Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalóz Pepi

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
Kalóz Pepi 2012.03.14 14:01:22
Az a végtelenül szomorú, hogy a poszt írójának tökéletesen igaza van.

@Lizarazu:
Itt ma nem lehetsz magyar, csak magyar.
Vagy az egyik oldalhoz tartozol, vagy a másikhoz.
Az égvilágon senki nem hiszi el, hogy Te csak egyszerűen élni szeretnéd a magad kis életét.
A demokrácia lovasa a miniszterelnök évértékelője kapcsán ismét keményen odaszólt Orbánnak a Facebookon. A kormányfőt az antidemokratikus Vona Gáborhoz hasonlította, és a keresztény egyházakat szinte a kezéből etető, virtigli nacionalistának nevezte, aki a…..
Kalóz Pepi 2012.02.08 10:15:48
@wagem:
Hülye vagy Fiam, leülhetsz!
Orbán Viktor ma délután tizennegyedszer tartja meg évértékelő beszédét. A sokszor csak protokoláris eseménynek ezúttal valódi tétje is van: a miniszterelnöknek egyszerre kéne meggyőznie a sikeresebb jövőről a pár hete még hevesen háborgó piacokat és híveit is.…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Kalóz Pepi 2011.10.14 19:19:41
@rosetti:

Kíváncsi lennék a te helyesírásodra, ha ilyen helyzetben lennél.

más: "annyi gyógyszert szedek, hogy befolyásolják gondolkodás módomat."
Remélem ezek után nem akarjátok bébi szitternek küldeni.
Cukorbeteg, bármikor rosszul lehet. Ha eltudna járni takarítani, akkor biztosan megpróbálta volna.
Persze ha nem egy kistelepülésen él, ahol még a polgármester asszony is saját maga takarít.

Szégyen, hogy itt semmire sincs pénz, leszámítva a képviselő urak tervezett fizetésemelését és a debreceni Kósa stadiont.

Erről ennyit.
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
Kalóz Pepi 2011.10.08 18:33:22
@radikalisviccek:

Ennyi baromságot régen olvastam egy helyen.
Ha neked ez a demokrácia ami most van, akkor kicsit nagyon fogalomzavarban szenvedsz.

Sajnálom Zsolt, de ezeknek kár bármit is írni.
Nem látnak a narancsködtől és aki nem ért velük egyet, ergo megpróbál normálisan gondolkodni, az rögtön bolsi lesz.

További kellemes fröcsögést kíván egy átlag állampolgár, aki nem bolsi, nem komcsi, nem viktor rajongó, de az eszét azért használja.
És csak az eszét, nem a nyelvét!
A tematizálás kulcskérdés a politikában Mielőtt Gyurcsányoznánk egy egészségeset, vagyis beleböffentenénk a magyar média és közbeszéd amúgy is zűrzavaros levegőjébe, vegyük szemügyre Shanto Iyengar és Donald Kinder kísérletét.A két megátalkodott politikai pszichológus eltérő tartalmú szerkesztett…..
 A Fidesz tavaly áprilisi elsöprő választási győzelme óta eltérő intenzitással, de folyamatosan tart a harc az MSzP berkeiben a jelenlegi pártvezetés és Gyurcsány Ferenc között. Az előbbi álláspontja szerint a "gyurcsányizmus" miatt szerezhetett kétharmadot a…..
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
Kalóz Pepi 2011.09.19 13:46:00
@Bruhahahahihihi:

Nem hittem volna, hogy ilyet is tudsz.:)

Ajánlom maradj is meg ennél a színvonalnál mert ordibálással nem sokra mész.
Ha nem megy saját kútfejből, akkor szállítsd az ilyen kommenteket, mindenki jobban jár.:)
 „Forró ősz”, „megszorításokra készül a kormány” „megbukott a  matolcsyzmus” - ilyen és ehhez hasonló lózungok vezették be a sajtóban annak beismerését, hogy milyen tévútra is futott a kormány. A kénytelen fiskális restrikció…..
Kalóz Pepi 2011.09.18 19:00:11
@Hack.Elek:

"két ember közül az egyik nem simán csak sokkal többet, hanem még a fizetéséhez mért arányaiban is többet fizet be SZJA-ként, mint a másik,"

Bocs, gyenge voltam matekból. Hogy is van ez?
A 16% az arányaiban mennyiben más 500000-nél, mint 50000-nél?

Hogy az 50 ezres arányaiban többet fizet mint az 500 ezres, ez számomra világos, de ugyanez fordítva..., hát, no comment.

"Érdekes, hogy aki hasznos dolgokat szorgalmasan, sok munkával tanult, a tudását igyekezett fenntartani az idők során, komolyan vette, lelkiismeretes volt, az most jól jár."

Ezzel csak az a baj, hogy a többségnek dolgoznia kellett, nem engedhette meg magának azt a luxust, hogy tanuljon.
Kalóz Pepi 2011.09.18 20:10:20
@Hack.Elek:

Vajon honnan az a téves elképzelés, hogy aki keveset keres az haszontalan, vagy kevésbé hasznos munkát végez?
A minibálbéres eladó, vagy az alig fizetett fodrász, a reggeltől estig utcákat járó postás munkája mind haszontalan lenne? A fejvadászok által a minimálbértől alig magasabb bérért kölcsönzött emverek, akik napi 8-10 órát állnak a gépek mellett, azok is haszontalan munkát végeznek?

Nem tudom hol élsz, de hogy nem szép hazánkban és nem a mai magyar valóságban, az biztos.

