Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsom

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tévedni emberi dolog, előfordulhat, hogy valaki figyelmetlenségből nem fizet autópályadíjat. Még a fatia-negra által megírt helyzet sem ritka, láttam már példát rá, hogy valaki rosszul tudta, van-e érvényes matrica az autón, amit használ. Mi van, ha valaki egyszer téved, de…..
zsom 2011.07.20 13:47:07
@atompyka: nem.

D1-ben van, 4 napos, heti, havi is.
www.telenor.hu/szolgaltatas/mobilvasarlas/autopalya-matrica/

Asszem van ugyanezvan TMobil és Vodánál is.
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
A Gemius ma emailben keresett meg azzal, hogy töröljem az adatokat a postomból, mert azok "sértik" az ő "üzleti érdekeiket". Az emailjük egy már-már fenyegetésnek is beillő mondattal zárul: "felajánljuk, hogy előzetes egyeztetés esetén nem fogunk akadályt…..
Sziasztok!Kész a videó. Persze még nem mutatjuk meg, mert irigyek vagyunk, de nagyon jó lett. :)Szombaton láthatjátok a szerverzáró bulin. Jegyek még kaphatók az középső sorokba 10k búzáért. :)))Utána felkerül ide is, ne aggódjatok. Addig is, hogy enyhítsünk a kialakult…..
Fremen Szövetség VÉGE 2009.02.04 18:30:00
Sziasztok!Hát ez is elérkezett. Végre! :)A győzelmi videó már készül, a jelentéseket a blogon lecseréltem olyanra, amin a védelem is látszik, és most láthattok "buherálatlan" képet is a csodáról.Beszéljenek helyettem az eredmények.   Szeretném kifejezni…..
Sziasztok!Megérkezett a várva várt Vogon ellencsapás. A visszavágóra alaposan felkészültünk, és újra sikerült egy kicsit izmosítani a védelmen, ami persze a kereskedőinkre nagyobb terheket ró, de ez legyen a legnagyobb bajunk.Minden további szócséplés helyett lássuk a…..
Sziasztok!Ma délelőtt a Harmadik Út tagjai megpróbálták Kelemen tekercsét megszerezni.Az akció kudarcba fulladt. A nagyobb seregekről a jelentések…..
A Port.hu és a Google közötti megállapodás nyomán mostantól ha egy film címére keresünk a Google.hu-n, nulladik találatként kapjuk meg a Port adatbázisa alapján az adott film hozzánk legközelebbi vetítési helyét és időpontját. A filmről egyből megtudhatunk pár…..
Sziasztok!Bár nem szoktuk a BORG-gal egymás akcióit reklámozni, most kivételt teszünk. A mai napon hatalmas bravúrral (és egy ügyes trükkel) cabal elhozta az AHA egyetlen tekercsét.http://travilog.org.ua/hu/7461520/2795789f00f3d9d24e540a705fdb8b20A trükk lényege annyi, hogy a sereget az…..
Nemrég jelentős netes kampánnyal indították el az FHB Bank Mobilfizetés szolgáltatását, amellyel mobilon fizethetünk az arra szerződött kereskedőknél, szolgáltatóknál. Az elmúlt évtizedben legalább öt hazai cégről hallottam, akik különféle…..
Letelt a két hét, és szép számmal érkeztek be logótervek múltkori felhívásunkra. Mindenekelőtt tehát köszönet azoknak, akik küldtek tervet. Nagyszerű mezőny jött össze.Öt logó került a döntőbe. Úgyhogy most rajtatok a sor. Szavazzatok, hogy a TurulMeme-nek is lehessen végre…..
Az elmúlt években nem csak elképesztő mennyiségű startup indult útjára a weben, de egyre többet be is zárnak fenntartóik. Nem csak a kicsi, "tőkegyenge", komolyabb hátszél nélküli startupokat fenyegeti a kihalás veszélye. A Gawker szemrebbenés nélkül búcsúzott el…..
A Gmail Labs újabb két kísérleti minialkalmazással bővült. A sok értelmetlen widget helyett most itt van két hasznos megoldás: a Google Calendart és a Goolge Docs-ot jeleníthetjük meg a Gmail oldalhasábjában.A Google Calendar gmailesítése azért is jó húzás, mert így valódi…..
Átvágó Tesztüzem Top 30 2008.09.09 11:29:00
  Gratulálunk! Több mint száz játékot játszottak Top 30 Helyezés Név Nyert játszámák Összes játék Szerzett pontok Nyert/Összes 1 bmedve  …..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
Klántársaim!Tegnap a szerver negyedik égtájának csodáját is elérte a pusztítás és rombolás. Furcsa szerver ez, úgy tűnik, aki előnyre tesz szert az építésben, azt a többi család vagy egyénenként vagy együtt, de megcibálja. Most a Holnap-Horda család rombolását voltaképp 3…..
zsom 2008.08.08 11:26:34
Hogy őszinte legyek, nem teljesen értem, mi volt pontosan a SPIKE tévécsatorna célja ezzel a viral reklámmal. Ami biztos, hogy megszerezték a 6 Star Wars epizód vetítésének jogát, és ezt szerették volna minél jobban bevezetni a köztudatba. Ehhez Darth Vadert egy golfpálya közepére…..
zsom 2008.07.09 15:23:42
Emlékeztetőül: Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek, vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná. Fogékony tanítvány a török, de a…..
Webisztán Indageo, at large 2008.06.12 16:22:00
A Meetupon már láthattátok a demót, most pedig végre elkezdi erős béta életét élni az Indageo. A Yahoo térképalkalmazására épülő szolgáltatásban nekem a legjobban az tetszik, hogy viszonylag egyszerűen lehet MMS-képeket telefonról felküldeni a térképre. A szolgáltatás…..
A franciák rosszabb helyzetben vannak, mint a valóságban, hiszen az olasz válogatott ellen kellene nekik bebiztosítaniuk a továbbjutást, ami valljuk be nem egy egyszerű feladat sem a zöld gyepen, sem az NST szimpátia Európa-bajnokságán. Mindeközben a holland és a spanyol válogatott…..