek mind a vallási élethez köthetőek hagyományosan. Ha azonban alaposabban szemügyre vesszük a a japánok és a vallás viszonyát, kiderül, a népesség nagy része a fogalmaink szerint ateista, hiszen…..
SpG 2018.07.07 21:06:32
Gretta A világ 10 legszebb hegye 2018.01.12 12:12:09
Minden hegy a maga nemében szemet gyönyörködtető - ezek az égigérő csodák viszont a Föld legszebb pontjain állnak, olyan panorámában, melyekről még álmodozni is fantasztikus! Következzenek a világ legszebb hegyei - a teljesség igénye nélkül. © Lonely Planet Fudzsi, Japán A japánok szent helye…..
SpG 2018.01.13 22:56:01
  Szombat délután 14.00 órakor a thai rendőrség házkutatást tartott és letartóztatta az Erawan szentélyben történt robbantás feltételezett tettesét. A 28 éves férfinak török útlevele volt, egy meglehetősen külvárosi kerületben lakott, Bangkok tartomány határán lévő…..
Üdv Mindenkinek! Ne ijedjen meg senki a kapott IPS Drive Error hibaüzenettől. Az oldalon karbantartás folyik, türelmeteket kérjük. Már dolgozunk a problémán.   V-Witch..
SpG 2015.02.09 19:56:53
A Konföderációs Kupában a Dél-Afrika - Új-Zéland meccs jön (m1, 20:05), a filmkínálatban pedig főleg emberi drámákat találunk néhol romantikus beütéssel. Ilyen az '50-es évek Írországában játszódó Baráti kör (Filmmúzeum, 21:30), melyben három kisvárosi lány ismerkedik…..
Arcátlan csalásra készül a keddi BL-elődöntőn José Mourinho. A portugál, miután ostoba módon a párharc első meccsén kiállíttatta magát, ma este nem ülhet ott a Camp Nou kispadján. Sőt, az UEFA szabályainak értelmében semmilyen módon nem is kommunikálhat a kispadon ülő…..
Érthető módon mélyen érintette a mórahalmi tornacsarnok vezetőjét, hogy olyan jól szórakoztunk a plexivel védett vakírásos táblájukon. Íme itt a reakció, amit szokás szerint csobítatlanul közlünk: A mai nap folyamán az Önök internetes oldalára egy olyan cikk (foto) került…..
A HÉV-en szoktam találkozni ilyen láncfűrészt áruló fiatalokkal, sőt egyszer még egy hosszas alkunak és boldognak tűnő adásvételnek is szemtanúja voltam. Arról már mi is hallottunk, hogy ezek nem éppen kóser cuccok, de hogy még apróhirdetésben is ezeket árulják, arról…..
Hűséges olvasónk, lackó Eszterbauer-borokat kóstolt, és élményeit posztba rendezte, amit mi köszönettel közre adunk. Egyre inkább úgy tűnik, valami történik Szekszárdon. Valami 21. századi villányi csoda. Mert egyre inkább felfedezzük Szekszárdot. Részemről legalábbis…..
Louisville- i Krónika Madarak 2009.01.11 11:45:00
Néhány napja a hidegre való tekintettel etetőket tettünk ki a ház körüli fákra. Napokig csend volt, nem jött egyetlen szárnyas sem. Aztán elvétve egy- két cinege. Már gondoltam is, felesleges felhajtás volt az etetők szerelése, viszont ma reggelre iszonyatos invázió kezdődött.…..
    Úgy tűnik, a gázvita még egy ideig nem oldódik meg. Most éppen azért van "gáz", mert Ukrajna csövei annyira üresek, hogy a szállítás nem tud elindulni. Európában sokan fáznak, és hát nálunk is napok kérdése, hogy fűtés nélkül maradjunk.Nagy…..