Néha szét kellene nézni, nem fog fájni. Nem neked fog fájni.
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..
Kalóz Pepi 2011.09.16 13:37:32
@jános515:

Végre egy értelmes ember, értelmes hozzászólással.
Minden szóval egyetértek.

A többiek viszont csak mocskolódnak, hülyeségeket írnak balról jobbra és vissza.
Szánalom.
Kalóz Pepi 2011.09.16 13:57:12
@ben2:
Talán ezért írja.
Hogy minuszos IQ-val, munkaidőben tudj szórakozni valamivel.
Végigcsörgette minden ismerősét, mert sóher volt mindenkit felhívni, akkor még volt a Westelnél az ingyen 3 mp. Sok szórakoztató részlet van ebben a sztoriban, de a "bekaptam a legyet" egyáltalán nem azt jelenti, ahogy a levélíró használja. Álljon itt egy történet…..
fordítógép Névnapi köszöntő 2011.09.05 11:33:38
Most szembesültem azzal, hogy ma Viktor nap van. Úgy gondolom, ilyen alkalmakkor félre kell tenni a politikai-, és életvezetési különbségeket, és örülni kell, a másikat bátorítani, jót kívánni neki. Ezt teszem most én is.Kívánom, és egyben drukkolok, hogy:sikerüljön a…..
Ő hazajött, megette a kaját, és azt mondta, Ő így már nem tud élni, hogy mindig zavarja a lányom, meg nem megyünk el sehova sem. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Én most követem el szerintem életem legnagyobb hibáját! Van egy 5 éves…..
Kalóz Pepi 2011.07.25 10:15:01
Ez fájt, de úgy gondoltam, h neki egyszerűen nem a beszéd a szeretetnyelve Sziasztok! A történet elején én 22 éves múltam, a srác 25 volt. Nekem előtte nem volt komoly kapcsolatom , a srácnak nagyjából 4-5. lehettem a listán. A srác már a második egyetemet koptatta, egyiket…..
Kalóz Pepi 2011.07.21 20:09:02
@fumerin:

Te nem is lehetsz olyan buta. :P
Kalóz Pepi 2011.07.21 20:12:23
@Muha:

Lehetne, de azt mondta neki:

"Felvetettem, h hátha csak megijedt az összeköltözéstől meg az anyja állandó utalgatásaitól az esküvő+gyerek témában. Semmi érdemleges választ nem adott, csak azt hajtogatta, h szeret, de már nincs meg a bizsergés."

Szeretlek volt, bizsergés nem volt.
Kalóz Pepi 2011.07.21 20:23:02
@Muha:

oké, Te is kapsz egy pirospontot.:D

@fumerin:
Tudom, nekem se nem fáj.
:D
Már korábban is voltak piszkálódásai az alakommal kapcsolatban, de akkor nem foglalkoztam vele. 'The History of Rap' by Jimmy Fallon and Justin... by le_geek_cest_chic Sziasztok. Az én történetem elég egyszerű. Évekkel ezelőtt volt, hogy találkoztam az egyik barátnőmmel, aki…..
”Szerintem nincs olyan, hogy szerelem első látásra, csak „de megdugnálak”, és itt ez jelen volt rendesen” Érdekes kérdést boncolgat következő posztunk. A téma újra a korkülönbség, viszont itt a ritkább fajtából - esetünkben a férfi javára. Igazából nem…..
Kalóz Pepi 2010.04.30 12:49:02
@Kytia:
Nem értek egyet a megállapításoddal.
Én azt tapasztaltam, hogy azok az osztálytársnőim akik rettentő büszkén hordták az utolsó évben a jegygyűrűt, rövid idő után kivétel nélkül elváltak.
Nekem sem sok hiányzott ahhoz, hogy elkövessem életem nagy baklövését. De időben felkapcsolták a buksimban a lámpát.:)
Aztán jött a "szerelem első látásra", mert igen is van ilyen.
És azóta is együtt vagyunk, hagy ne mondjam hány éve.:)
Ami a posztolót illeti: én nem fűznék vérmes reményeket ehhez a kapcsolathoz. Hiszem, hogy a mai 20 éves srácok nem igazán a fejükkel gondolkodnak. Persze szuper jó egy idősebb, tapasztalt barátnő akitől mindent megkap. Pár szép szó, rózsás jövőkép és nem kell minden nap meghódítani. Nem kell a pipik után futkosni és reménykedni benne, hogy ma éjszakára is összejön valami. De az idő kérlelhetetlenül rohan. Pár év múlva a csaj már 30 feletti lesz, míg a szőke herceg éppen csak felnő.
Mindenkinek megvan a maga kis árnya a múltból, akiről már a legjobb barátjának sem beszél? Mert nincs mit beszélni róla, nincsenek események, nincsenek tények. Csak és kizárólag a gondolataiban él, és összeszorul a gyomra, ha hasonló kinézetű embert lát az utcán? 5 év múlva…..
Kalóz Pepi 2010.01.14 15:15:52
@mennyország utca hét:
Sehogy sem kell lezárni.
El kell könyvelni, hogy van ilyen, lesz ilyen. Része a múltunknak. Nem szabadulni kell tőle, hanem a helyére rakni.
Kedves poszt író. Mint ,mindenkinek, nekem is megvan a magam árnya. Talán azért maradnak meg, mert elhagytak bennünket...
Elmúlni talán sosem fog, de egy idő után már csak mosolyogni fogsz rajta.
Légy nagyon boldog mostani pároddal!